Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

UAG Metropolis Black iPad Pro 12.9 ''

Zobraziť katalóg
UAG Metropolis Black iPad Pro 12.9 ''
Ochranný kryt vysoko odolné a kvalitné puzdro, patentovaná kompozitný konštrukcia, rohy púzdro sú vystužené, držiak na Apple Pencil, kompatibilné s Apple Smart Keyboard, nastaviteľný a odpojiteľný stojan, spĺňa drop-normy (MIL STD 810G 516.6)
Kód:  UAG028p3 Produktové číslo:  UAG-IPDPRO12.9-E-BL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

UAG Metropolis Black iPad Pro 12.9 '' Predaj skončil

UAG Metropolis Black iPad Pro 12.9 ''

Dopřejte svému tabletu Apple iPad Pro špičkovou úroveň bezpečí při přenášení. Ochranný kryt Metropolis poskytuje 360° ochranu těla i displeje před poškrábáním. Krytí přední strany se šikovně odklopí dozadu, kde ho lze použít i jako stojánek. Nebo lze přední stranu zcela odepnout. Je jen na vás, jestli preferujete zrovna větší bezpečí nebo komfortní používání například doma.

Klíčové vlastnosti

  • Odolné a stylové pouzdro na tablet
  • Patentovaná kompozitní konstrukce
  • Protiskluzový povrch Frogskin
  • Nastavitelný a odnímatelný stojan
  • Držák pro Apple Pencil
  • Kompatibilní s Apple Smart klávesnicí

Více než běžné pouzdro

Patentovaná kompozitní konstrukce znamená tvrdý a odolný vnější obal, zatímco vnitřek je z měkkého materiálu. Unikátní tvarování zase zvyšuje konstrukční pevnost. Společně udrží tablet v bezpečí i při nárazech. Za splnění zkoušek na pád byla udělena certifikace americké armády MIL STD 810G 516.6

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Guma Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Typ puzdra
Zatváracie puzdro Hotovo!
Materiál
Guma Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, takze ak som spravne pochopil, tento obal sa da dat na tablet aj ked na nom budem mat klavesnicu (vid:https://www.alza.sk/smart-keyboard-ipad-pre-12-9-us-d3755678.htm) ? dakujem Jano

Diskusia a poradňa k UAG Metropolis Black iPad Pro 12.9 ''
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Metropolis Black iPad Pro 12.9''. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Metropolis Schwarz ipad 9,12 ‚‘. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Metropolis Schwarz ipad 9,12 ‚‘. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UAG Fekete Metropolis.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií