AD homeoffice PET

UAG Plasma Case Magma Red iPhone X

Zobraziť katalóg
UAG Plasma Case Magma Red iPhone X
5 2 hodnotení
Kryt na mobil – vysoko odolný s originálnym dizajnom, patentovaná kompozitná konštrukcia, rohy puzdra sú vystužené, spĺňa vojenské drop-normy (MIL STD 810G 516.6)
Kód:  UAG054b27 Produktové číslo:  IPHX-L-MG Stránky výrobcu
UAG Plasma Case Magma Red iPhone X Predaj skončil

UAG Plasma Case Magma Red iPhone X

UAG Plasma Case Magma Red je skvelý kryt s originálnym dizajnom, ktorý váš iPhone X ochráni na maximum, aby ste sa nemuseli obmedzovať pri vašich aktivitách. Rozbitý displej je minulosťou - s týmto UAG Plasma krytom, spĺňajúcim vojenské drop-normy, vám telefón môže padať donekonečna a napriek tomu sa nezničí. Vďaka protišmykovej úprave a odľahčenej konštrukcii sa veľmi dobre drží a len ťažko vykĺzne z ruky. Plasma Case Magma Red je navrhnutý tak, aby vás neobmedzoval dobíjať alebo synchronizovať vaše zariadenie - všetky porty do vášho iPhonu sú jednoducho prístupné. K dizpozícii v 5 farebných variantoch.

 

Kľúčové vlastnosti ochranného krytu UAG Plasma Case Magma Red pre iPhone X

  • Ochráni váš telefón pred nárazmi a pádmi
  • Protišmyková úprava materiálu
  • Jednoduchý prístup ku všetkým portom a displeju
  • UAG Plasma Case spĺňa vojenské drop-normy (MIL STD 810G 516.6)
  • Originálny dizajn s červeno-lávovou farbou
 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre UAG Plasma Case Magma Red iPhone X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG plasma case Magma, red - iPhone XS/X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Plasma Case - iPhone X (5.8 Screen) - magma (red transparent). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Plasma Case - iPhone X (5.8 Screen) - magma (red transparent). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UAG Plasma Case Magma Red iPhone X.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií