Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

UAG Trooper White

Zobraziť katalóg
UAG Trooper White
Ochranný kryt pre iPhone 7 / 6s, vysoko odolné kvalitné puzdro s originálnym dizajnom, patentovaná kompozitný konštrukcia, možnosť úschovy až 4 kreditných kariet, rohy puzdra sú vystužené, spĺňa vojenské drop-normy (MIL STD 810G 516.6)
Kód:  UAG053f Produktové číslo:  UAG-IPH7/6S-T-WH
UAG Trooper White Predaj skončil

UAG Trooper White


Hľadáte púzdro, ktoré by ochránilo váš iPhone 6 / 6s / 7 v extrémnych podmienkach, pri športovaní alebo turistike? Ochranné púzdro Trooper Black od spoločnosti UAG bude presne to, čo hľadáte. Unikátna patentovaná konštrukcia z kombinácie zliatiny kovov a kože je nielen absolútne odolná proti pádom, ale navyše jeho originálny dizajn vás doslova nadchne. Proti nechcenému vykĺznutiu z ruky je vrchná časť krytu zhotovená z protišmykového materiálu. Aj napriek masívnej konštrukcii je možné iPhone ľahko ovládať, dobíjať a synchronizovať.


Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna patentovaná konštrukcia
  • 5-vrstvová ochrana
  • Jednoduché ovládanie a dobíjanie telefónu
  • Spĺňa vojenskej drop normy
  • Možnosť uschovania až 4 kreditných kariet
Vypnuto
UAG Trooper White

Vypnuto
UAG Trooper White - tank mezi kryty

Tank medzi krytmi

Tank medzi krytmi

Pri vývoji tohto púzdra sa na materiáli naozaj nešetrilo. Rohy púzdra sú vystužené, a ochránia tak telefón pred otrasmi a nárazmi. Telo púzdra je vyrobené z 5 vrstiev, ktoré dohromady vytvárajú všestrannú ochranu telefónu. O tom svedčí dvojnásobné úspešné absolvovanie vojenských drop testov pre získanie prísne normy MIL STD 810G 516.6. V zadnej časti púzdra je navyše dostatok priestoru pre uloženie až 4 kreditných kariet. 


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UAG Trooper White iPhone 7/6s. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UAG Trooper White iPhone 7/6s. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UAG Trooper White iPhone 7/6s. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UAG Trooper White iPhone 7/6s.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií