Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dB, 3ks v balení

Zobraziť katalóg
Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dB, 3ks v balení
5 5 hodnotení
Anténa – funkcie: prístupový bod (Access point), s WiFi 802.11b/g/n a maximálnou rýchlosťou až 300 Mb/s, 1× LAN, PoE (Power over Ethernet), QoS (Quality of Service)
Kód:  PW085k1 Produktové číslo:  UAP-LR-3 Stránky výrobcu
Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dB, 3ks v balení Predaj skončil

Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dB, 3ks v balení

Ubiquiti UniFi AP Long Range je anténa s rýchlosťou prenosu až 300 Mbps. Na pokrytie využíva integrovaný Wifi signál v norme 802,11 b/g/n. Určená je napríklad pre kancelárie, hotely, ale vďaka neobmedzenému šíreniu siete aj pre štadióny a pod. MIMO jednotka sa skladá z dvoch 3-4dB antén s podporou pripojenia k AP až do vzdialenosti 150 metrov. Anténa plne podporuje tiež roaming pri odovzdávaní asociovaných klientov medzi jednotlivými AP.

Je určená pre frekvenciu 2,4 GHz a ponúka výstupný výkon až 27 dBm. Je dodávaná s originálnym softvérom UNIFEM Controller, vďaka ktorému je možné v rámci hotspot automaticky riadiť celú sieť. Tento centrálny manažment umožní nahrávať mapy a nastaviť základné parametre ako napríklad SSID, guest účet, úvodnú stránku, štatistiky prevádzky aj zoznam a status asociovaných klientov. Napája sa po ethernete s dodaným zdrojom PoE-24.

Balenie obsahuje tri antény a potrebné príslušenstvo pre montáž. Disponuje kompaktnými rozmermi, a preto ju môžete pohodlne umiestniť na stenu alebo strop.

Parametre a špecifikácia:

Typ:

Vnútorná Wifi anténa

Operačný mód:
AP/ Hotspot

Frekvencia:
2,4 GHz

Prenosová rýchlosť:
až 300 Mbps

Normy:
802.11 b/g, 802.11 n

Maximálny výstupný výkon:
27 dBm

Ďalšie vlastnosti:
Podpora VLAN podľa 802.1Q - pokročilé QoS - WLAN prioritization
Podpora izolácie klientov a ich plného roamingu pri odovzdávaní medzi AP
WMM - voice, video, best effort, background
Limit asociovaných klientov: 100+

Modulácia:
BPSK, QPSK, 16-QAM/64-QAM

Šifrovanie:
WEP, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2 AES, 802.11i

Napájanie:
24 V, 1 A (12-24 V PoE)

Prečítať viac
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Typ
Single-Band Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

Typ

Typ
Single-Band Hotovo!

Konektory

LAN
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Je potrebné pri správe a fungovaní tohto AP aby bol nonstop zapnutý počítač s managment softvérom? Vyplýva to z jednj z fotografií. Ďakujem za odpoveď.

Dobry den, Je zapotrebi mit i router od tohoto vyrobce ci funguje i s ostatnima.

Je nutné, aby měl wifi router, ke kterému zařízení připojuji funkci AP? mám základní model TP linku za 500,- bez WPS, AP...Další Unifi AP připojím pomocí POE bez datového kabelu? Pouze do zdířky POE injektoru?

Zdravím, chcel by som sa spýtať, či budete mať znovu v ponuke aj Ubiquiti Unify AP - balenie po 3ks. Vybraný tovar k tejto otázke sú AP long range, ja by som však mal záujem o "klasické" AP, t.j. neoznačené ako Long Range. Ešte asi cca tri týždne ste ich mali v ponuke ale pravdepodobne sa vypredali. Vďaka, Martin

Diskusia a poradňa k Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dB, 3ks v balení
Príslušenstvo pre Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dB, 3ks v balení Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ubiquiti UniFi AP Long Range, 27dBm, 3ks v balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ubiquiti Unifi AP Long Range, 27dBm, 3pcs in Packung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ubiquiti Unifi AP Long Range, 27dBm, 3pcs in Packung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ubiquiti UNIFI AP Long Range, 27dBm, 3db/csomag.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií