Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ubiquiti UniFi AP Professional, 3 ks v balení

Zobraziť katalóg
Ubiquiti UniFi AP Professional, 3 ks v balení
WiFi Access Point s integrovaným WiFi 802.11 a / b / g / n, až 450Mbps, Dual-Band 2.4GHz + 5GHz, MIMO, funkcia AP / Hotspot, 2x GLAN, PoE
Kód:  PW085m1 Produktové číslo:  UAP-Pro-3
Ubiquiti UniFi AP Professional, 3 ks v balení Predaj skončil

Ubiquiti UniFi AP Professional, 3 ks v balení

Zaobstarali ste si do svojho domu Wi-Fi router, ale zistili ste, že jeho signál nedosiahne do všetkých kútov, kde ho potrebujete? Chcete pokryť internetovým signálom hotel, kancelárie svojej firmy alebo veľké haly? Jednoduchým riešením týchto otázok je Ubiquiti UniFi AP Professional. Ide o jedinečnú vysokorýchlostné anténu, ktorá ponúka veľmi široké možnosti správy a stavby bezdrôtových sietí. Výkonný hardvér tejto antény zaistí podporou bezdrôtových sietí 802.11 a / ??b / g / n vo frekvenčných pásmach 2,4 GHz a 5 GHz. V pásme 2,4 GHz je anténa tvorená technológiou 3 × 3 MIMO, s ktorou možno vytvoriť spoj s rýchlosťou až 450 Mbps. V 5GHz pásme dosiahnete s technológiou 2 × 2 MIMO až na 300 Mbps.

Ruka v ruke s výkonom tohto Wi-Fi riešenie ide aj jeho bezpečnosť. Tá je v prípade zariadení Ubiquiti UniFi dostupná s pomocou WEP, WPA-PSK, WPA-Enterprise (WPA / WPA2, TKIP / AES). Vďaka softvéru UniFi Controller, s ktorým je zariadenie dodávané, budete mať riadenie a správu siete vo svojej moci. Budete môcť sledovať stav siete v reálnom čase, nahrávať mapy alebo nastaviť základné parametre ako napríklad SSID, guest účet, úvodnú stránku aj zoznam a status asociovaných klientov. Nemusíte si ani lámať hlavu s tým, či bude zariadenie inštalované v blízkosti elektrického zdroja. Zariadenie je totiž napájané pomocou PoE, čo znamená, že napätie je vedené sieťovým káblom, ktorý zároveň privádza aj dátový signál.

V balení okrem troch antén, ktoré vďaka svojmu elegantnému vzhledu zapadnú do každého priestoru, nájdete tiež všetko potrebné pre ich jednoduchú inštaláciu na stenu či strop.

technické parametre

  • Typ routeru: Access point WLAN (Wifi)
  • WLAN (Wifi) štandardy: 802.11 a / ??b / g / n
  • Prenosové rýchlosti pre WLAN (Wifi): 450 + 300 Mbps
  • Frekvenčný rozsah: 2.4, 5 GHz
  • Typ antény: Vstavaná
  • Sila anténneho signálu: 4 dBi, 5 dBi
  • šifrovanie:   WEP, WPA-PSK, WPA-TKIP, WPA2 AES, 802.11i  
  • Rozmery: 200 x 200 x 36,5 mm
  • Hmotnosť: 358 g
  • Prevádzková teplota: -10 až 70 ° C
  • Obsah balenia: jednotka, úchyt na stenu, manuál, CD, PoE zdroj, napájací kábel
  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 4 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
450 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 4 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
450 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Konektory

WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Zisk antény
5 dBi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
20 cm Hotovo!
Hmotnosť
358 g Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Výška
3,65 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, mám tyto dotazy: 1)Kolik se dá připojit antén - v balení jsou tři - jdou přidat další? 2)Napájení je po ethernetu - jeden zdroj živí jednu nebo více antén? 3)Jestliže ano, tak kolik (v segmentu). 4)Datově se jednotlivé antény smyčkují mezi sebou nebo má každá svůj datový "přívod" ? 5)Dá se propojit několik těchto "skupin" mezi sebou? Příklad - jedna skupina 3ks antén v hale, druhá skupina 2ks antén kanceláře. 6)Umí si antény, skupiny předávat uživatele mezi sebou? 7)Není k dispozici nějaká podrobnější dokumentace? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Ubiquiti UniFi AP Professional, 3 ks v balení
Príslušenstvo pre Ubiquiti UniFi AP Professional, 3 ks v balení Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ubiquiti UniFi AP Professional, 3 ks v balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ubiquiti Unifi AP Professional 3-er Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ubiquiti Unifi AP Professional 3-er Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ubiquiti UNIFI AP Professional, 3 darab/csomag.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií