P&G MS v hokeji_CZ

Ubiquiti UNIFEM NVR Controller

Zobraziť katalóg
Ubiquiti UNIFEM NVR Controller
5 1 hodnotení
Sieťový rekordér - vstavaný pevný disk 500GB, 1xGigabit LAN, podpora až 50 kamier
Kód:  PW096a1 Produktové číslo:  UVC-NVR Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ubiquiti UNIFEM NVR Controller

Táto malá škatuľka skrýva výkonné monitorovacie stredisko pre celú flotilu kamier. Presne zameraný hardvér pre tieto účely zvládne obsluhovať až 50 IP kamier s nízkou energetickou spotrebou. Spolu s predinštalovaným softvérom je zariadenie okamžite použiteľné a jednoducho obsluhovateľné monitorovacie riešenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Riešenie záznamu a monitoringu viac kamier
  • Kompletne pripravený vrátane softvéru
  • Zvládne až 50 IP kamier (pri HD odporúča 20)
  • Moderný kodek s vysokou kvalitou a malou náročnosťou na úložisko (H.264 / AAC)
  • Softvér s intuitívne správou (vrátane zasielanie upozornení, manažment úložisko ...)
  • Vstavaný 500GB disk + 2 × USB 3.0 + 4× USB 2.0 + karty SD / MMC
  • Obrazový výstup HDMI a VGA

Ihneď v službe

Nič nie je potrebné inštalovať. Zapojte ho do počítačovej siete, prejdite prehľadným sprievodcom konfigurácie, a ste pripravení. Kamery sa detekujú automaticky, ale podporuje aj kamery inštalované vo vzdialených lokáciách. Obslúži teda aj kamery na viacerých pracoviskách.

Vrátane úložiska

Unifi NVR má vstavaný 500GB pevný disk. Táto kapacita zodpovedá zhruba 1200 nahrávacích hodín pri rozlíšení 480p alebo 400 nahrávacích hodín v rozlíšení 720p (v závislosti na snímkovej frekvencii). Ponúka sa ale aj čítačka pamäťových kariet a celá sada konektorov USB, kde sa týči aj 2 vysokorýchlostného typu USB 3.0.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze k danému zařízení připojit monitor/TV tak, aby se zobrazovalo aktuální obrazy kamer? Případně, zda se prodává zařízení, které by to umožnilo? Předem děkuji

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat , mám zájem koupit tento produkt, zajímalo by mě jaké propojení (kabely) bych měl zvolit mezi kamerou a záznamovým zařízením. Patrně UTP a zapojit přímo do sítě, ale zarazilo mě proč má zařízení tolik vstupů USB. Děkuji Limburský M.

Diskusia a poradňa k Ubiquiti UNIFEM NVR Controller
Príslušenstvo pre Ubiquiti UNIFEM NVR Controller Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ubiquiti UniFi NVR Controller. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ubiquiti UNIFI NVR Controller.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií