Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Ubiquiti UniFi UAP-nanoHD

Zobraziť katalóg
Ubiquiti UniFi UAP-nanoHD
4,5 12 hodnotení
WiFi Access Point , 802.11a/b/g/n/acaž 2033 Mb/s, Dual-Band, WPA, WPA2, WPA-PSK a WPA-Enterprise
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PW085o5 Produktové číslo:  UAP-nanoHD Stránky výrobcu
Ubiquiti UniFi UAP-nanoHD 153,90 € Rozbalené

Ubiquiti UniFi UAP-nanoHD

Ubiquiti UniFi UAP-nanoHD je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

WiFi prístupový bod Ubiquiti UNIFEM UAP-nanoHD vám ponúkne rýchlosť a pohodlie, aké ste ešte nezažili. Ide o najmenší prístupový bod (len 16 cm) od Ubiquiti s veľmi nízkym profilom, ktorý po jednoduchej inštalácii diskrétne zapadne do prostredia. Podporuje najnovšiu technológiu WiFi 802.11ac-Wave2 4 × 4 MU-MIMO. Ponúka teda dve pásma s neuveriteľnou prenosovou rýchlosťou 1 733 Mbps v 5 GHz. Vďaka WiFi Access Pointu MU-MIMO môžete komunikovať s niekoľkými klientmi v rovnaký čas, a tak značne znížiť zaťaženie siete, čo tomuto malému zariadeniu umožňuje bez problému obslúžiť okolo 125 WiFi používateľov. WiFi Access Point UAP-nanoHD je teda ideálnym riešením aj pre väčšie firmy.

Hlavné prednosti WiFi prístupového bodu Ubiquiti UNIFEM UAP-nanoHD

  • Najmenší WiFi Access Point od Ubiquiti s jednoduchou inštaláciou na stenu alebo na strop
  • Podpora najnovšej technológie WiFi 802.11ac-Wave2 4 × 4 MU-MIMO
  • MU-MIMO umožňuje komunikovať s viacerými klientmi zároveň – výrazne zlepšuje celý výkon siete
  • V 5 GHz pásme je prenosová rýchlosť až 1 733 Mbps
  • Jednoduchá správa cez softvér UNIFEM Controller
  • Ideálne dokáže obslúžiť až 125 používateľov (teoreticky až 200)
  • Vhodné aj pre väčšie firmy
  • 1 ethernetový port (PoE)

Moderný prístup

UNIFEM Controller je mocný softvérový nástroj pre prehľadnú konfiguráciu a správu podnikovej WiFi siete. Ovládanie je natoľko prehľadné, že ho dokáže obsluhovať každý správca aj bez špeciálneho školenia. Softvér naservíruje stav v reálnom čase, automatickú detekciu zariadenie UAP aj pokročilé zabezpečenie, ktoré je dokonale integrované. Pomocou RF mapy môžete sledovať a analyzovať rádiové frekvencie pre optimálne umiestnenie AP, konfiguráciu a riešenie problémov.

Neobmedzená škálovateľnosť so zariadeniami od Ubiquiti

Vyspelý hardvér Ubiquiti je perfektný pre postupné budovanie bezdrôtovej siete. Začnite s jednou anténou, a ako bude váš podnik rásť, nie je problém vybaviť rozšírenie aj na tisíce prvkov pri zachovaní jednotného systému riadenia. Celú vašu sieť, aj keď bude seberozsiahlejšia, môžete komfortne riadiť z jedného miesta.


  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Použitie
vnútorné Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
2 033 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
2 033 Mb/s Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPA, WPA2, WPA-PSK, WPA-Enterprise Hotovo!

Konektory

LAN
1 × Hotovo!

Vlastnosti antény

Zisk antény
3 dBi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
16 cm Hotovo!
Hmotnosť
300 g Hotovo!
Šírka
16 cm Hotovo!
Výška
3,27 cm Hotovo!

PoE napájení

PoE štandard
802.3af (PoE) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Přijde vám normální abyste v čr produkt prodávali o 600 dráž než na slovensku? To je nějaká solidární dotace, nebo pozitivní diskriminace na slovensky?

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi tímto produktem a typem Ubiquiti UniFi UAP-AC-LR, který je výrazně levnější? Já to nějak nemohu rozpoznat... Dík, Jirka

Dobrý den, mám toto AP a UniFI controller ho vůbec nevidí a nelze tudíž adoptovat, mám poslední verzi 7.4. Rovněž DHCP o něm neví a tak ani nepřidělí adresu. AP se přitom tváří v pořádku, po zapnutí chvíli bliká bílá LED,po chvíli zůstane svítit.

Dobrý den, je k tomuto modelu v dodávce zdroj napájení PoE, nebo je nutno dokoupit? Děkuji za odpivěď.

Dobrý den, mám anténu Unifi AP AC LR podporující 802.3af Poe, je řádově 1-2 roky stará. Nyní potřebuji pokrytí rozšířit. Mohu použít tento typ?

Dobrý den, proč u Vás je unifi tak drahé? Třeba tento model prodáváte jako rozbalený a cena je vyšší než jinde nový.

Dobry den, nemohu najit prislusenstvi k tomuto APcku. Zbozi neobsahuje dle popisu POE injektor. Nevim jaky vybrat. dekuji Kudr

Dobrý deň, vlastním jeden AP od firmy Unifi - konkrétne nanoHD. Som s ním maximálne spokojný a rád by som rozšíril WiFi o dalšie 2 kusy. Ale rád by som aj AP na záhradu. Mohol by mi niekto poradiť, ktorý model AP by bol vhodný k týmto nanoHD ale do exteriéru? Rád by som to doplnil o UniFi Switch (min. 16 portový) s PoE napájaním. Ktorý model by bol vhodný?

Dobrý den, jak dlouhý může být kabel od zdroje k vysílači? Kabel se k tomu nedodává, hodilo by se mi ho mít dál, cca 5 m, nebude to problém?

vyzna sa niekto v ubnt controler? rad by som nastavil primarne a sekundarne pripojenie. ked by bypadol primar chcem aby nabehol sekundar. sekundar by som urobil z mobilneho internetu. dik za reakcie

12
Príslušenstvo pre Ubiquiti UniFi UAP-nanoHD
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií