AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Ubtech Jimu Robot Karbot kit

Zobraziť katalóg
Ubtech Jimu Robot Karbot kit
– stavebnica, interaktívna, 3× servomotor, možnosť zostavenia do 3 modelov, je možné zostaviť bez použitia náradia, Bluetooth 3.0/4.0, kompatibilný s Android 4.0.3 a vyšší/iOS 7.0 a vyšší
Kód:  UBJMK Produktové číslo:  JR0301
Ubtech Jimu Robot Karbot kit Predaj skončil

Ubtech Jimu Robot Karbot kit

Jednoducho zostavte 3 rôzne vozidlá – roboty

Jimu Karbot je stavebnica pozostávajúca z 293 dielov. Jej súčasťou sú aj 3 servomotory s ultrazvukovým senzorom. Vďaka interaktívnym príručkám zvládne aj začiatočník zostaviť 3 rôzne vozidlá – roboty s predprogramovanými funkciami. Okrem toho si môžete zostaviť svoje vlastné prototypy a pomocou mobilnej aplikácie ich naučiť nové pohyby.

Jimu Karbot
 

Jimu Karbot
 

Kľúčové vlastnosti robota UBTECH Jimu Karbot kit

  • Interaktívna robotická stavebnica
  • Je možné zostaviť tri rôzne inteligentné vozidlá
  • Možnosť zostavenia vlastných originálnych výtvorov
  • 293 dielov, tri servomotory zaisťujúce pohyb
  • Ultrazvukový senzor na detekciu prekážok
  • Vyrobené z ekologicky šetrných materiálov
  • Bluetooth konektivita
  • Montáž bez použitia náradia
  • Kompatibilný systém Android 4.0.3+, iOS 7.0+

Nechajte rozvíjať kreativitu vášho dieťaťa

Jimu Karbot je navrhnutý tak, aby vaše dieťa pobavil a zároveň rozvíjal jeho kreativitu a zručnosti potrebné v 21. storočí. Pomocou interaktívnych manuálov sa tak váš potomok naučí zostaviť jednotlivé časti a zároveň prenikne do sveta robotickej techniky. Preto napríklad pochopí, ako pracujú tri servomotory, ktoré zaisťujú plynulé a precízne pohyby modelu.

Jimu Karbot
 

Jimu Karbot
 

Robot, ktorý vás bude poslúchať na slovo

Svoju kreativitu vaše dieťa rozvíja pri stavbe vlastných robotov, ktoré je možné pomocou bluetooth pripojenia a špeciálnej aplikácie naučiť originálne pohyby. Samozrejmosťou je tiež možnosť kombinácie s prvkami z iných súprav alebo prikúpenia ďalších súčiastok.

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je někde ke stažení návod v češtině?

Diskusia a poradňa k Ubtech Jimu Robot Karbot kit
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UBTECH Jimu Robot Karbot kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UBTECH Jim Robot Kit thiocarbonsäure. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UBTECH Jim Robot Kit thiocarbonsäure. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: UBTECH Jimu Karbot programozható robot építő készlet.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií