Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Akciové B2B ceny - 4K monitory/UHD monitory

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
BenQ
(1)
Grafické rozhranie
HDMI
(1)
USB-C
(1)
Filtrovať

Produkty za akciové ceny pre registrovaných firemných zákazníkov

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
27" BenQ DesignVue PD2705UA
LCD monitor 4K 3840 × 2160, IPS, 16:9 širokouhlý, 5 ms, 60Hz, HDR, 250 cd/m2, kontrast 1200:1, HDMI 1.4, HDMI 2.0, USB-C, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, repro, VESA
610,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WT158i3
ASRockMonitory ASRock Phantom Gaming ponúknu skvelé herné zážitky aj náročným používateľom Špičkový herný monitor je neoddeliteľnou súčasťou zostavy na PC gaming. Jedine tak bude herný zážitok skutočne komplexný, plnohodnotný a hlavne ničím nerušený. Monitory ASRock Phantom Gaming presne toto ponúkajú.
Monitory iiyama „Red Eagle“ ponúkajú obnovovaciu frekvenciu 165 Hz, dobu odozvy kratšiu ako 1 ms a nestoja veľa. Povieme si o nich viac, sú totiž dôkazom toho, že špičkové herné vybavenie si možno dnes zaobstarať za rozumné peniaze.
Spoločnosť MSI oslavuje 36. výročie, čo je skvelý dôvod urobiť radosť aj verným hráčom. Stačí si zaobstarať herný monitor alebo herný počítač, čím sa zaradíte do súťaže o celkom 14 ks atraktívnych smart hodiniek Garmin Instinct Esports. Aké sú podmienky? A kde je...
sponzorovaný článokSamsung HRM: Inovatívne displeje, ktoré poháňajú váš výkon Profesionálne monitory Samsung HRM spája vysoké rozlíšenie (QHD alebo 4K) a praktické kancelárske funkcie, ako sú napríklad konektory, ktoré robia z monitora zároveň dokovaciu stanicu. Ako novinky pomôžu vašej produktivite, to sa dočítate v tomto článku.
Špičkový herný monitor nemusí stáť veľa a iiyama G-Master GB2470HSU-B1 to dokazuje. Za veľmi prijateľnú cenu ponúka obnovovaciu frekvenciu 168 Hz, 0,8 ms odozvu a IPS panel s dobrými farbami. Vo svojej recenzii sa naň pozreli aj autori YouTube kanálu AlzaTech.
Nové monitory od MSI sú určené najmä pre profesionálnych e-sportových hráčov. Ponúknu skvelé vlastnosti, ako je vysoká obnovovacia frekvencia, široké farebné spektrum a technológie šetriace oči. Jedným z nich je monitor 27" MSI Optix MAG274QRF-QD.
Viac článkov Všetky články

Akciové B2B ceny - 4K monitory/UHD monitory

Monitory s rozlíšením Ultra HD, čiže 4K, predstavujú ideálnu voľbu pre grafikov či dizajnérov, ktorí vykonávajú napríklad editáciu videa. 4K monitory vďaka svojmu jemnému rozlíšeniu 3840 x 2160 bodov zobrazia oveľa viac detailov, takže si na svoje prídu aj milovníci filmov či hier vo vysokom rozlíšení. Vychutnáte si každý detail v neočakávane ostrom podaní.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií