PET AlzaBoxy Q1

UMAX Smart Scale US30HRC

Zobraziť katalóg
UMAX Smart Scale US30HRC
4,8 44 hodnotení
Osobná váha – digitálna diagnostická, nosnosť 180 kg, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody, uloženie dát a párovanie s mobilnou aplikáciou, možnosť pripojenia cez Bluetooth, kompatibilná s Android a iOS, čierna farba
63,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  UMAUS303 Produktové číslo:  Smart Scale US30HRC Stránky výrobcu

UMAX Smart Scale US30HRC

UMAX Smart Scale US30HRC je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Zistite viac o svojom tele

Nová osobná váha UMAX Smart Scale US30HRC v čiernej farbe vám pomôže sa dostať do ideálnej kondície. Vďaka patentovanej ITO technológii meria bez kovových kontaktov 14 rôznych telesných parametrov – napr. telesný tuk, objem vody, proteíny, metabolický vek a deväť ďalších. Vami namerané dáta môžete ukladať vo svojom smartfóne vďaka skvelej mobilnej aplikácii, ktorá je kompletne v češtine a ďalších jazykoch. Kvalitné spracovanie tejto váhy zaručuje jej dlhodobú spoľahlivosť a vysokú presnosť merania. 


Buďte v obraze

Pri každom meraní sa bezdrôtovým prenosom pomocou Bluetooth všetky dáta premiestnia do vášho mobilného telefónu s aplikáciou pre iOS alebo Android. Aplikácia je kompletne v češtine i ďalších jazykoch, a tak sa v nej môže každý ľahko orientovať. Tam nájdete vaše aktuálne výsledky, alebo aj históriu váženia. Tieto dáta sú vďaka cloudu bezpečne zálohované a preto o ne nikdy neprídete.


Meranie pre všetkých

V mobilnej aplikácii pre UMAX Smart Scale US30HRC môžete bez ťažkostí pridať aj ďalších členov rodiny, ktorým tiež budú ich dáta priradené. Smart Scale sama podľa váhy človeka na nej stojacom rozpozná, komu namerané hodnoty patria. Zároveň môžete v aplikácie získané údaje posielať svojim priateľom a tí vám na oplátku môžu poskytnúť svoje vlastné.


Kľúčové vlastnosti váhy UMAX Smart Scale US30HRC

  • Rozmery: 284 × 284 × 25 mm
  • Hmotnosť: 1,2 kg
  • Batérie: 4 × 1,5 V AAA
  • Rozsah merania: 0,2 – 180 kg
  • Štandardná odchýlka: 50 g
  • Bezdrôtový prenos: Bluetooth 4.0
  • Mobilná aplikácia: Feelfit Health Fitness Tool v češtine

Zmerajte 14 telesných parametrov s UMAX Smart Scale US10C

  • Hmotnosť
  • BMI
  • Telesný tuk
  • Hodnotenie postavy
  • Hmotnosť bez tuku
  • Podkožný tuk
  • Viscerálny tuk
  • Objem vody
  • Kostrové svaly
  • Svalová hmota
  • Kostná hmota
  • Proteíny
  • BMR
  • Metabolický vek

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!

Konektivita

Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Je normální, že mi po roce a půl používání váha vydrží být nabitá cca 3 dny?

Dobrý den, funguje váha pouze na vlastní originální kabel, nebo lze použít jakýkoliv USB kabel? Váhu mám asi 3 měsíce a z ničeho nic se přestala nabíjet. Máte s tím někdo zkušenosti?

Jak mám váhu zprovoznit?ani po třech hodinách se váha nezapne,nenabíjí,přes Bluetooth jí nenajde???

mala by váha vážiť aj pri nabíjaní? mám ju na nabíjačke, svieti aj červená kontrolka (už ju nabíjam 1 deň) a keď sa na ňu postavím tak nič... mal som ju trocha dlhšie odloženú v krabici, je možné že by po prvom použití a následnom dlhšom skladovaní v krabici odišla?!

Dobrý den, jak dlouho se baterie poprvé má nabíjet? Váha byla úplně vybitá.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho má váha vydržet nabitá? Koupili jsme si ji na doporučení známých, takže máme s kým srovnávat, kdy jim vydrží nabitá kolem tří týdnů a to se váží několikrát denně a nám pouze týden a váží se jeden člověk jednou denně. Děkuji za odpověď

Dobrý den. Pokusil jsem se zprovoznit váhu pro dva lidi a neúspěšně. I když mám zadaného druhého uživatele, váha pořád připisuje měření mě a i když jde o rozdíl 70 kg (já a syn), přesto nedokáže měření správně přiřadit. Lze sehnat návod k obsluze. Bohužel to součástí balení nebylo.

Dobrý den, používáme doma Váhu asi 4 měsíce. Po zakoupení jsme nabili a vše fungovalo skvěle. Měřili se a ukládali všechny hodnoty. Za poslední měsíc se v aplikaci na telefonu začalo ukazovat při měření hlášení. "Nebyla zjištěna žádná impedance tuku a bio. Zkuste znovu: 1. bosé nohy, 2. postavte se rovně s nohama přirozeně oddělenýma 3. počkejte, až LED bude...". Níže jsou jen dvě tlačítka "Změřit znovu" a nebo "Uožit data". Používáme dva uživatelé na iPhone 6s s iOS 13.4.1. Verze aplikace Feelfit 2.4.1. Váhu jsem znovu nabíjel, protože jsem myslel, že to je nedostatečným nabytím. Stejnou hlášku má na telefonu i přítelkyně, která má stejnou verzi telefonu. Při měření to aktuálně uloží pouze hmotnost a BMI. Ostatní hodnoty jsou "--" Poradíte mi prosím co s tím? Předem děkuji za reakci.

Dobrý deň, dá sa váha prepojiť s Apple Health? Ďakujem.

Přijde vám seriózní nabízet nyní váhu o 500,- Kč dráž, než jste ji nabízeli ve svém obchodě před 14 dny a ještě nejdráže ze všech prodejců na internetu? :)

12
Príslušenstvo pre UMAX Smart Scale US30HRC
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií