Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Umbro One Speciali 4 Pro Whit, veľkosť 11,5

Zobraziť katalóg
Umbro One Speciali 4 Pro Whit, veľkosť 11,5
5 1 hodnotení
Kopačky na tvrdý prírodný (HG) povrch, materiál: klokania koža
Kód:  SPT6093 Produktové číslo:  5054005073557
Umbro One Speciali 4 Pro Whit, veľkosť 11,5 Predaj skončil

Umbro One Speciali 4 Pro Whit, veľkosť 11,5

Každý správny futbalista, či už ide o profesionála, alebo amatérskeho hráča, potrebuje kvalitné kopačky. Futbal je hlavne o práci nôh a bez poriadnej obuvi sa nezaobíde. Svetoznáma spoločnosť Umbro predstavuje novú edíciu Pro Whit, ktorá je určená pre profesionálov aj pre začínajúcich hráčov. Disponuje množstvom moderných technológií, ktoré vám spríjemnia herný zážitok a zlepšia vašu hru.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z klokanej kože
  • Moderné prešitie špičky
  • Vlisované A FRAME zóny
  • Dizajnové výlisky
  • Telo kopačky vyrobené z jedného kusu
  • Odpružená podrážka

Premyslené do každého detailu

Tieto kopačky sú lisované z jedného kusu kvalitnej klokanej kože, čo zaručuje stabilitu materiálu, kedy nehrozí žiadne pretrhnutiu v oblasti zošitia. Sú vybavené A Frame oblúkom, ktorý umožňuje dokonalé obopnutie okolo nohy a zaistí perfektnú stabilitu a komfort. Podrážka je odpružená, vďaka čomu chráni vašu nohu pred vonkajšími nárazmi a zvyšuje vašu výdrž pri hre. Tvrdené konce kolíkov sú z polyuretánu.

Poznámka:
» Všetky lisovky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, kopačky Umbro SPECIALI 4 PRO HG White/Blackberry stojí 399,- s výjimkou vel. 47 EU. Je to záměr nebo jde o omyl? Zdravim, Karolína

Diskusia a poradňa k Umbro One Speciali 4 Pro Whit, veľkosť 11,5
Príslušenstvo pre Umbro One Speciali 4 Pro Whit, veľkosť 11,5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Umbro SPECIALI 4 PRO HG White/Blackberry, vel. 47 EU / 305 mm.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií