Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

UpRight

Zobraziť katalóg
UpRight
Pomôcka - Osobný tréner správneho držania tela, upozorňuje na zhrbenie alebo iné nežiaduce zmeny v držaní tela, tréningový program, až 10 dní výdrž na batériu, Bluetooth 4.0 LE konektivita, Android 4.3 a vyššie, iOS 7 a vyššie (iPhone 4S a vyššie), iPad 3 a vyššie
Kód:  UPR005 Rozšírená záruka +36 mesiacov Produktové číslo:  PUP-001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

UpRight

UpRight osobný tréner je ideálny pre osoby so sedavým zamestnaním, ale aj pre tých, ktorí chcú zlepšiť držanie svojho tela. Jedná sa vlastne o revolučný senzor, ktorý stráži uhol nahrbenia a iné nežiaduce zmeny. Jednoducho ho spárujete skrze Bluetooth so svojím smartfónom, stiahnete si oficiálnu aplikáciu, vyberiete tréningový program a potom už len sledujete svoje pokroky a dosiahnuté ciele.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový osobný tréner za skvelú cenu
  • Stráži zhrbenie a nežiaduce zmeny v držaní tela
  • Prepojenie s chytrým zariadením skrze Bluetooth
  • Tréningový program
  • Výdrž batérie až 10 dní
  • Podpora Android a iOS

UpRight jednoducho pripevníte na spodnú časť chrbta pomocou suchého zipsu, nakalibrujete vo vzpriamenej polohe a senzor už vás bude strážiť. Na zhrbenie či nežiaduce zmeny v celkovom držaní tela budete ihneď upozornení jemnými vibráciami. Zariadenie stačí používať hodinu denne a sami uvidíte, ako sa upravia návyky pri sedení. Vyskúšajte aj tréningový program, ktorý vás prevedie sériou denných cieľov, ktoré pomôžu vytrénovať potrebné svaly okolo chrbtice a vybudujú ich pamäť. Urobte niečo pre svoju chrbticu a doprajte jej správne polohy za pomoci tohto malého šikula!

Parametre a špecifikácia

Určenie
Správne držanie tela Hotovo!

Určenie

Určenie
Správne držanie tela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude ve vaší nabídce také nový Upright GO?

výhoný mi to aj cikulu ?? a akú rýchlost to m,á ?? potrtebujem nato elektráren

Diskusia a poradňa k UpRight
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UpRight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UpRight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UpRight. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Upright.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií