Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

UpRight

Zobraziť katalóg
UpRight
Pomôcka - Osobný tréner správneho držania tela, upozorňuje na zhrbenie alebo iné nežiaduce zmeny v držaní tela, tréningový program, až 10 dní výdrž na batériu, Bluetooth 4.0 LE konektivita, Android 4.3 a vyššie, iOS 7 a vyššie (iPhone 4S a vyššie), iPad 3 a vyššie
84,65 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  UPR005 Produktové číslo:  PUP-001

UpRight

UpRight je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

UpRight osobný tréner je ideálny pre osoby so sedavým zamestnaním, ale aj pre tých, ktorí chcú zlepšiť držanie svojho tela. Jedná sa vlastne o revolučný senzor, ktorý stráži uhol nahrbenia a iné nežiaduce zmeny. Jednoducho ho spárujete skrze Bluetooth so svojím smartfónom, stiahnete si oficiálnu aplikáciu, vyberiete tréningový program a potom už len sledujete svoje pokroky a dosiahnuté ciele.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový osobný tréner za skvelú cenu
  • Stráži zhrbenie a nežiaduce zmeny v držaní tela
  • Prepojenie s chytrým zariadením skrze Bluetooth
  • Tréningový program
  • Výdrž batérie až 10 dní
  • Podpora Android a iOS

UpRight jednoducho pripevníte na spodnú časť chrbta pomocou suchého zipsu, nakalibrujete vo vzpriamenej polohe a senzor už vás bude strážiť. Na zhrbenie či nežiaduce zmeny v celkovom držaní tela budete ihneď upozornení jemnými vibráciami. Zariadenie stačí používať hodinu denne a sami uvidíte, ako sa upravia návyky pri sedení. Vyskúšajte aj tréningový program, ktorý vás prevedie sériou denných cieľov, ktoré pomôžu vytrénovať potrebné svaly okolo chrbtice a vybudujú ich pamäť. Urobte niečo pre svoju chrbticu a doprajte jej správne polohy za pomoci tohto malého šikula!

Parametre a špecifikácia

Určenie
Správne držanie tela Hotovo!

Určenie

Určenie
Správne držanie tela Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude ve vaší nabídce také nový Upright GO?

výhoný mi to aj cikulu ?? a akú rýchlost to m,á ?? potrtebujem nato elektráren

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií