AD homeoffice PET

OEM USB Bracket s 2 konektormi zo základnej dosky

Zobraziť katalóg
OEM USB Bracket s 2 konektormi zo základnej dosky
3,7 17 hodnotení
Záslepka – (bracket) 1× 8pin
Kód:  MK128d Produktové číslo:  11928892
OEM USB Bracket s 2 konektormi zo základnej dosky Predaj skončil

OEM USB Bracket s 2 konektormi zo základnej dosky

Záslepka do zadnej steny PC skrine poslúži na vyvedenie ďalších dvoch USB konektorov zo základnej dosky v prípade, že potrebujete pripojiť k počítaču viac USB zariadení. Obaja USB konektory sú prepojené do jedného 8-pinového konektora, ktorý sa pripája na zodpovedajúci pinový USB 2.0 konektor základnej dosky. Dĺžka kábla je cca 25 cm.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

To pán Jan z Plzně v hodnocení produktu napsal „ Z výroby má jednu řadu otočenou vůči druhé, s pomocí nožíku jsem piny přeházel, aby to bylo správně zapojené“ . prosím dotyčného pána, aby byl tak hodný a vysvětlil podrobněji jaké je správné zapojení tohoto USB konektoru. Děkuji

Chcem sa spýtať, aké je presné zapojenie pinov v 8-pinovom konektore (rád by som vedel aj farby jednotlivých drôtov, ktoré vedú do 8-pin púzdra)? Bude tento produkt fungovať s touto základnou doskou: https://www.alza.sk/msi-z270-gaming-pro-carbon-d4651548.htm

Diskusia a poradňa k OEM USB Bracket s 2 konektormi zo základnej dosky
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OEM USB Bracket se 2 konektory ze základní desky s paralelním zapojením. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zubehör Halterung mit 2 USB-Anschlüssen auf dem Motherboard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zubehör Halterung mit 2 USB-Anschlüssen auf dem Motherboard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OEM USB Bracket 2 csatlakozó kivezetés alaplapról.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií