Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

Práčky zvrchu plnené

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Energetická trieda (pranie a sušenie)
A
(3)
C
(1)
Energetická trieda
A
(9)
B
(11)
C
(11)
D
(11)
E
(7)
Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm)
(46)
Úzka (do 50 cm)
(4)
Najnovšie objednávky

Práčky plnené zhora predstavujú elegantné riešenie, ak máte problém s voľbou správneho umiestnenia spotrebiča vzhľadom na nedostatok miesta. Hoci zaberajú menší priestor, disponujú všetkými dôležitými funkciami a vlastnosťami, o nič tak preto neprídete. Zistite, na čo sa zamerať, ak je na vašom zozname práčka plnená zhora.

Pokračovať

Práčky plnené zhora pre celú domácnosť

Práčky plnené zhora musia mať dostatočnú kapacitu bubna, aby jednu z nich mohla používať celá domácnosť. Udáva maximálne množstvo bielizne na jedno pranie.

  • Pre 1 – 2 osoby: kapacita do 5 kg, to sú približne obliečky z dvoch postelí.
  • Pre rodinu: kapacita 6 a viac kg, čo stačí na posteľnú bielizeň pre celú rodinu, a to vrátane pyžám.

Pre nižšiu spotrebu je dobré kapacitu bubna vždy maximálne využiť.

Koľko energie spotrebuje práčka plnená zhora?

Práčka plnená zhora by ideálne nemala spotrebovať viac ako 1 kWh za cyklus.

Práčka zhora plnená môže mať rôznu spotrebu vody

Práčka zhora plnená by mala mať spotrebu pri jednom pracom cykle ideálne do 40 l. Skutočná spotreba sa však môže líšiť od hodnoty uvedenej na štítku, pretože sa odvíja od zvoleného pracieho programu.

i

Úsporné práčky plnené zhora majú vyššiu obstarávaciu cenu, ale z dlhodobého hľadiska vám pomôžu ušetriť veľa peňazí.

Práčky zhora plnené by nemali byť príliš hlučné

Rozlišuje sa medzi hlučnosťou pri praní a pri odstreďovaní. Práčka plnená zvrchu môže mať rôzne škály hluku, od 30 dB (šepot) po 80 dB (tesná blízkosť vysávača).

Práčka plnená zhora – rozmery

Či už je práčka plnená zhora alebo spredu, musí sa zmestiť na miesto, ktoré ste pre ňu určili. Pozorne si preto prečítajte, ako je práčka zvrchu plnená veľká a pred kúpou sa rozmyslite, kam ju chcete umiestniť.

Koľko otáčok za minútu má práčka zhora plnená zvládnuť?

Ak vás zaujíma práčka zhora plnená so sušičkou, potom je veľmi dôležitý aj ukazovateľ počtu otáčok. Čím viac ich je schopná vykonať, tým rýchlejšie vysuší bielizeň. Práčky plnené zvrchu so sušičkou bielizne musia zvládnuť aspoň 1 400 otáčok za minútu, aby došlo k dostatočnému odstredeniu bielizne.

Zaujali vás zvrchu plnené práčky, no chcete ušetriť? Lacné modely vám pomôže nájsť radenie podľa ceny nižšie na stránke.

Parné práčky plnené zhora

Parné práčky plnené zhora vyperú aj tú najjemnejšiu bielizeň, bez toho aby ste sa o ňu museli báť. Ako bonus sú úspornejšie, perú rýchlejšie a nie sú tak hlučné. Bielizeň vypratá v parnej práčke je príjemnejšia na dotyk a je zbavená akýchkoľvek alergénov, ktoré sa na ňu môžu dostať napríklad z domácich maznáčikov.

Inteligentná práčka plnená zhora

Inteligentná práčka plnená zhora ponúka zaujímavé funkcie, ako je pridanie bielizne za chodu, či výber pracích cyklov pomocou mobilu. V nej potom uvidíte aj aktuálnu spotrebu energie. Medzi ďalšie špeciálne funkcie patrí:

  • Fuzzy Logic vyberie program v závislosti od množstva bielizne.
  • AquaStop uzavrie prívod vody v prípade netesnenia.

Hľadáte šikovný spotrebič so zaujímavými funkciami? Pozrite sa na smart práčky zvrchu plnené.

Práčky zhora plnené od vášho obľúbeného výrobcu

Ste z iných spotrebičov zvyknutí na ovládanie jedného z výrobcov alebo vás jednoducho len zaujala zhora plnená práčka od konkrétneho výrobcu? Pozrite sa na rozdelenie podľa značky a uľahčite si výber.

i

Zapáčili sa vám práčky plnené zhora? Recenzie vám pomôžu s výberom.

Príslušenstvo pre práčky plnené zhora

V ponuke nájdete tiež všetko príslušenstvo a náhradné diely pre zhora plnené práčky. Všetko, čo potrebujete, tak zoženiete pohodlne na jednom mieste.

Zaujíma vás cenovo dostupnejšia zvrchu plnená práčka? Bazár ponúka spotrebiče za zaujímavé ceny a v záruke. Láka vás lacná ale nová práčka zhora plnená? Akcia je vhodným riešením.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
50 položiek
5,0
Berger Minipračka Berger XPB45-55 Blue
Mini práčka – vrchné plnenie, max. náplň do 5.5 kg, príkon 300 W, 3 programy, 15-minútový časovač, spotreba vody na 1 pranie 26 l, rozmery 60 × 36 cm
137,30 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: VBaaa0022
PHILCO PLD 126 D QTL + 3 rokov servis zdarma po registracíi
Práčka - s vrchným plnením, energetická trieda D, kapacita práčky 6 kg, váž. spotreba energie 65 kWh/100 cyklov, váž. spotreba vody na cyklus 43 l, odložený štart, rýchly program, displej a detská poistka, 1200 ot./min pri odstreďovaní, rozmery 40 × 87 × 61 cm (Š×V×H)
277,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: PHIWM012

Práčky zvrchu plnené

Práčky zvrchu plnené

Často nastává problém pri riešení umiestnenia spotrebičov v malom priestore. Ako riešenie sa ponúka nákup práčky s horným plnením do malej kúpeľne či inej malej miestnosti, do ktorej potrebujete práčku umiestniť. 

Pohodlné plnenie

Práčky s horným plnením nemusia byť len malé, vybrať si môžete z niekoľkých rozmerov podľa vašich predstáv. Pozitívum týchto pomocníkov nie je len v šetrení miesta, ale zároveň aj v možnosti pohodlnejšieho plnenia zhora, ktoré vás ušetrí namáhavého ohýbania. 

Pre vás to najlepšie

Ak je vašou požiadavkou práčka plnená zhora, potom si určite vyberiete takú, ktorá bude vyrobená od známych výrobcov, ako sú predovšetkým Whirlpool alebo Electrolux. Svojimi parametrami sa týmto výrobcom určite vyrovná aj ďalšia známa značka AEG. Môžete vyberať z rôznych rozmerov, ale aj zaujímavých dizajnov, ktoré sa hodia práve do vašej domácnosti. 

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné práčky zvrchu plnené Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie práčky zvrchu plnené Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie práčky zvrchu plnené Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii práčky zvrchu plnené recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií