Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Vakubox Maxxo 6,5 l

Zobraziť katalóg
Vakubox Maxxo 6,5 l
3,8 5 hodnotení
Vákuovačka – až 2× predĺži čerstvosť a trvanlivosť potravín odsatím vzduchu a prebytočnej vzdušnej vlhkosti, objem 6.5l, funkcia autorepumping pri poklese vákua, jednoduchá údržba
Kód:  VAC001a Produktové číslo:  VB001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vakubox Maxxo 6,5 l

Ideálny pomocník do každej kuchyne, ktorý zdvojnásobí životnosť skladovaných potravín. Stačí uložiť vaše obľúbené dobroty pod priehľadné veko, zavrieť a stlačením jedného jediného tlačidla odsať vzduch a prebytočnú vlhkosť. Na potravinách sa tak netvoria plesne a vonkajší obal ich ochráni aj proti ďalším vplyvom, ako je napríklad hmyz.

VacuBox Maxxo je poháňaný batériami a jeho údržba aj obsluha je úplne jednoduchá. Funkcia Autorepumping navyše stráži tlak v nádobe, aby v prípade potreby opäť automaticky odsala prebytok vzduchu.

Nádoba s veľkosťou 6,5 litra má rozmery 28 × 28 × 25 cm.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tento výrobek také vybaven redukcí na tužkové baterie, jako u výrobku s obsahem 10 litrů? Rád bych používal akumulátorové baterie, aby se nakonec nevyplatilo kupovat čerstvý chléb. Díky za odpověď, Mirek

Dobrý den, koupil jsem u Vás na Alza cz tuto vakuovačku 17.4.2016, číslo dokladu2161157350. Tento týden přestala vakuovačka fungovat. Jak nejjednodušeji mohu výrobek reklamovat? Existuje jimá možnost než výrobek balit a odesílat poštou? Je možné například předat výrobek osobně? Jsem z Nového Jičína na Severní Moravě.

Diskusia a poradňa k Vakubox Maxxo 6,5 l
Príslušenstvo pre Vakubox Maxxo 6,5 l Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vakubox Maxxo 6.5l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vacubox Maxxo VB001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vacubox Maxxo VB001. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vakubox Maxxo 6.5l .
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií