AP+ nový vizuál Aplikace

Valera Volumissima mod. 647.01

Zobraziť katalóg
Valera Volumissima mod. 647.01
5 2 hodnotení
Žehlička na vlasy – keramický povrch doštičiek, maximálna teplota 230 °C, regulácia teploty, svetelná signalizácia, bez displeja, dĺžka prívodného kábla 3 m, čierna farba, flexibilný kábel
Kód:  EAT5211e Produktové číslo:  VAL000092319 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Valera Volumissima mod. 647.01

Od roku 1955 sa švajčiarska spoločnosť Ligo Electric SA špecializuje na výrobu spotrebičov vlasovej techniky značky Valera. Základnými hodnotami, na ktoré Valera pri vývoji a výrobe spotrebičov veľmi dbá, sú predovšetkým zdravie a vzhľad vlasov. Svoje vedomosti získava zo spolupráce so svetovými vlasovými stylistami, odborníkmi z univerzitných kliník, od výrobcov vlasovej kozmetiky a v neposlednom rade načúva potrebám konečných spotrebiteľov. Oficiálne stránky Valera

Výsledkom je kvalita, precíznosť a spoľahlivosť výrobkov. Valera je značkou profesionálnych kaderníkov. Stále častejšie sa s ňou stretnete aj v hoteloch po celom svete. Značku Valera si na vybavenie hotelových kúpeľní vybral napríklad aj hotel Burj Al Arab v Dubaji či Palace Hotel v Gstaade.

Valera - produkty, ktoré zodpovedajú kvalite naozaj špičkového výrobcu. Valera profesionálne fény sú určené pre náročných zákazníkov.

 

VALERA Volumissima


Špeciálna žehlička na vlasy s veľmi úzkymi vlnami, ktorá dodá zvlášť jemným vlasom objem. Keramická plocha doštičiek na lepšiu distribúciu tepla. Max. teplota zahriatia 230 °C. Elektronická regulácia teploty, šnúra 3 m s otočnou koncovkou.

Keramika


Keramika spôsobuje rovnomerné rozloženie tepla po celej dĺžke.

 

 

Termo-izolačné zakončenie


Bezpečné zakončenie, vďaka ktorému nedôjde k popáleniu prstov.


Technické parametre:

Počet vĺn na krepovači:
3

Max. teplota:
230 °C

Ostatné:
Elektronická regulácia

 parametre-image

Parametre a špecifikácia

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!
Displej
Bez displeja Hotovo!
Funkcie
Regulácia teploty, Svetelná signalizácia chodu Hotovo!

Vlastnosti

Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!
Max. teplota
230 °C Hotovo!

Funkcie

Displej
Bez displeja Hotovo!
Funkcie
Regulácia teploty, Svetelná signalizácia chodu Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
3 m Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Valera Volumissima mod. 647.01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Valera Volumissima mod. 647.01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Valera Volumissima mod. 647,01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Valera Volumissima mod. 647,01. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Valera Volumissima mod. 647,01.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií