Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Vava Voom 21

Zobraziť katalóg
Vava Voom 21
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor – na bezdrôtový prenos hudby z mobilného telefónu či tabletu, dosah až 10m, 360 Stereo surround a SRS Technológia, doba hrania na jedno nabitie 10 hodín, kapacita batérie 6700mAh, CVC 6.0 Noise Cancellation, apt-X Bluetooth 4.0+DSP control, 2*5W Drivery+10W Subwoofer+2*Pasívny žiarič
Kód:  Vavavoom0001 Produktové číslo:  VA-SK001

Vava Voom 21


Vava voom 21
 

Reproduktor Vava Voom 21 nielen dobre hrá, ale aj vyzerá

Bezdrôtový reproduktor Vava Voom 21 ponúka pekný neobyčajný dizajn, ktorý získal prestížne ocenenie Red Dot Award 2016 winner. Reproduktor Vava Voom 21 podporuje technológiu true wireless surround, vďaka ktorej môžete reproduktory rovnakého radu prepojiť a užiť si hudbu naplno. K tomuto bezdrôtovému reproduktoru sa pripojíte pomocou mobilného telefónu či tabletu s technológiou Bluetooth, NFC alebo pomocou klasického 3,5 mm Jack kábla. Na hornej strane reproduktora Vava Voom 21 sa nachádza intuitívny ovládací panel.


Dlhé hodiny prehrávania hudby s reproduktorom Vava Voom 21

Kapacita batérie tohto bezdrôtového reproduktora Vava Voom 21 je 6 700 mAh, vďaka čomu bez problémov zvládne prehrávať hudbu až 10 hodín. Prostredníctvom batérie môžete tiež pohodlne nabiť váš mobilný telefón. Bezdrôtový reproduktor Vava Voom 21 je vybavený tromi režimami na prehrávanie rôznych štýlov hudby (Standard, Party, Surround).

Vava voom 21
 

Vava voom 21
 

Kľúčové vlastnosti reproduktora Vava Voom 21

  • Poskytuje výkon 20 W
  • Podpora NFC
  • Podpora prehrávania rovnakej hudby na viacerých zariadeniach rovnakého radu
  • Dosah pre Bluetooth až 10 metrov
  • Doba hrania na jedno nabitie až 10 hodín
  • Prehľadný ovládací panel
  • Ocenenie Red Dot Award 2016 winner
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravim, Jaky ma prosim smysl davat sem video recenzi, ktera ten produkt naprosto strha? Nedivte se pak, ze se to neprodava ??

Diskusia a poradňa k Vava Voom 21
Príslušenstvo pre Vava Voom 21
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vava voom 21.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií