Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

VAX 7151 Spinscrub

Zobraziť katalóg
VAX 7151 Spinscrub
4,5 8 hodnotení
Viacúčelový vysávač multifunkčný, 1500 W, nádoba pre čistú/špinavú vodu 4/8 l, na suché vysávanie 10 l, vrecko 8 l, SpinScrub kobercový kefa, hubica na tvrdé podlahy, TURBO kefa, Turbo Mini kefa, štrbinová hubica, 250 ml originálneho detergentu na koberce VAX
Kód:  VAMF003 Produktové číslo:  7151 Stránky výrobcu

VAX 7151 Spinscrub

Špičkový model multifunkčného vysávača VAX, ktorý naplno využíva moderné technológie Vaxing a SpinScrubing pre dokonalú čistotu vašich kobercov a ich suchý povrch už od 40 minút po mokrom vysávaní. Dodávaná hlavica SpinScrub obsahuje päticu presných rotačných kief, s ktorých pomocou oživí vlákna kobercov. S využitím revolučného systému Dual V je navyše zdokonalená práca s čistiacim roztokom. Kým je jednou stranou dodávaná voda do koberca, druhá strana v rovnakej hlave nasáva špinavú vodu obsahujúcu nečistoty odstránené z koberca. V dôsledku toho sa povrch rýchlejšie očistí aj vysuší. Silné čerpadlo navyše podporuje efektívne tok tekutín v povrchu pri čistení.

Kľúčové vlastnosti

  • Revolučná vaxovacia hubica SpinScrub dokáže dokonale vyprať koberec a súčasne odsať maximálne množstvo tekutiny pre suchosť do 40 minút.
  • V kombinácii s prémiovými detergentmi VAX AAA sa precízne zbavíte sporov plesní, roztočov aj s ich trusom a peľových alergénov.
  • Vysoký výkon 25 kPa a možnosť jeho regulácie poskytne skvelý výsledok aj u suchého vysávania.
  • Veľké množstvo dodávaného príslušenstva vám umožní upratať akúkoľvek nečistotu.
  • Nadštandardný objem nádrže pre čistú/špinavú vodu (4/8 l) a prachového vrecka (8 l).

Variabilný expert

Silná vzduchová turbína vyvinie tlak 25 kPa a poskytne tak ohromujúci výkon na každodenné vysávanie. Množstvo rozličného príslušenstva sa postará o upratovanie každej nečistoty. Mokré vysávanie sa v kombinácii so špeciálnymi detergentmi VAX AAA dokáže zbaviť sporov plesní, roztočov aj s ich trusom a peľových alergénov. Na dokonalé prispôsobenie konkrétnemu vysávanému obsahu ponúka vysávač praktickú reguláciu výkonu. 

Štandardné príslušenstvo:
Kombinačné kefa, kobercová kefa SpinScrub, kefa na tvrdé podlahy, štrbinový nadstavec, prachový nadstavec, čalúnnický nadstavec, Turbo Mini kefa, Turbo kefa, čalúnnicka kefa, rozstrekovacie pištole, 250 ml čistiaceho detergentu Ultra VAX, 2x papierový sáčok, 1x látkový sáčok

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
10 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
10 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Vodný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
40 cm Hotovo!
Výška
56 cm Hotovo!
Hĺbka
40 cm Hotovo!
Hmotnosť
8,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi poradit, jak mám uvolnit a vyndat kazetu s rotačními kartáči u hubice SpinScrub. V popisu je uvedeno, že lze kartáče umývat po vyndání z hubice. Nenašel jsem způsob, jak rotační kartáče uvolnit a vyndat z hubice. Děkuji.

U vas se dockat odpovedi to se dockam svoi smrti asi to funguje podobne z dodani zbozi

Dobrý den, chci poradit. Když jsem nalila vodu, vše zapojila, tak mi s toho nestříklá žádná voda. Jak je to možné? Nestane to vodu, může něco být s čerpadlem? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, také bych potřebovala podrobnější návod, jak vyndat otáčecí hlavice. Možná by stálo za to, dát instrukce veřejně, je opravdu hodně lidí, co to také hledá, výsledek na internetu jsem nenašla a z návodu to nemůžu vykoukat. Děkuji za obrázky.

Ktera znacka je lepsi? Vax nebo Raab Karcher?

Dobrý den, je možné vysávat na sucho bez sáčku? Nebo tam vždy u klasického luxování musí sáček být? Děkuji, A.R.

Dobrý den, ráda bych se informovala, zda si vysavač poradí i s vysokým chlupem koberce? A jak s vlasy? Děkuji za odpověď.

Zdravim mam. Dotaz je mozne vysavat do vody ako filtr vodni za tu cenu

Dobrý deň, rada by som sa informovala ohľadom tovaru vysávač VAX 7151 Spinscrub. Pri tepovaní koberca, asi tak v polovičke mi prestalo ťahať saponát a netlačilo ho na koberec, tým pádom bol koberec suchý. Podľa všetkého je chyba niekde v čerpadle, lenže k nemu sa nedostanem. Mate s tým niekto skúsenosti? Je na východnom slovensku autorizovaný servis?

Kolik db má vysavač VAX 7151 Spinscrub. Děkuji.

12
Diskusia a poradňa k VAX 7151 Spinscrub
Príslušenstvo pre VAX 7151 Spinscrub Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VAX 7151 Spinscrub. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VAX 7151 Spinscrub. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VAX 7151 Spinscrub.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií