Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E

Zobraziť katalóg
VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E
Tyčový vysávač 2v1, nádoba 0.35l, umývateľný filter, Cyclonic Technology, WinTunnel2 technológie vysávania, BOOST mód, doba nabíjania 3hod., Doba prevádzky 30min, výkonný rotačná kefa so šírkou 23 cm, 1 štrbinový nadstavec, LED osvetlenie kefy
Kód:  VATV001 Produktové číslo:  H85-AC21-B-E
VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E Predaj skončil

VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E

VAX Air Cordless Switch ponúka úžasnú všestrannosť a prispôsobivosť. Tento ľahký akumulátorový vysávač môžete tiež rýchlo premeniť na príručné čistenie. Takže, nech už máte niekoľko omrviniek v aute alebo potrebujete bleskovo upratať izbu, tento akumulátorový vysávač vašu úlohu splní. Ako pri všetkých modeloch vysávačov radu Air Cordless, aj tu je použitá technológia ovládania, ktorá umožňuje otočné pohyby okolo objektov jednoduchým pohybom zápästia. K perfektnej čistote kobercov napomáha rotačná kefa, ktorú možno pri vysávaní tvrdých podláh vypnúť.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi ľahký model s odnímateľným ručným vysávačom pre ľahký dosah do obtiažnych miest
  • Batérie LithiumLife poskytuje až 30 minút prevádzky pri plnom výkone (doba nabíjania 3 h)
  • Technológia WindTunnel2 pomáha nadvihnúť a odstrániť zapustené nečistoty
  • Cyklónová technológia poskytuje konštantný sací výkon po celú dobu prevádzky
  • LED osvetlenie pre ľahšiu navigáciu hlavice a pohodlné vysávanie v ťažkých miestach

Technológia WindTunnel2

Vax Air Cordless Switch využíva technológiu WindTunnel2 s dvoma kanálmi pre sanie, ktorej výsledkom je výborný výkon pri vysávaní tvrdých podláh aj kobercov. Poskytne tak nástroj k efektívnemu odstraňovaniu nečistôt a hlboko usadenej špiny. A to pri komfortnej hmotnosti 3,5 kg pre jednoduchú manipuláciu.

Netradičná výbava

So zabudovaným osvetlením LED budete ľahšie vidieť nečistoty, ako pri použití bežného vysávača. Prínosom bude tiež pohodlnejšia navigácia hlavy aj pod nábytkom a v nešikovných priestoroch. So stlačením tlačidla boost zase dosiahnete väčšieho výkonu pre odstránenie tej najodolnejšie špiny, chlpov domácich maznáčikov a vyčistenie najexponovanejších oblastí vášho domova.

Štandardné príslušenstvo (umiestnené na tele):
Štrbinový nástavec
Mini Turbo kefa
Batéria
Dobíjacia stanica

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VAX Air Cordless Switch H85-AC21-B-E.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií