Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

Gorenje VCEA21GLW

Zobraziť katalóg
Gorenje VCEA21GLW
Vreckový vysávač – 700W, energetická trieda A, účinnosť vysávania A pre dokonalé výsledky na tvrdých podlahách, účinnosť filtrácie prachu A, objem vrecka na prach 3l, XpandZone kefa, HEPA filtrácia, 1x mikrofilter ultralong performance v balení, hlučnosť 65dB
Kód:  GORVC021 Produktové číslo:  678490 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gorenje VCEA21GLW

S vreckovým vysávačom Gorenje G Force Lite VCEA21GLW bude upratovanie domácnosti ľahkou záležitosťou. Vďaka 3 nadstavcom vysajete všetky povrchy a dostanete sa aj na zle prístupné miesta. Súčasťou vysávača Gorenje G Force Lite je HEPA filter. Ten vás spoľahlivo zbaví jemných častíc zo vzduchu, a to vrátane peľov a roztočov. Ocenia ho tak najmä alergici a astmatici. Všetok prach a nečistoty sú bezpečne uchované vo vrecku s objemom 3 l. Vysávač má ukazovateľ naplnenia, vrecko tak meníte, len keď je naozaj plné. Iste vás poteší aj ochrana proti prehriatiu motora, ktorá zaručí vašu bezpečnosť a predĺži výdrž vysávača. 

Kľúčové vlastnosti vysávača Gorenje G Force Lite VCEA21GLW

  • HEPA filter odstráni 99,95 % jemných častíc zo vzduchu
  • Vďaka ukazovateľu naplnenia meníte vrecko len keď je skutočne plné
  • Gorenje G Force Lite má ochranu proti prehriatiu motora
  • 3 nadstavce vysávača zaručia dokonalé upratovanie
  • 5 m kábel je navíjací
  • Vysávač je v energetickej triede A, má teda nízku spotrebu

Pohodlné upratovanie s vysávačom G Force Lite

Pre jednoduchú manipuláciu nezabudol výrobcu vysávača na 3 pogumované kolieska, integrovanú rukoväť a možnosť vertikálneho uskladnenia. Prívodný navíjací kábel je dlhý 5 m a kovová teleskopická tyč 86 cm. Vďaka tomu vysávač pokryje až 7 m rádius. Nemusíte ho tak neustále prekladať z jednej zásuvky do druhej. Výkon vysávača Gorenje G Force Lite VCEA21GLW regulujete intuitívnym otočným tlačidlom umiestneným na vrchu prístroja. Na rovnakom mieste nájdete aj dve veľké tlačidlá – jedno vypínacie a jedno pre navíjanie kábla. 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
7 m Hotovo!
Príkon
700 W Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Vlastnosti

Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
7 m Hotovo!

Príkon

Príkon
700 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
43,4 cm Hotovo!
Výška
27,2 cm Hotovo!
Hĺbka
28,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Gorenje VCEA21GLW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gorenje VCEA21GLW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gorenje VCEA21GLW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gorenje VCEA21GLW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gorenje VCEA21GLW.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií