Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

VEHO KASA LED žiarovka E14 VKB-005-E14 farebná

Zobraziť katalóg
VEHO KASA LED žiarovka E14 VKB-005-E14 farebná
3,0 1 hodnotení
LED žiarovka – 5W LED, 15000 hodín, až 16 miliónov farieb, ovládanie pomocou inteligetných zariadení s bezdrôtovou technológiou Bluetooth
Kód:  VEHO002 Produktové číslo:  VKB-005-E14 Stránky výrobcu
VEHO KASA LED žiarovka E14 VKB-005-E14 farebná Predaj skončil

VEHO KASA LED žiarovka E14 VKB-005-E14 farebná


LED žiarovka Veho Kasa VKB-002-E27

Bezdrôtové ovládanie pre maximálne pohodlie

Veho vynašiel špeciálnu aplikáciu na riadenie osvetlenia cez mobilný telefón alebo tablet. S touto aplikáciou môžete vopred vytvoriť harmonogram svietenia na 24 hodín denne, 7 dní v týždni, 365 dní v roku a potom už sa o nič nestarať. V aplikácii si tiež ľahko predvolíte skupiny miestností alebo nálad, ktoré možno zapínať aj meniť naozaj jednoducho. Sami si nastavíte, kedy potrebujete svetlo vypnúť či stlmiť a Bluetooth LED žiarovka Veho Kasa sa podľa vášho plánu zariadi. Táto praktická technológia ovládaná cez smartfón vám ušetrí čas a prácu s neustálym nastavovaním správneho osvetlenia. Najviac ju asi ocenia domácnosti s malými deťmi, skvele sa hodí ale aj vtedy, keď napríklad večer odchádzate z domu a chcete, aby sa svetlá samé vypli v určitej hodine. Stavte na Veho Kasa a urobte krok dopredu k ešte inteligentnejšej domácnosti.


Rýchle a spoľahlivé

Stačí slabý dotyk vášho telefónu, prípadne tabletu so systémom Android alebo iOS a môžete ovládať až 32 rôznych jednotiek. Iste vás poteší aj možnosť automatického ovládania, ktoré je ešte o niečo jednoduchšie. Aplikácia Veho Kasa ponúka ako nepretržité ovládanie osvetlenia, tak plánovanie automatického zapnutia/vypnutia. Vďaka tomu sa svetlo zvládne samo vypínať na noc alebo sa zapnúť v určitý čas. Žiarovka od Veho sa skrátka plne prispôsobí vašim potrebám. V aplikácii si ľahko prednastavíte skupiny miestností a nálad tak, aby dokonale vyhovovali činnostiam, ku ktorým potrebujete rozdielne osvetlenia. Prepojenie mobilného zariadenia s osvetlením prebieha cez bezdrôtovú Bluetooth technológiu 4.0. Aplikácia je kompatibilná so systémami Android verzie 4.3+ a iOs 6.0 a vyššie.

LED žiarovka Veho Kasa VKB-005-E14
LED žiarovka Veho Kasa VKB-005-E14

Parametre a špecifikácia

Starý energetický štítok
A+ Hotovo!
Životnosť
15 000 h Hotovo!
Pätica
E14 Hotovo!
Chromatickosť
4 000 K Hotovo!
Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!

Energetický štítok

Starý energetický štítok
A+ Hotovo!
Životnosť
15 000 h Hotovo!

Pätica

Pätica
E14 Hotovo!

Farebná teplota svetla

Chromatickosť
4 000 K Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!

Zdroj svetla

Pätica
E14 Hotovo!

Napätie a príkon

Vstupné napätie
230 V Hotovo!

Typ a tvar

Typ žiarovky
LED, Úsporná Hotovo!
Tvar
Kvapka Hotovo!

Rozmery

Priemer
50 mm Hotovo!
Dĺžka
101 mm Hotovo!

Svetelný tok

Svetelný tok
300 lm Hotovo!

Príkon

Príkon
5 W Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky LED žiarovky E14

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VEHO KASA LED žiarovka E14 VKB-005-E14 farebná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VEHO KASA LED žárovka E14 VKB-005-E14 barevná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KEY LED izzó E14 VKB-005-E14 szín.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií