Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

VELAMP IR557LED

Zobraziť katalóg
VELAMP IR557LED
5 1 hodnotení
Svietidlo - nabíjacie, dosvit 400m, 5W LED, životnosť 50 000hod., svietivosť 350Im, doba nabíjania 12 hodín, doba svietenia>5 hodín, krytie IP44
Kód:  VLM003c5 Produktové číslo:  IR557LED Stránky výrobcu
VELAMP IR557LED Predaj skončil

VELAMP IR557LED

Potrebujete prenosnú a zároveň praktickú baterku? Toto reflektorové svietidlo je navyše veľmi odolné. Jeho pevné telo je nárazuvzdorné a odoláva bežným poveternostným vplyvom. Najväčšou výhodou je však vysoká svietivosť, dlhá doba svietenia a dobíjacia integrovaná batéria. K tomu účelu môžete využiť ako nabíjačku na 230 V, tak aj autonabíjačku na 12 V - obe priložené v balení. S výhodou využijete svietidlo pri práci, v dielni, ale aj pri kempovaní.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoká svietivosť
  • LED technológia
  • Dobíjacia zabudovaná batéria
  • Nastaviteľná rukoväť
  • Integrovaný stojanček

Je praktické

Ďalšou prednosťou reflektorového svietidla Velamp IR557LED je nastaviteľná rukoväť. Vďaka tej môžete baterku držať vo zvesenej ruke, pri tele alebo pohodlne vo výške pri natiahnutých rukách. Ak budete potrebovať reflektor odložiť na zem, iste oceníte integrovaný stojanček, s ktorého pomocou môžete baterku podoprieť a nakloniť tak prúd svetla vyššie od zeme.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VELAMP IR557LED.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií