Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Venztech V10 Combi Set of Streaming TV Box

Zobraziť katalóg
Venztech V10 Combi Set of Streaming TV Box
4,4 10 hodnotení
Multimediálne centrum - CPU Quad-core 1.2 GHz, 1GB RAM, 8GB eMMC, WiFi, Android 5.1, diaľkový ovládač 3 v1 Venztech VZ-RK-1
Kód:  VNZ001a Produktové číslo:  V10 Combi Stránky výrobcu
Venztech V10 Combi Set of Streaming TV Box Predaj skončil

Venztech V10 Combi Set of Streaming TV Box

Bavte sa filmami a seriálmi v najvyššom štandarde modernej doby, a nechajte sa zásobovať nepreberným množstvom obsahu streamovaným cez protokol KODI. Venza V10 je plne pripravený pre kvalitu Ultra HD bez kompromisov výstupom s plynulosťou 60 obrázkov za sekundu, a tak si detailne a s úplnou ostrosťou užijete aj najakčnejšie trháky. Prehrávať môžete multimédiá uložené na NAS stanici, v počítači alebo na externých pamäťových zariadeniach, ako sú kapacitne veľké disky, dobre prenosné flash disky alebo pamäťové karty.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné multimediálne centrum k Ultra HD televízii, výstup 4K s 60 fps
  • Operačný systém Google Android s prístupom k portálu Google Play
  • Podpora širokého spektra formátov, vrátane najnovšieho H.265/HEVC
  • Sieťové zdieľanie - klasický SAMBA aj DLNA protokol + streamovanie KODI
  • Prehrávanie USB nosičov a pamäťových kariet (3× USB + slot pre micro SD)
  • Ovládacie menu v slovenčine
  • Súčasťou je diaľkový ovládač 3v1 s funkciou FlyMouse

Zábava nikdy nekončí

Aj keby vám došla domáca zásoba videí a pesničiek, možno sa ihneď dostať k ďalším. Tento multimediálny box používa ako operačný systém Google Android. Ten si získal masovú priazeň svojou flexibilitou pri uspôsobení užívateľovi aj po stránke početných aplikácií, ktoré urobia zo stanice presne to, čo chcete práve vy. Na portáli Google Play už čaká pôsobivá paleta najrôznejšieho softvéru pre intuitívne využívanie rozmanitých internetových služieb i herné radovánky. Výkonu má na to dosť a dosť.

Jednoduchý spôsob kontroly

Ovládanie uľahčuje unikátny obojstranný diaľkový ovládač 3v1. Na jednej strane ovládača sa nachádzajú tlačidlá klasického diaľkového ovládača, na strane druhej nájdete QWERTY klávesnicu. Ovládač tiež disponuje funkciou FlyMouse, takže pohybom ovládača v priestore rozpohybujete kurzor myši na obrazovke.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdarec. Bude mi na tom bezat DigiGo? Dik

DObry den, podpruje ten produkt aplikaciu Tv2GO ?

Dobrý deň som si kúpil tento výrobok a nejdú mi nainštalovať TV programy ako ich má nainštalovať aj mám zapojený hdim kábel ? poraď ťa mi vo pred ďakujem

Dobrý den, toto zařízení používáme cca 3 měsíce. Na začátku vše fungovalo bezvadně ale v posledních dnech (týdnech) se však načítání veškerých internetových aplikací zpomalovalo, až ve své podstatě zařízení nenačte vůbec nic. Youtube, prima play, ČT, Google, ve své podstatě vůbec nanaběhnou. Zařízení není zatěžováno žádným stahovaním ani zbytečnými aplikacemi. Námi stažené aplikace jsou cca 4. Měřili jsme připojení k internetu na domácím PC ve stejném internetovém připojení, které se zdá být v normálu, navíc veškerá ostatní zařízení v domácnosti fungují naprosto bez problémů. Podotýkám, že fungujeme přes wifi, která se zdá být v daném místě silná. Zkusili jsme uvést zařízení do továrního nastavení a opět vše nastavit znovu ale bohužel bez viditelného zlepšení. Nemáte prosím nějakou radu nebo pomoc, jak tuto nepřívětivou situaci co nejlépe vyřešit? Děkuji předem za Vaši odpověď.

Dobrý den .Jde nainstalovat o2tv?

Lze získat český návod ?

Dobrý den, dá se na zařízení nainstalovat google play aplikace T-Mobile TV?

Dobrý den. Pojede mi na tom X-BOX konzola?

Dobrý večer. Chtěl bych se zeptat jestli je ve výbavě tohoto centra wifi, pak jestli zvládne i externí disk o velikosti 2 tb a také externí mechaniku a přehrát dvd disk s filmem. Jaké formáty dokáže přehrát. Pak by mně ještě zajímalo, jestli má audio výstup, který by šel zapojit na zesilovač. Děkuji

Dobrý den, vyřeší mi tato krabička bezdrátové promítání z PC na TV? Pípadně zrcadlení telefonu na TV? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k Venztech V10 Combi Set of Streaming TV Box
Príslušenstvo pre Venztech V10 Combi Set of Streaming TV Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Venztech V10 Combi Set of Streaming TV Box. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Venztech V10 Combi Set of Streaming TV Box. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Venztech V10 Combi Set of Streaming TV Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Venz V10 Combi.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií