Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Venztech V10 PRO Streaming TV box

Zobraziť katalóg
Venztech V10 PRO Streaming TV box
4,4 12 hodnotení
Multimediálne centrum - CPU Quad-core 2.0 GHz, 2GB DDR3 RAM, 16GB interné úložisko, WiFi, Bluetooth 4.0, LAN, HDMI 2.0, 3x USB 2.0, Android 6.0.1
Kód:  VNZ001d Produktové číslo:  V10 PRO

Venztech V10 PRO Streaming TV box

Bavte sa filmami a seriálmi v najvyššom štandarde modernej doby a nechajte sa zásobovať množstvom obsahu streamovaným cez protokol KODI. Venza V10 PRO je plne pripravené na kvalitu Ultra HD bez kompromisov výstupom s plynulosťou 60 obrázkov za sekundu, a tak si detailne a s úplnou ostrosťou užijete aj najakčnejšie trháky. Prehrávať môžete multimédiá uložené na NAS stanici, v počítači alebo na externých pamäťových zariadeniach, ako sú kapacitne veľké disky,

prenosné flash disky alebo pamäťové karty.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderné multimediálne centrum k Ultra HD televízii (výstup 4K s 60 fps (HDMI 2.0))
  • Vysoko výkonný hardvér s štvorjadrovým CPU a 2GB RAM pre maximálnu plynulosť
  • Operačný systém Google Android s prístupom k portálu Google Play (najrôznejší softvér)
  • Podpora širokého spektra formátov (vrátane najnovšieho H.265/HEVC)
  • 3× USB 2.0 OTG
  • Ovládacie menu 

Zábava nikdy nekončí

Aj keby vám došla domáce zásoba videí a pesničiek, možno sa ihneď dostať k ďalším. Tento multimediálny box používa ako operačný systém Google Android. Ten si získal masovú priazeň svojou flexibilitou pre prispôsobenie užívateľovi aj po stránke početných aplikácií, ktoré urobia zo stanice presne to, čo chcete práve vy. Na portáli Google Play už čaká pôsobivá paleta najrôznejších softvérov pre intuitívne využívanie rozmanitých internetových služieb a hranie hier. Výkonu má na to dosť.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Po asi měsíci bezproblémového používání centra,se stává při každém druhém,třetím zapnutí,že mi nenačte externí disk a musím i několikrát restartovat,než se disk přihlásí. Dá se s tím něco dělat ?

Ako spustiť sledovanie tv cez net cez Kodi. Vojdem a píše mi, že pvr client sa nenašiel, chyba. Robím niečo zle ?

ma v nastaveniach moznost root pristupu? Al. ide narootovat cez nejaky softver?

Dobrý den, jak nastavím správné kódování cz titulků pokud jsou jako samostatný soubor srt?

Dobrý den, připojím bez problémů na zařízení 2TB HDD s vlastním napájením? Děkuji

Dobrý deň, dá sa prostredníctvom tohto boxu zdielať displej Androidu na TV? Niečo ako Cast Mirror?

Dobrý den. Rozumím tomu dobře, že si s touto krabičkou budu moci spustit YouTube na mé "no smart" televizi? PS: TV má hdmi; signál mé domácí WiFi, i (ethernet) kabel mám.

Dobry den, mam problem, ze v TV mam cez HDMI (ARC) pripojeny soundbar.. Ked zapnem Kodi cez Venztech, nejde mi zvuk.. Venztech mam zapojeny cez hdmi port 4.. Ked idem cez PC, vsetko je ok, Venztech odpaja arc a soundbar

Je tento vyrobek v cestine??blootoot??,a ceský návod??

Dobrý den, pojede mi zařízení i na starší televizi která nemá rozlišení 4k, jedná se o samsung smart tv s full hd. Děkuji za odpověď.

123
Diskusia a poradňa k Venztech V10 PRO Streaming TV box
Príslušenstvo pre Venztech V10 PRO Streaming TV box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Venztech V10 PRO Streaming TV box. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Venztech V10 PRO Streaming TV Box. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Venztech V10 PRO Streaming TV Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Venztech V10 Streaming TV box.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií