Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Verbatim CD-R DataLife 48x, 10 ks COLOURS v SLIM škatuľke

Zobraziť katalóg
Verbatim CD-R DataLife 48x, 10 ks COLOURS v SLIM škatuľke
4,6 37 hodnotení
Médium - 80 minút/700 MB, farebné - 0,52 €/ks
Kód:  GO111c Produktové číslo:  43308 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Verbatim CD-R DataLife 48x, 10 ks COLOURS v SLIM škatuľke Predaj skončil

Verbatim CD-R DataLife 48x, 10 ks COLOURS v SLIM škatuľke

Spoľahlivé značkové CD-R médiá Verbatim v štýlovom farebnom vyhotovení a cenovo výhodnom balení po desiatich kusoch v tenkých SLIM škatuľkách. Ponúkajú štandardnú kapacitu 80 minút/700 MB, rýchlosť zápisu až 48x a tradične špičkovú životnosť a spoľahlivosť. Ideálne na zálohovanie dát, hudby a filmov. Vhodné nielen pre počítačové napalovačky, ale aj stolné rekordéry.

Parametre a špecifikácia:
Typ média: CD-R colour
Kapacita: 700 MB/80 minút
Podporované rýchlosti zápisu: až 48x
Balenie: 10 kusov médií v tenkých SLIM škatuľkách

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Verbatim CD-R DataLife 48x, 10 ks COLOURS v SLIM škatuľke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Verbatim CD-R DataLife 48x, 10ks COLOURS v SLIM krabičce. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verbatim Datalife CD-R 48x, 10er COLOURS SLIM in der Box. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verbatim Datalife CD-R 48x, 10er COLOURS SLIM in der Box. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Verbatim CD-R 48x Pirate Island, 10db SLIM box SZÍNEK.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií