AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Verbatim MediaShare Wireless

Zobraziť katalóg
Verbatim MediaShare Wireless
4,5 16 hodnotení
Multimediálne zariadenie s bezdrôtovým zdieľaním WiFi b/g/n, až 5 užívateľov, slot na SDHC a SDXC karty, Android a Apple aplikácie, batéria 3000 mAh, Micro USB a USB
Kód:  DY406m Produktové číslo:  98243 Stránky výrobcu
Verbatim MediaShare Wireless Predaj skončil

Verbatim MediaShare Wireless

Verbatim MediaShare Wireless je prenosné bezdrôtové zariadenie, ktoré slúži na rozšírenie multimediálnej kapacity vášho miláčika z rodiny Apple iOS. Podporuje aj inteligentné telefóny a tablety založené na systéme Google Android. Pre oba varianty sú vytvorené bezplatné aplikácie, s ktorými naplno a pohodlne využijete všetky možnosti. Zabudovaná batéria zaisťuje použitie až na 9,5 hodín a možno s ňou tiež vhodným káblom dobíjať batérie mobilných telefónov, tabletov, ale aj fotoaparátov, navigácií a iných zariadení. Ide tak o naozaj praktického pomocníka na cestách.

MediaShare pojme pamäťové karty formátu SD (SDHC/SDXC), ale do konektora USB pripojíte aj flash disky či externé disky. Poradí si s dokumentmi, zvukový súbormi, fotografiami aj videom. Ak sú pripojené dve pamäťové médiá, môžete medzi nimi navzájom prenášať obsah. Zabudovanou bezdrôtovou WiFi kartou vám poskytne prístup k pripojeným médiám až pre 5 zariadenia naraz! Cez WiFi zároveň poslúži aj ako bezdrôtový most medzi routerom a koncovým pripojením.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Apple iOS
Google Android

Bezdrôtový štandard:
WiFi 802.11b/g/n (WPA/WPA2-PSK)

Batéria:
Typ: Lí-Ión (3000 mAh)
Výdrž: až 9,5 hodín činnosti (s jedným WiFi pripojením)

Rozhranie:
1x USB 2.0
1x Micro USB 2.0 (typ B) (nabíjanie)
1x Slot na SD/SDHC/SDXC

Rozmery:
79 x 112 x 14 mm

Hmotnosť:
127 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, chci se zeptat, jak velký externí harddisk to pobere?

Diskusia a poradňa k Verbatim MediaShare Wireless
Príslušenstvo pre Verbatim MediaShare Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Verbatim MediaShare Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verbatim Mediashare Wireless-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verbatim Mediashare Wireless-. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Verbatim MediaShare Wireless.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií