AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Vergnano Espresso 100% Bio Arabica 10ks

Zobraziť katalóg
Vergnano Espresso 100% Bio Arabica 10ks
4,0 9 hodnotení
Kávové kapsuly – 10ks kapsúl, pre Nespresso kávovary - 0,33 €/1 porce
Kód:  KAV0103

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vergnano Espresso 100% Bio Arabica 10ks Predaj skončil

Vergnano Espresso 100% Bio Arabica 10ks

Každý z nás určite pozná ten okamih, kedy sa cítite vyčerpaní a bez energie. Najlepším spôsobom ako zlomiť tento nedostatok vyplývajúci z prepracovania alebo nedostatku spánku je šálka výbornej kávy. Nie je tajomstvom, že pri vypití napríklad len jedinej šálky tohto nápoja sa zostrujú vaše zmysly a vlieva sa vám energia späť do žíl. Tradícia kávy sa datuje na slovenskom území až do 17. storočia. Avšak nápoj sa teší veľkej popularite až dodnes.

Kapsuly plné chuti

Desať jednotlivo balených kapsúl kávy Vergnano Espresso Bio Arabica. Systém balenia do samostatných vrecúšok zaistí stopercentné udržanie vône a arómy priamo v kapsule. Kapsuly sú vyrobené z plastickej hmoty Biodé, ktorá je zdravotne nezávadná a plne kompatibilná s kávovarmi Citiz, Pixie, Essenza a Lattissima od značky Nespresso. Nechajte sa unášať na vlne ohromujúcej chuti kávy Arabica pochádzajúcej z Latinskej Ameriky. Silná chuť kávy je prepletená jemnými nitkami a arómou čerstvého ovocia v spojení s kvetinovou vôňou. Vďaka technológiám použitým v kávovaroch dostanete kávu najvyššej kvality s plnou penou. Zamilujte sa do aromatickej vône a chuti tejto kávy v jednotlivých kapsulách.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vergnano Espresso 100% Bio Arabica 10ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vergnano Espresso 100% Bio Arabica 10ks.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií