Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Verus Dandy Layered Leather Case čierno-vínové

Zobraziť katalóg
Verus Dandy Layered Leather Case čierno-vínové
5 1 hodnotení
Puzdro na mobil - pre iPhone 7, elegantné, štíhla peňaženka a puzdro v jednom, tri priehradky na kreditné karty, vrecko na bankovky, magnetická pracka, ľahký prístup k tlačidlám a portom, výrez pre reproduktor
Kód:  EAVR004w Produktové číslo:  VE-904690
Verus Dandy Layered Leather Case čierno-vínové Predaj skončil

Verus Dandy Layered Leather Case čierno-vínové

Elegantný a ľahký obal z PU kože pre váš iPhone 7, od výrobcu Verus. Jeho tvrdé vnútorné puzdro umožňuje pevné uchytenie k telefónu a zároveň ho chráni pred mechanickým poškodením. Z vonkajšej strany je puzdro opatrené koženou vrstvou, ktorá je obšitá silnou niťou pre dlhšiu životnosť. Môže slúžiť aj ako peňaženka vďaka trojici priehradiek na kreditné karty a jedného vrecka, ktoré sa ideálne hodí pre bankovky. Obal nijako nebráni prístupu k tlačidlám ani portom, navyše je vybavený výrezom pre reproduktor, takže neobmedzuje zvukový výstup telefónu.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný a funkčný dizajn
  • Magnetická pracka
  • Tri priehradky pre kreditné karty
  • Vrecko ideálne pre uloženie bankoviek
  • Bezproblémový prístup k portom
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Verus Dandy Layered Leather Case čierno-vínové
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Verus Dandy Layered Leather Case pro iPhone 7/8 černo-vínové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verus Dandy Handytasche für iPhone 7/8 Schwarz und Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verus Dandy Handytasche für iPhone 7/8 Schwarz und Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dandy Verus rakott bőrtok fekete-bordó.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií