Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Vigan BR1 2 v 1 color

Zobraziť katalóg
Vigan BR1 2 v 1 color
Bluetooth reproduktor + LED dytokové svietidlo, 7 farieb, 4 intenzity svietenia, bluetooth V4.0 + EDR, handsfree, microSD, funkcia hodín aj budíka, doba prehrávania hudby až 11 hodín, RMS 3W
Kód:  VIG020a Produktové číslo:  LV600
Vigan BR1 2 v 1 color Predaj skončil

Vigan BR1 2 v 1 color

Máme pre vás pripravený produkt, ktorý kombinuje bezdrôtový reproduktor a LED dotykové svietidlo v jednom. Podarenú estetickú stránku zvýrazňujú prvotriedne materiály, ktoré pridajú zmysel pre noblesu. Správnu náladu potom podporí široká škála svetelných efektov, ktorými môžete zdôrazniť atmosféru každej miestnosti. Streamovanie hudby je riešené cez modernú bezdrôtovú technológiu bluetooth.Hudbu však môžete prehrávať aj z SD kariet alebo cez káblový AUX vstup.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový reproduktor a LED dotykové svietidlo v jednom
  • Dlhá výdrž batérie až 11 hodín prehrávania
  • 4 úrovne svetla a plynulo sa meniace farby (7 odtieňov)
  • Moderná bezdrôtová technológia bluetooth
  • Podporuje prehrávanie hudby z SD kariet
  • Prehľadný LED displej s funkciou hodín a budíka
  • AUX vstup na káblové pripojenie
  • Vstavaný mikrofón

Vybavenie neodkladných telefonátov

Vďaka prítomnosti mikrofónu poslúži zariadenie aj ako bezdrôtová handsfree sada a vaše neodkladné telefonáty tak vybavíte s úplnou noblesou. S kvalitným zabudovaným 3,7 V polymér-lítiovým akumulátorom s kapacitou 1800 mAh môžete využívať služby tohto bezdrôtového multifunkčného zariadenia po dobu až 11 hodín na jedno nabitie a to pri funkcii počúvania hudby alebo 5 hodín svietenia pri plnom jase. S výstupným výkonom 3 W a širokým frekvenčným rozsahom nebudete ochudobnení ani o kvalitné počúvanie vašich obľúbených interpretov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Možná že jsem svůj dotaz nepoložila správně. Samozřejmě, že to pres BT hrát bude. Můj dotaz zda lze 2 tyto přístroje prihlásit na telefon nebo jiný přehrávač najednou aby oba dva reproduktory hráli stejnou hudbu. Děkuji.

Dobry den. Je možné použít 2 tyto reproduktory v různých místnostech, aby hráli stejnou hudbu jako multiroom repráky? Předpokládám, že budou v dosahu bluetooth. Nebo mobil v dokine s reproduktorem a přes bluetooth připojeno k tomuto v jiné místnosti?

Diskusia a poradňa k Vigan BR1 2 v 1 color
Príslušenstvo pre Vigan BR1 2 v 1 color
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vigan BR1 2v1 color. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vigan BR1 2v1 Farbe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vigan BR1 2v1 Farbe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vigan BR1 2v1.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií