AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000 mAh

Zobraziť katalóg
Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000 mAh
4,5 8 hodnotení
Štartovací zdroj – štartovací prúd 600 A, max. objem benzín 5 l a max. objem diesel 3 l, druhy výstupov: USB a jack, počet výstupov: 4+
Kód:  VKNG004a Produktové číslo:  CJSZ19Y Stránky výrobcu

Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000 mAh

Praktická Powerbank s veľkou výdržou. Powerbank Viking Car Jump Starter Zulu 19 19 000 mAh s veľkosťou kapacity 19 000 mAh je navrhnutá na dobíjanie notebooku, ale aj na nabitie tabletu aj telefónu, keď nemáte inú možnosť. Powerbank je taká silná, že je možné ju použiťna naštartovanie auta aj motocykla, keď sa vám nečakane vybije batéria. Záložná batéria Viking Car Jump Starter Zulu 19 19 000 mAh disponuje piatimi výstupmi, aby ste mohli nabíjať viac zariadení naraz. S touto záložnou batériou sa vám už nikdy nestane, že nebudete mať k dispozícii elektrickú sieť pre nabitie svojich SMARTzariadení. Dostačujúca kapacita 19 000 mAh poskytne mnohonásobné nabitie batérie mnohých prístrojov.

Powerbank Viking Car Jump Starter Zulu 19 19 000 mAh

  • Vysoká kapacita 19 000 mAh
  • Výstupný prúd powerbank 3,5 A
  • Powerbank so schopnosťou naštartovania auta
  • Prijateľná hmotnosť 510 g

Veľká výdrž powerbank Viking Car Jump Starter Zulu 19 19 000 mAh

Veľkú kapacitu batérie oceníte hlavne na výletoch do prírody, dlhších cestách aj na miestach, kde nie je možnosť pripojiť sa k elektrickej sieti. Powerbank s veľkou výdržou Viking Car Jump Starter Zulu 19 19 000 mAh dobijete pomocou nabíjacieho trafa, ktoré je súčasťou balenia.

Nabíjajte viacero prístrojov naraz

Výhodou tejto powerbank je schopnosť dobíjania niekoľkých zariadení súčasne pomocou štyroch výstupov typu USB a ďalšieho konektora typu Jack s rozmermi 5,5/2,1 mm.


Doplňujúce informácie:


Maximálny objem motora pre štart pomocou powerbank:

  • benzínový motor max 5.0 L
  • naftový motor max 3.0 L
  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
180 mm (18 cm) Hotovo!
Výška
35 mm (3,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
85 mm (8,5 cm) Hotovo!
Kapacita
19 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A, DC Hotovo!

Rozmery

Šírka
180 mm (18 cm) Hotovo!
Výška
35 mm (3,5 cm) Hotovo!
Hĺbka
85 mm (8,5 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
19 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A, DC Hotovo!
Celkový počet výstupov
4+ Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
3,5 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
19 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Displej, LED svietidlo Hotovo!
Farba
Čierna, Žltá Hotovo!

Určenie

Určené pre
Mobilné telefóny a tablety, Notebooky, Na naštartovanie vozidla Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
510 g Hotovo!

Štartovací prúd

Štartovací prúd
600 A Hotovo!

Max. objem

Max. objem benzín
5 l Hotovo!
Max. objem diesel
3 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v technických datech je uvedena možnost startování 3l dieselového motoru. Zkoušel to někdo?

Dobrý den, u powerbanky se mi nepodařilo zapnout modré/červené světlo. Poradíte jak na to ? Děkuji, Robert Tomka

Dobrý den, je nejaký z adaptérov kompatibilný s notebookmi ASUS TUF? Z fotky je to ťažko rozoznatelné. Za odpoved dakujem

Dobrý den , kapacita 19ah se uvádí ve 3,7voltech nebo ve 12 voltech ?

Dobrý den, je tato power banka vhodná jako příležitostný zdroj elektřiny pro objekt, ve kterém je el. rozvod 12V? Děkuji, Petra B.

Dobrý den, je tato power banka vhodná jako příležitostný zdroj elektřiny pro objekt, ve kterém je el. rozvod 12V? Děkuji, Petra B.

Dobrý den, je tato power banka vhodná jako příležitostný zdroj elektřiny pro objekt, ve kterém je el. rozvod 12V? Děkuji, Petra B.

V popisu jsem se nedočetl zda je v příslušenství nabíjecí adapter. Text je tak všeobecný, že ani odborník neví čím startovací zdroj nabíjet. Uvádíte - Rychlost nabití je ovlivněna nejen maximálním proudem uvedeným v ampérech (A), ale i napětím ve voltech (V), které je nabíječka schopna zařízení dodávat. Dotaz mám - jaké parametry pro nabíječku mám použít? Jaké maximální napětí je dovolené pro vstup nabíjení? Jaký maximální proud nebo příkon odebírá tento startovací zdroj při nabíjení? Děkuji.

Dobry den prajem Velmi uvazujem nad kupou externej nabijacky Viking Car Jump Starter Zulu 19 190.Hlavne kvoli dobrej recenzii a schopnostou nastartovania diesloveho motoru 1.9 TDI. Chcel by som sa opytat,ako dlho vydrzi powerbanka plne nabita pri dlhsom nepouzivani,ako rychlo straca kapacitu nabitia? Dakujem za odpoved

Dobry den, je mozne powerbanku pouzit jako nabijecku k autu, teda aby udrzovala baterku v aute na urcitem napeti do sveho vybiti? nebo ma nejakou samovypinaci funkci napr po 20 minutach? dekuji

Diskusia a poradňa k Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000 mAh
Príslušenstvo pre Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000 mAh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000mAh. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000mAh. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000mAh. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Viking Car Jump Starter Zulu 19 19000mAh.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií