Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

Vikingská obojručná sekera Thrones of Britannia

Zobraziť katalóg
Vikingská obojručná sekera Thrones of Britannia
Replika zbrane – ručne vyrábaná bojová sekera, kovaná, vyvážená, celková dĺžka zbrane 120cm, násada z jaseňa, neostrená
Kód:  GMERCHKA4a Produktové číslo:  SE037 Stránky výrobcu
Vikingská obojručná sekera Thrones of Britannia Predaj skončil

Vikingská obojručná sekera Thrones of Britannia

Ste fanúšikovia hry Thrones of Britannia? Tak táto bojová ručne vyrábaná sekera je presne pre vás. Táto obojručná sekera je určená predovšetkým na scénický šerm alebo tiež k dekoratívnym účelom. Sekera je kovaná a veľmi dobre vyvážená. Násada je vyrobená z jaseňa. Vikingovia sekery používali v hojnej miere, pretože nie všetci sa zmohli na meč. Drahé meče opatrené kvalitnou franskou čepeľou si mohli dovoliť iba ich predáci - náčelníci, jarlovia a králi, ktorí svoje bohato zdobené sekery používali skôr výnimočne. Lacnejších, domácich a menej kvalitných mečov bolo už medzi bojovníkmi relatívne dosť, ale boli predsa len drahšie ako sekery a ich výroba nestačila priebežne pokryť ohromné ??potreby vikingských vojsk. Naopak jednoduchá sekera bola relatívne lacná a dostupná zbraň širokým vrstvám bojovníkov, a zároveň dostatočne účinná. Vikingovia používali ako jednoručné, tak obojručné ťažké sekery. V oboch prípadoch ide o jednočepeľové sekery s dvojitým typom používaného ostria. Tento nádherný kus železa je pre všetkých milovníkov fantasy a historických sekier.

Vlastnosti vikingskej obojručnej sekery Thrones of Britannia

  • Kovaná ručne vyrobená sekera Thrones of Britannia
  • Určená na scénický šerm alebo na dekoratívne účely
  • Obojručná bojová sekera je dobre vyvážená
  • Násada vyrobená z jaseňa
  • Vyrobená v tupom prevedení
  • Dvojročná záruka

Kvalitná čepeľ

Čepeľ zbraní je vyrobená z pružinovej ocele STN 14260/DIN 1.7103 (6 % C; 0,5 - 0,85 Mn; 1,3 - 1,6 % Si; 0,8 - 1,05 Cr). Čepeľ je kalená a následne popúšťaná v peciach. Tvrdosť čepelí je v rozmedzí 53 - 55 HRC.

Rozmery:
Celková dĺžka 120 cm
Dĺžka oceľového plátu 18 cm

Hmotnosť:
cca 2 000 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vikingská obouruční sekera Thrones of Britannia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Viking Zweihandaxt Thrones of Britannia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Viking Zweihandaxt Thrones of Britannia. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrones of Britannia Viking kétkezes csatabárd.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií