Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Vikingský meč Thrones of Britannia

Zobraziť katalóg
Vikingský meč Thrones of Britannia
Replika zbrane – ručne vyrábaný bojový meč, vyvážený, dĺžka čepele 70cm, celková dĺžka zbrane 87cm, priečka a koncovka zdobená motívmi, neostrený
Kód:  GMERCHKA2a Produktové číslo:  VM015 Stránky výrobcu
Vikingský meč Thrones of Britannia Predaj skončil

Vikingský meč Thrones of Britannia

Ste fanúšikovia hry Thrones of Britannia? Potom je tento bojový ručne vyrábaný meč presne pre vás. Meč Thrones of Britannia je určený predovšetkým na scénický šerm alebo tiež k dekoratívnym účelom. Meč je veľmi dobre vyvážený a jeho priečka a koncovka je zdobená krásnymi motívmi. Jednou zo základných zbraní Vikingov bol meč, a každý trochu majetný vikingský bojovník ho vlastnil a vedel používať. Hoci bol vtedy meč drahou zbraňou a zďaleka ho nemal každý bojovník, bolo ich medzi Vikingmi pomerne veľké množstvo. To je dané jednak domácou výrobou, jednak dovozom z čulých obchodných kontaktov vikingských kupcov a samozrejme z veľkej miery koristením. Okrem toho dokázali vikinskí mečari ponúknuť tieto zbrane v rôznych škálach prevedenia a kvality. Vďaka tomu sa dostal na širšie vrstvy bojovníkov. Tento nádherný kus železa je pre všetkých milovníkov fantasy a historických mečov.

Kľúčové vlastnosti vikingského meča Thrones of Britannia

  • Ručne vyrobený meč Thrones of Britannia
  • Určený na scénický šerm alebo na dekoratívne účely
  • Bojový meč je veľmi dobre vyvážený
  • Priečka a koncovka je zdobená motívmi
  • Brúsená čepeľ
  • Vyrobený v tupom prevedení
  • Dvojročná záruka

Kvalitná brúsená čepeľ

Čepeľ zbraní je vyrobená z pružinovej ocele STN 14260/DIN 1.7103 (6 % C; 0,5 - 0,85 Mn; 1,3 - 1,6 % Si; 0,8 - 1,05 Cr). Čepeľ je kalená a následne popúšťaná v peciach. Tvrdosť čepelí je v rozmedzí 53 - 55 HRC.

Rozmery:
Celková dĺžka 87 cm
Dĺžka čepele 70 cm

Hmotnosť:
cca 1 400 g

Parametre a špecifikácia

Herné prostredie
Fantasy Hotovo!
Herné a filmové série
Game of Thrones Hotovo!

Žáner

Herné prostredie
Fantasy Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Game of Thrones Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Vikingský meč Thrones of Britannia
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vikingský meč Thrones of Britannia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wikingerschwert Thrones of Britannia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wikingerschwert Thrones of Britannia. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Thrones of Britannia Viking kard.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií