PET PET

VisionBook 7Qi 3G Plus GPS

Zobraziť katalóg
VisionBook 7Qi 3G Plus GPS
3,7 3 hodnotení
Tablet Intel Atom x3-C3230RK Quad Core 1,1 GHz, dotykový 7" 1024 x 600, RAM 1 GB, 16 GB + microSD, Dual-Sim, 3G, GPS, BT 4.0, microUSB, batéria 2800 mAh, Google Android 5.1 Lollipop
Kód:  VB0110b2 Produktové číslo:  UMM200V7G Stránky výrobcu

VisionBook 7Qi 3G Plus GPS

Tento jedinečný tablet VisionBook 7Qi si získa vašu pozornosť svojimi kompaktnými rozmermi, tenkými okrajmi okolo kvalitného 7" mutidotykového displeja a predovšetkým možnosťou vložiť do neho dve SIM karty, takže kedykoľvek a kdekoľvek budete v spojení so svojím okolím, bez toho aby ste museli byť odkázaní len na WiFi signál. 

Kľúčové vlastnosti

  • Najnovšie štvorjadro Intel Sofia
  • Výkonný grafický čip Mali-450 MP4
  • Batéria Li-Pol s kapacitou 2 800 mAh
  • 2 Mpx zadný fotoaparát a 0,3 Mpx predná webkamera
  • 7" displej s rozlíšením 1 024 × 600
  • Tenké telo s nízkou hmotnosťou 290 g
  • Google Android 5.1 Lollipop

Veľa muziky za málo peňazí

O hladký chod všetky vašej práce a operačného systému Android 5.1 Lollipop sa postará najnovší štvorjadrový procesor Intel Sofia v spolupráci s výkonným grafickým čipom Mali-450 MP4. Tomu sekunduje 1 GB operačnej pamäť DDR3, s ktorou na tablete počas chvíle, kedy si budete chcieť oddýchnuť od práce, rozbehnete aj náročnejšie hry alebo filmy vo vysokom rozlíšení. Tie si prezriete na displeji s rozlíšením 1 024 × 600 bodov.

Všetky svoje dáta, či už ide o prácu či zábavu, bezpečne uložíte na 16 GB úložisko, ktoré však bez problémov môžete prostredníctvom microSDHC karty rozšíriť o 32 GB. Celý tento výkon ukrytý v tenkom a ľahkom tele poháňa batéria s kapacitou 2 800 mAh. 

S týmto tabletom sa nestratíte

Tento tablet môžete nosiť vždy pri sebe bez strachu o to, že by bol váš kontakt s okolím kedykoľvek prerušený. Telefonovanie alebo prehliadanie internetu aj bez WiFi signálu v dosahu umožní dva sloty pre SIM kartu. Tie zaistia, že sa k internetu pripojíte aj prostredníctvom 3G modulu. Ak náhodou zistíte, že neviete, kde sa práve nachádzate, a potrebujete nájsť správnu cestu, využijete GPS, ktorá určí vašu polohu a bezpečne vás dovedie, kam potrebujete. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, pravděpodobně jsem ztratila nabíječku k tomuto tabletu, jaká to prosím je? Případně lze ji samostatně zakoupit? Děkuji

Dobrý den. Rád bych se zeptal, jak dlouho vydrží v tomto tabletu baterie? Děkuji.

Diskusia a poradňa k VisionBook 7Qi 3G Plus GPS
Príslušenstvo pre VisionBook 7Qi 3G Plus GPS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VisionBook 7Qi 3G Plus GPS.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií