Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

VitaSeat Prestige žlto / hnedý

Zobraziť katalóg
VitaSeat Prestige žlto / hnedý
5 1 hodnotení
Podsedák do auta - Ergonomický, znižuje nepriaznivé účinky dlhodobého sedenia, vhodný pre každú stoličku vrátane sedačky v aute, priedušný, s dvojvrstvovou výplňou
Kód:  VTS003b Produktové číslo:  VSP-VI-YWB Stránky výrobcu

VitaSeat Prestige žlto / hnedý

S ergonomickým sedákom Prestige značky VitaSeat sa budete pri sedení vždy cítiť pohodlne. Skvele padne na akúkoľvek stoličku, prípadne na sedačku v aute. Predíďte nepríjemným následkom z dlhodobého sedenia.Spoľahnite sa na VitaSeat a vaše telo vám bude vďačné. Navyše ho vďaka premyslenému tvaru jednoducho prehnite a kamkoľvek prenesiete, vojde sa do batohu a využijete ho pokojne aj ako vankúš. Umožňuje dosáhnout účinnou úlevu i v případě již existujících zdravotních komplikací, jako jsou hemoroidy, bolest kostrče, bolestivá zánětová onemocnění apod.

Vnútri sedáku je ukrytá kvalitná dvojvrstvová výplň, ktorú len tak neprosedíte, a zároveň oceníte jej mimoriadnu priedušnosť. Podsedák s kompaktnými rozmermi môžete vyprať aj s výplňou ručne pri teplote do 30 ° C. Moderné poťah z viskózy, ktorý je kvalitnejší ako na podsedácích VitaSeat Uni, má skvelý dizajn, ktorý výborne doplní váš interiér.

Aby sedenie nebolo trápenie...

  • Ergonomický sedák VitaSeat Prestige
  • Pri sedavom zamestnaní či dlhom cestovaní
  • Na všetky stoličky vrátane autosedačky
  • Špeciálny tvar umožňuje prehnutie
  • Pevný poťah odolá aj väčšiemu zaťaženiu
  • Priedušná dvojvrstvová výplň sa nepresedí
  • Využitie aj ako vankúš
  • Zabraňuje zlé termoreguláciu a prekrvenie pri sedení
  • Uľavuje už od vzniknutých zdravotných problémov

Myslite na svoje zdravie

V dnešnej dobe rad profesií vyžaduje dlhodobé sedenie, ktoré má však na ľudský organizmus neblahé účinky. Unikátny patentovaný VitaSeat podsedák sa vám bude hodiť do kancelárie i do auta, využijete ho pri domácom sledovaní televízie či k práci pri počítači. Vypozorujete, že pri jeho používaní ste menej unavení, zlepší sa vám koncentrácie, budete mať viac energie a dokonca sa toľko nezapotíte. Krátko sčítané, užijete si fyzickú i psychickú pohodu. Mimo to je VitaSeat tiež vhodnou pomôckou pri zdravotných ťažkostí sprevádzaných bolesťami chrbta pri sedení.

Rozmery:
43,5 × 43,5 × 4 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VitaSeat Prestige žlto / hnedý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VitaSeat Prestige žluto/hnědý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VitaSeat Prestige gelb / braun. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VitaSeat Prestige gelb / braun. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VitaSeat Prestige sárga / barna.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií