Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Vivotek FD8369A-V

Zobraziť katalóg
Vivotek FD8369A-V
5 1 hodnotení
IP kamera vonkajšia s rozlíšením 1920 × 1080 px, so zorným uhlom 105°, nočné videnie s max. dosvitom 30 m, detekcia pohybov, pIR senzor a zasielanie e-mailových notifikácií, slot na MicroSD kartu max. 256 GB, aplikácia pre Android, Windows a iOS, napájanie Power over Ethernet
Kód:  NG251n5 Produktové číslo:  FD8369A-V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vivotek FD8369A-V

Vonkajšia bezpečnostná IP kamera s Full HD záznamom

Kompaktná IP kamera VIVOTEK FD8369A-V je navrhnutá na monitorovanie najmä vonkajších priestorov. 2 Mpx senzor sa postará o detailný Full HD záznam videa s frekvenciou 30 sn./s a vďaka širokému uhlu záberu 105° získate dokonalý prehľad o dianí v sledovanom priestore. Kamera na dom umožňuje robiť až 4 streamy do rôznych zariadení a vovýbave nechýba ani nočný IR prísvit s dosahom 30 metrov, technológia WDR potláčajúca oslnenie, podpora ukladania záznamov do cloudu či pokročilá antivírusová ochrana proti kybernetických útokom.


Kľúčové vlastnosti IP kamery VIVOTEK FD8369A-V

  • Kamera  na dome vhodná na vonkajšie umiestnenie
  • Plynulý záznam vo Full HD rozlíšení 30 sn/s
  • Fixný objektív s uhlom záberu 105°
  • Digitálne WDR (69,4 db) a 3D redukcia šumu
  • SNV (Supreme Night Visibility) – zvýšená citlivosť v noci
  • Smart IR nočný prísvit na vzdialenosť 30 m
  • Kompresia H.264 pre kvalitný záznam s úsporou dát
  • Multistreaming – 4 nezávislé streamy na ľubovoľné nastavenie kvality obrazu
  • Slot na pamäťové karty microSD/SDHC/SDXC
  • Inštalácia kabeláže priamo do tela vonkajšej IP kamery
  • Podpora napájania po dátovom kábli PoE podľa normy 802.3af

Krytie IP66

Vďaka vodoodolnému dizajnu je bezpečnostná IP kamera VIVOTEK FD8369A-V vhodná na použitie v exteriéri a odolná proti všetkým poveternostným vplyvom a teplotným výkyvom do až -40 °C.

Smart Stream II

Pokročilá technológia Smart Stream II optimalizuje kvalitu obrazu cielene na požadovanú oblasť pre maximálne efektívne využitie šírky dátového pásma a úsporu dátového toku.

Nočný režim (SNV)

Automatický IR-cut filter a IR prísvity s dosahom až 30 m zaistia vynikajúcu obrazovú kvalitu záznamu IP kamery VIVOTEK FD8369A-V v neustále sa meniacich svetelných podmienkach 24 hodín denne 7 dní v týždni.

Odolný dizajn IP kamery

Vonkajšia IP kamera VIVOTEK FD8369A-V disponuje robustným dizajnom spĺňajúcim štandard IK10 a skrytou kabelážou. Je teda dokonale chránená voči mechanickému poškodeniu, pádu a pred vandalmi.


Trend Micro IoT Security

Výrobca VIVOTEK spolupracuje s celosvetovo uznávanou spoločnosťou Trend Micro, ktorá sa zaoberá počítačovým a sieťovým zabezpečením. Vďaka tomu sú vonkajšie IP kamery vybavené moderným antivírusovým softvérom Trend Micro, ktorý zaisťuje vysoké zabezpečenie pred kybernetickými útokmi a maximálnu ochranu vášho súkromia a dát.


VIVOCloud

Vďaka nahrávaniu záznamov do cloudu odpadá potreba robenia serverov a zložité konfigurácie siete. Stačí vytvoriť účet a pripojiť zodpovedajúcu IP kameru VIVOTEK. Následne môžete sledovať živé prenosy alebo prehrávať históriu záznamov v intuitívnom používateľskom rozhraní kedykoľvek a kdekoľvek. Navyše k záznamom získate prístupaj z vášho inteligentného telefónu alebo tabletu cez aplikáciu iViewer.


Záznamový a prehrávacie softvér

Súčasťou domovej kamery VIVOTEK FD8369A-V je profesionálny záznamový a monitorovací softvér VIVOTEK VAST 2, ktorý umožní sledovať záznamy až z 32 IP kamier VIVOTEK. K dispozícii sú pokročilé funkcie pre zlepšenie zaznamenaného obrazu, možnosť pripojenia až 8 monitorov, podpora prístupu cez webové rozhranie, integrácia systémov tretíchstrán či pokročilé možnosti vyhľadávania a exportu.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!
Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Vyhotovenie
Dome Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, Windows, iOS Hotovo!
Napájanie
Jack Hotovo!

Vlastnosti

Použitie
Vonkajšia Hotovo!
Vyhotovenie
Dome Hotovo!
Detekcia
Pohybu Hotovo!
Notifikácie
E-mailom Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
30 m Hotovo!
Zorný uhol
105 ° Hotovo!
Kompresia videa
MJPEG, H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
256 GB Hotovo!

Rozmery

Šírka
129 mm Hotovo!
Výška
93 mm Hotovo!
Hĺbka
129 mm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s nahrávaním na SD kartu
» Všetky kamery s pohybovým senzorom
» Všetky vonkajšie IP kamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze prosím tuto kameru umístit i na stěnu a přitom nastavit směřování kamery tak, aby byl naplno využitý celý úhel záběru? Nebo musí být jen na stropě? Díky moc, Mirek B.

Dobry den, zakoupil jsem tento produkt ale zapomnel jsem zajistit napajeni po lan kabelu, tj ze switch neposila napajeni. Co je potreba k tomu zakoupit ?? dekuji! PK

Diskusia a poradňa k Vivotek FD8369A-V
Príslušenstvo pre Vivotek FD8369A-V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vivotek FD8369A-V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vivotek FD8369A-V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vivotek FD8369A-V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vivotek FD8369A-V.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií