Alza pre firmy

Svietidlá

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Štýl
(1721)
Klasický
(407)
(73)
Farba
Biela
(938)
Čierna
(746)
Strieborná
(148)
Sivá
(129)
Hnedá
(73)
Materiál
Plast
(1444)
Kov
(980)
Hliník
(201)
Sklo
(154)
Oceľ
(57)
Miestnosť
Do obývacej izby
(1167)
Do spálne
(1157)
Do detskej izby
(1007)
Do pracovne
(817)
Do chodby
(648)
Typ svetla
Stropné
(718)
Stolová lampa
(619)
Nástenné
(508)
Dekoračné
(197)
LED panel
(158)
Ďalšie vlastnosti
Nastavenie chromatickosti
(587)
Smart
(583)
Mobilná aplikácia
(510)
Nastavenie farby svetla (RGB)
(367)
Pätica
Zdroj svetla je integrovaný
(1377)
E27
(374)
E14
(151)
GU10
(75)
G9
(25)
Svetelný tok
0 lm
28000 lm
-
Farebná teplota svetla
Teplá biela
(1176)
Neutrálna biela
(1139)
Studená biela
(785)
Príkon
0 W
600 W
-
Najnovšie objednávky

Svietidlá sú nevyhnutnou súčasťou domácnosti a okrem praktického účelu plnia samozrejme aj funkciu dekoratívnu. Vyberať môžete z mnohých druhov osvetlenia, rolu pri tom hrá umiestnenie, účel a mnoho ďalších vlastností. Ako teda vybrať svietidlá a svetlá do domácnosti aj na von? Prečítajte si viac.

Pokračovať

Vyberáte vnútorné alebo vonkajšie svietidlá a svetlá?

Pri rozhodovaní sa treba v prvom rade zamyslieť nad tým, či si vyberáte vnútorné alebo vonkajšie svietidlá a svetlá. Líšia sa od seba predovšetkým stupňom krytia, teda odolnosťou voči vode, fale aj dizajnom a celkovou odolnosťou voči poškodeniu.

Vnútorné svetlá vyberajte podľa typu a miestnosti

Jednou z prvých vecí, na ktoré treba myslieť pri zariaďovaní miestnosti, sú vnútorné svetlá. Tie musia ladiť s dizajnom interiéru a zároveň ho dostatočne osvetľovať, alebo naopak zútulňovať. Aké základné vnútorné osvetlenie je možné vlastne zaobstarať a kam sa jednotlivé typy hodia?

  • Stropné svietidlo je základným prvkom väčšiny miestností v byte alebo dome. Poskytuje dostatok svetla a klasický luster potom plní aj potrebnú dekoračnú funkciu.
  • Nástenné svietidlá sa hodia najmä do chodieb alebo vstupných hál. Toto osvetlenie nie je tak svietivé ako svietidlo stropné, je však veľmi útulné.
  • Bodové svietidlá je možné umiestniť do stropov aj podhľadov. Poskytujú dostatok svetla a majú nezameniteľný dizajn.
  • Stolové lampy sú ideálne na pracovné stoly, kde plnia predovšetkým praktickú funkciu. Hodia sa ale aj na oživenie miestnosti a navodenie atmosféry.
  • Stojace lampy sa využívajú na čítanie a ďalšie odpočinkové aktivity. Dokážu veľmi zútulniť miestnosť.

Stropné svietidlá
Stropné svietidlo

Nástenné svietidlá
Svietidlo na stenu

i

Hľadáte skôr prenosné svietidlo ako svetlo do domácnosti? Pozrite sa na klasické baterky a vyberte si tú správnu.

Vonkajšie osvetlenie rozžiari vašu záhradu

Vonkajšie osvetlenie je spravidla odolnejšie ako vnútorné. Slúži na osvietenie okolia domu, ale plní aj značnú dekoračnú funkciu. V ponuke nájdete nástenné aj závesné svietidlá, reflektory a lampy. Obľube sa teší aj vonkajšie solárne osvetlenie, ktoré je ekonomicky výhodné. Veľmi praktické je tiež svietidlo so senzorom pohybu, okolo ktorého len stačí prejsť a osvieti vám cestu domov. Svietidlo so senzorom je tak veľmi praktické, najmä ak máte plné ruky a nemôžete si zasvietiť sami. 

Dizajn interiéru vylepšia dekoračné svetlá a svetielka

Dekoračné svetlá a rôzne svetielka pomôžu zmeniť dizajn miestnosti a vylepšiť jej atmosféru. Opäť si môžete vybrať z rôznych typov, ktoré sa líšia vzhľadom, napájaním a veľkosťou. Patria sem napríklad soľné lampy, svetelné reťaze alebo lampáše. Dekoračné osvetlenie je k dispozícii aj v spracovaní do exteriéru.

i

Svetelné reťaze elegantne dotvoria dizajn celej miestnosti. Tieto svetielka na baterky sa hodia nielen v období Vianoc, ale po celý rok.

Obľúbené LED pásiky nájdu využitie v celom dome

LED pásky sú čoraz viac obľúbenejšie. Ponúkajú širokú paletu farieb a intenzity svietenia, ktoré je možné ľubovoľne meniť a vytvárať si tak v interiéri atmosféru podľa aktuálnej situácie. LED pásy sa dajú zapojiť priamo do siete alebo sa napájajú pomocou USB a často obsahujú aj pohodlné diaľkové ovládanie. Skvelé osvietia priestor za televízorom alebo počítačom, ale aj nad kuchynskou linkou alebo jednotlivými kusmi nábytku.

LED svietidlá

LED pásiky možno použiť za nábytkom a tiež ako stropné LED svietidlá.

V čase adventu sú nevyhnutnosťou vianočné svetielka

Vianočné svetielka alebo svietiace dekorácie s vianočnými motívmi nájdete v období Vianoc snáď v každej domácnosti. Vianočné svetelné reťaze sú v súčasnosti dostupné v mnohých rôznych dizajnoch, takže si na svoje prídu ako milovníci decentného sviatočného dizajnu, tak aj tí, ktorí preferujú pestrofarebné osvetlenie.

i

Potrebujete v noci mierne osvetliť chodbu alebo izbu? Zvoľte svietidlo do zásuvky, ktoré poskytuje veľmi tlmené svetlo a na cestu vám však posvieti, prípadne dotykové svetlo na batérie.

Pracovné svietidlo nájde využitie v dielni aj garáži

Pracovné svietidlo nijako nevyniká dizajnom, ale o to viac poteší vysokou svietivosťou, odolnosťou a spoľahlivosťou. Vyberať môžete z montážnych lámp, reflektorov, ktoré sú vhodné nielen do dielne, ale aj do domu, alebo svetiel do auta.

Aktuálnym trendom sú smart svietidlá

Hitom posledných rokov sú inteligentné, čiže smart svietidlá. Zaujmú nielen nízkou spotrebou energie a dlhou životnosťou, ale aj praktickými funkciami. Smart osvetlenie môžete ovládať pomocou mobilu alebo počítača a meniť jeho farbu či intenzitu svetla. Inteligentné svietidlá sú v súčasnosti najobľúbenejšou voľbou v moderných domácnostiach.

Priekopníkom smart osvetlenia (lighting) je Philips Hue, ale v súčasnosti sú dostupné aj riešenia od mnohých ďalších výrobcov. Vyskúšajte tiež moderné dekoračné svietidlá

Pri výbere osvetlenia zohrávajú úlohu aj žiarovky

Ak vyberáte nové osvetlenie, nezabudnite tiež na kompatibilné žiarovky. Trendom je nízka spotreba, preto sú najobľúbenejšie práve LED svietidlá. Pri výbere venujte pozornosť aj pätici žiarovky a voľte svietidlo, na ktoré ľahko zoženiete žiarovku s kompatibilnou päticou.

Žiarivky sa najčastejšie používajú na osvietenie kuchynskej linky a v najrôznejších dielňach či prevádzkach.

Čo ďalšie zohľadniť, ak vyberáte domáce svietidlá?

Pokiaľ už viete, aký typ svietidlá bude ideálny pre vaše potreby, je potrebné zamerať sa aj na ďalšie dôležité parametre, ktoré ovplyvňujú svietivosť, spotrebu a ďalšie vlastnosti vybraného osvetlenia.

Príkon a výkon udáva svietivosť aj spotrebu energie osvetlenia

Príkon a výkon sú pri výbere osvetlenia veľmi dôležité parametre. Príkon určuje množstvo energie spotrebovanej za jednotku času a napovie vám teda, koľko vás spotrebovaná energia bude stáť. Výkon zase napovedá o tom, ako veľmi svetlo svieti. Ak potrebujete skutočne výkonné osvietenie, voľte najvyšší výkon. Ideálne sú LED svietidlá, ktoré pri nízkom príkone poskytujú dostatočný výkon.

i

Informácie o príkone, výkone a s nimi súvisiacej spotrebe energie nájdete na energetickom štítku svietidla.

Teplota svetla ovplyvňuje farebnú škálu svietidla

Ďalším nemenej dôležitým parametrom pri výbere svietidla je teplota chromatickosti, ktorá ovplyvňuje, ako svetlo svieti. Táto hodnota sa udáva v kelvinoch (K) a platí, že čím vyššia je, tým je svetlo chladnejšie.

  • Nad pracovnou plochou, napríklad nad stolom, je ideálne chladnejšie svetlo s chromatickostou 5 000 – 6 000 K.
  • Útulnú atmosféru v obývacej izbe vykúzli teplejšie svetlo s teplotou 2 800 – 3 300 K.

Teplota chromatickosti reálneho denného svetla sa pohybuje v hodnotách okolo 5 000 – 7 000 K.

Stupeň krytia zohľadnite pri výbere svietidla do kúpeľne, alebo toho vonkajšieho

Ak vyberáte vonkajšie osvetlenie alebo svietidlá do kúpeľne, zamerajte sa aj na stupeň krytia. Ten sa označuje písmenami IP a dvoma číslicami a udáva, nakoľko je svietidlo odolné voči vode a vniknutiu cudzích telies. Svetlo v kúpeľni, teda napríklad svietidlo nad zrkadlo, by malo mať minimálne krytie IP 67, zatiaľ čo v priestoroch, kde nehrozí priamy kontakt s vodou, postačí osvetlenie s krytím IP 44.

Smart vonkajšie svietidlo

Vonkajšie osvetlenie musí mať dostatočný stupeň krytia.

Aké funkcie môže ponúknuť svietidlo do domácnosti?

Svietidlo do domácnosti aj na von, a to najmä to inteligentné, môže ponúkať rôzne praktické funkcie.

  • Stmievateľné svetlo vám umožní meniť si intenzitu osvetlenia podľa situácie. Ovládať sa môže manuálne, cez diaľkové ovládanie alebo aplikáciu.
  • Nastavenie farby svetla vám umožní vytvoriť si v miestnosti zakaždým inú atmosféru.
  • Časovač rozsvieti alebo vypne svietidlo tak, ako sa vám to bude hodiť.
  • Mobilná aplikácia umožní prepojiť svietidlá s mobilným telefónom a cez neho ich vzdialene ovládať.
  • Hlasové ovládanie umožňuje prepojiť svetlo s hlasovým asistentom v inteligentnej domácnosti.
  • Svietidlo na diaľkové ovládanie sa hodí predovšetkým do spálne alebo obývačky.

i

Nezabudnite si overiť aj napätie svietidla. To by sa malo zhodovať s napätím v dome. V našich končinách sú najčastejšie svetlá s napätím 230 V.

Svietidlá sú k dispozícii v mnohých dizajnoch

Svietidlá do domácnosti môžu mať dekoratívnu funkciu aj vo chvíli keď sú vypnuté. A to neplatí len pre lampy, ktoré sú najviac na očiach. Dizajnové svietidlá stropné alebo visiace svietidlá v podobe lustrov môžu byť jedinečným doplnkom, ktorý úplne zmení charakter interiéru. V súčasnosti si môžete vybrať zo širokej škály farieb, tvarov a klasických aj netradičných materiálov, takže si jednoducho zvolíte svietidlo, ktoré do miestnosti skvele zapadne.

Osvetlenie vo vašej ve vaší domácnosti môžu doplniť aj štýlové retro svetlá, ktoré zaujmú na prvý pohľad.

Hľadáte svietidlá, no nemáte peniaze nazvyš? Lacné svietidlá sú riešením.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
LED pásik – inteligentný, nastaviteľná farba svetla (RGB), 500cm, samolepiaci, stmievateľný, napájanie do siete, nastaviteľná teplota svetla, kompatibilný s Aplikácia výrobcu, podporované OS: Android a iOS, jeden kus v balení
20,90 €

2.
Philips Hue LightStrip Plus v4 Na sklade > 5 ks
LED pásik – inteligentný, nastaviteľná farba svetla (RGB), 200cm, vstupné napätie 230 V, samolepiaci, stmievateľný, napájanie do siete, nastaviteľná teplota svetla (2000–6500K), kompatibilný s Philips Hue, podporované OS: Android a iOS, mobilná aplikácia v češtine, energetický štítok G, jeden kus v balení
89,99 €

3.
LED svietidlo – vnútorné, RGB (nastaviteľná farba svetla), diaľkové ovládanie, inteligentné, stmievateľné, príkon 50W, nastaviteľná teplota svetla, (2700–6500K) pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilné s Samsung SmartThings, max. výška 10.2cm,, IP20
119,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
2 388 položiek
Solight - Stolová lampička stmievateľná, 12 W, čierna - Stolová lampa Varianty
4,8 386×
Solight - Stolová lampička stmievateľná, 12 W, čierna
Stolová lampa – LED, moderný a klasický štýl, detská, do spálne, do pracovne, čierna farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6000 K, príkon 12 W, s dotykovým ovládaním, možnosť nastavenia farby svetla, rozmery 12,5 × 36 cm (Š×D), minimálna výška 40 cm
Cenová bomba
42,90 € Ušetríte 22 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD070g2
4,6 87×
Philips Hue LightStrip Plus v4
LED pásik – inteligentný, nastaviteľná farba svetla (RGB), 200cm, vstupné napätie 230 V, samolepiaci, stmievateľný, napájanie do siete, nastaviteľná teplota svetla (2000–6500K), kompatibilný s Philips Hue, podporované OS: Android a iOS, mobilná aplikácia v češtine, energetický štítok G, jeden kus v balení
89,99 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHL20033
4,6 40×
Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED pásik – inteligentný, nastaviteľná farba svetla (RGB), 100cm, vstupné napätie 230 V, stmievateľný, napájanie do siete, nastaviteľná teplota svetla (2000–6500K), kompatibilný s Philips Hue, podporované OS: Android a iOS, mobilná aplikácia v češtine, energetický štítok G, jeden kus v balení
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHL20034
4,9 47×
Xiaomi Mi Desk Lamp 1S
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na písací stôl, s vypínačom, SMART
49,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: XIAOS003a2
4,5 26×
Solight LED, stolová lampička
Stolová lampa – LED, detská, do spálne, do obývačky, do pracovne, so stmievačom, na písací stôl, s dotykovým ovládaním, s vypínačom, rozmery 40 × 14 × 32 cm (V׊×D), minimálna výška 40 cm
28,78 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD2020_21
4,8 50×
Philips Hue GO v2
Stolová lampa – LED, moderný štýl, do spálne, do obývačky, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na nočný stolík, teplé biele, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6500 K, príkon 6 W, ovládanie mobilnou aplikáciou, možnosť nastavenia farby svetla, SMART, rozmery 7,9 × 15 × 15 cm (V׊×D)
92,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHL20002
4,2
Solight LED, stropné svetlo štvorcové Treviso, 48 W, 2 880 lm, stmievacie, diaľkové ovládanie, sivé
Stropné svietidlo – LED, stmievateľné,, príkon 48 W, svetelný tok 2880 lm, výška 10 cm, šírka 45 cm, materiál kov a plast, IP20,
64,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD2020_82
LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi čierna s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB - Stolová lampa Varianty
4,6 173×
LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi čierna s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do chodby, do spálne, do obývačky, do pracovne, čierna farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele svetlo, chromatickosť 5500 K, príkon 8,5 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 60 × 13,9 × 18,2 cm (V׊×D), minimálna výška 36 cm
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMXX19275
LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi biela s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB - Stolová lampa Varianty
4,6 173×
LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi biela s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do chodby, do spálne, do obývačky, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele svetlo, chromatickosť 5500 K, príkon 8,5 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 60 × 13,9 × 18,2 cm (V׊×D), minimálna výška 36 cm
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMXX19276
USB Playstation Icons Light - Stolová lampa Varianty
4,7 124×
USB Playstation Icons Light
Stolová lampa – detská, na nočný stolík, rozmery 10 × 6 × 30 cm (V׊×D), minimálna výška 10 cm
26,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCH97f
4,4 35×
Solight LED, stmievacia stolová lampička s displejom, 6 W, voľba teploty svetla
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do spálne, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6000 K, príkon 6 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 330 × 15 × 15 cm (V׊×D)
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD070j02
4,3 14×
LED dotykové podlinkové a nábytkové svietidlo stmievateľné, 2× 5 W, 4100 K, 2× 50 cm
LED svietidlo – vnútorné, stmievateľné, svetelný tok 400lm, neutrálne svetlo (4100K) dotykové ovládanie, materiál: kov, max. výška 0.9cm, šírka 2.5cm, IP20
24,90 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: SDdrp2020_0029
4,7 45×
Solight stolná lampička s bezdrôtovou nabíjačkou WO55-G
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do pracovne, sivá farba, na nočný stolík a na písací stôl, príkon 10 W, rozmery 72,8 × 12 × 19 cm (V׊×D)
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SOL19002
4,7 107×
Immax stolná lampička Leather Black
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do chodby, do spálne, do obývačky, do pracovne, čierna farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6000 K, príkon 7 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 40 × 6,5 × 9 cm (V׊×D), minimálna výška 9 cm
34,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMX151an
4,1 63×
SONOFF L2 Lite Smart LED Light Strip – 5 m
LED pásik – inteligentný, nastaviteľná farba svetla (RGB), 500cm, samolepiaci, stmievateľný, napájanie do siete, nastaviteľná teplota svetla, kompatibilný s Aplikácia výrobcu, podporované OS: Android a iOS, jeden kus v balení
20,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SNF21a041a
4,7 18×
Yeelight Arwen Ceiling Light 550C
LED svietidlo – vnútorné, RGB (nastaviteľná farba svetla), diaľkové ovládanie, inteligentné, stmievateľné, príkon 50W, nastaviteľná teplota svetla, (2700–6500K) pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a Bluetooth, kompatibilné s Samsung SmartThings, max. výška 10.2cm,, IP20
119,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: YeeLa47
4,7 56×
EMOS - LEDkové osvetlenie, lišta, 300 mm, 5 W
LED svietidlo – vnútorné, príkon 5W, svetelný tok 380lm, neutrálne svetlo (4000K) materiál: kov a plast, max. výška 3cm, šírka 2.2cm, IP20
Od  12,46 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EMS17091
Immax stolná lampička LED Kingfisher biela - Stolová lampa Varianty
4,6 186×
Immax stolná lampička LED Kingfisher biela
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do chodby, do spálne, do obývačky, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele svetlo, chromatickosť 5500 K, príkon 9 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 36 × 13,9 × 18,2 cm (V׊×D), minimálna výška 18,2 cm
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMX151r2
4,8 141×
Solight svietidlo pod kuchynskú linku WO203
Osvetlenie kuchynskej linky – LED, svetelný tok 720 lm, neutrálne svetlo (4100 K), s vypínačom, rozmery 2,2 × 54 × 3,5 cm (V׊×D), materiál plast, krytie IP20
18,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD069k
4,4 89×
Minecraft – Creeper – dekoratívna lampa
Stolová lampa – detská, na nočný stolík, rozmery 12 × 12 cm (Š×D), minimálna výška 12 cm
18,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHb794
4,7 38×
EMOS COB LED nočné svetlo P3311
Nočné svetlo – vnútorné použitie, umiestnenie na schody a na terasu, zdroj svetla integrovaný LED, príkon 3W, vstupné napätie 4.5 V, svetelný tok 90lm, studená biela farba, senzor pohybu, na 3 batérie typu AA, rozmer 11.2×8.2×9.5cm (V׊×D), materiál: plast
Od  8,71 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: emos19001
IMMAX LED Cuckoo čierna - Stolová lampa Varianty
4,7 16×
IMMAX LED Cuckoo čierna
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do spálne, do obývačky, do pracovne, čierna farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, neutrálne biele svetlo, chromatickosť 4000 K, príkon 5 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 30 × 7 × 8 cm (V׊×D), minimálna výška 51 cm
28,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMMX19001
4,4 89×
Batman Batwing Desk Lamp – lampa
Stolová lampa – detská, výška 60 cm
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHb553
4,0
Philips Petronia PIR 17395/93/P0
Lampa na stenu – LED, moderný štýl, sivá, so senzorom pohybu, materiál: kov a plast, príkon 12W, svetelný tok 1200lm, teplé svetlo (2700K), výška 22.71cm, šírka 19.01cm, IP44
61,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHL18011

Svietidlá

Philips Hue kombinuje inteligentné osvetlenie so zabezpečením domácnosti Inteligentné domáce zabezpečenie Philips Hue Home Secure spája osvetlenie s bezpečnostnými kamerami a kontaktnými senzormi. Výsledkom je dokonalá symbióza, ktorá vám umožní mať váš domov neustále pod kontrolou. Prečítajte si, aké sú jeho hlavné výhody a prečo by malo...
Koľajnicový systém osvetlenia Philips Hue Perifo dokáže svetlo úplne prispôsobiť vašim potrebám. Behom pár sekúnd tak zmeníte nielen intenzitu a farbu osvetlenia, ale aj rozmiestnenie svetelných zdrojov bez nutnosti zložitej montáže.
Nové nízkonapäťové vonkajšie osvetlenie Philips Hue s označením Low volt slúži na osvetlenie vonkajšieho priestoru úplne inovatívnym spôsobom. Aké sú jeho možnosti, v čom spočívajú jeho výhody a prečo by sa mal práve tento druh osvetlenia stať súčasťou aj vašej záhrady,...
Farebnejšie dni aj noci s inteligentnými žiarovkami Niceboy ION SmartBulb (RECENZIA) Vykúzliť si v prenajatom byte jedinečnú atmosféru zvyčajne nebýva jednoduchá úloha. Vymaľovať steny obľúbenými farbami vám totiž skôr zakážu, než povolia. Pokiaľ ale radi trávite čas obklopení farbami a svetlom, kúpte si rovnako ako ja inteligentné LED žiarovky Niceboy...
Zaujíma vás, aké svetlo do kuchyne zvoliť a ako správne nasvietiť miestnosť, v ktorej trávi rodina čas prípravou aj konzumáciou jedla? Pripravili sme pre vás praktický prehľad rôznych typov osvetlenia do kuchyne aj s odporúčaním, na aké miesta ich vhodne umiestniť tak,...
Nechajte sa inšpirovať výberom vhodného osvetlenia do spálne, ktoré celkovo podčiarkne príjemnú atmosféru miesta, kam chodíme odpočívať, relaxovať a snívať. Poradíme vám, aký luster do spálne, aj to, aké svetlo do spálne na čítanie by u vás nemalo chýbať, a zameriame sa...
Viac článkov Všetky články

Svietidlá

V kategórii Svietidlá máme práve teraz na Alza.sk celkom 2806 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné svietidlá Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie svietidlá Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie svietidlá Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii svietidlá recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií