Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Vocolinc Smart Air Purifier VAP1

Zobraziť katalóg
Vocolinc Smart Air Purifier VAP1
5 6 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 500 m3/h, príkon 42 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 60 m2, maximálna hlučnosť 63 dB(A), minimálna hlučnosť 27 dB(A), filter: hepa, uhlíkový a predfilter, senzor kvality ovzdušia, časovač, diaľkové ovládanie, displej, nočný režim, automatický režim, detský zámok a inteligentná
Kód:  VOCO19015 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vocolinc Smart Air Purifier VAP1

Čistička vzduchu Vocolinc v priebehu chvíľky zlepší domácu klímu na čerstvejší a čistejší vzduch pre vás aj vaše deti náchylné na alergie. Tento premiestniteľný spotrebič je vhodný pre všetky interiéry s plochou do 60 m2. O nadštandardnej spoľahlivosti v čistení ovzduší vypovedá jej samotný vzduchový výkon – táto čistička vzduchu dokáže pohltiť až 500 m3/h. Ovzdušie sa v procese filtrácie najskôr očistí od chlpov, vlasov a iných väčších častí vďaka predfiltru. Základným filtračným prvkom čističky vzduchu Vocolinc je však vzduchový filter typu HEPA, ten hravo pohlcuje bezmála sto percent alergénov, baktérií aj prachu. Na likvidáciu nepríjemných pachov zo splodín áut a ostatných výparov slúži najlepšie uhlíkový filter.

Zaujímavé prednosti čističky vzduchu Vocolinc Smart Air Purifier VAP1

  • Čistička vzduchu Vocolinc je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 60 m2
  • Filter HEPA absorbuje maximálne množstvo všetkých baktérií a alergénov
  • Uhlíkový filter zachytáva nepríjemné pachy, kuchynské výpary aj emisie
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od hrubých nečistôt
  • Maximálna hlučnosť 63 dB(A) a minimálna hlučnosť 27 dB(A)
  • Výkon čistenia 500 m3/h

Funkcie čističky vzduchu Vocolinc Smart Air Purifier VAP1

Senzitívna čistička vzduchu Vocolinc je vybavená indikátorom, vďaka ktorému hneď zistí, aký je momentálny stav vzduchu, a podľa zistenia potom zváži, zda přišel vhodný okamžik vzduch upraviť a vyčistiť. Oslní aj časovačom, vďaka ktorému si v súlade so svojimi potrebami môžete nastaviť čas a dobu trvania chodu. Na aktivitu čističky vzduchu Vocolinc pri spaní si môžete spustiť špecifický tichý nočný režim, vďaka ktorému môžete pokojne spať. Súčasne k tomu všetkému disponuje automatickým chodom, ktorý na základe stavu vzduchu operatívne nastaví silu výkonu. K užitočným a praktickým doplnkom radíme digitálny displej, vďaka ktorému bude ovládanie jednoduché a prehľadné. Pokiaľ máte doma dieťatko a nechcete, aby si z čističky vzduchu spravilo hračku, nepochybne oceníte detský zámok. Tento inteligentný čistič vzduchu Vocolinc prepája atraktívny kompaktný dizajn s intuitívnym ovládaním.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
42 W Hotovo!
Vzduchový výkon
500 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
60 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
63 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatický režim, Časovač, Nočný režim Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, už je možné koupit náhradní filtry?

Lze na alze koupit i náhradní filtry ?

Diskusia a poradňa k Vocolinc Smart Air Purifier VAP1
Príslušenstvo pre Vocolinc Smart Air Purifier VAP1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vocolinc Smart Air Purifier VAP1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vocolinc Smart Luftreiniger VAP1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vocolinc Smart Luftreiniger VAP1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vocolinc Smart Air Purifier VAP1.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií