Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

VR2100 Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Gyro Soft

Zobraziť katalóg
VR2100 Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Gyro Soft
3,9 37 hodnotení
Robotický vysávač sací výkon 2 200 Pa, s mopom, na tvrdé podlahy, automatické dobíjanie, objem nádoby 0.6l, počet bočných štetcov: 2, prekoná prekážku do 1,5cm, navigácia: gyro, BLDC motor, typ ovládania: diaľkový ovládač, spôsob čistenia: kefy, čas nabíjania 4h, doba chodu 150min, hepa filter, hlučnosť 65dB(A), mobilná aplikácia, bočná kefa, čistiaca kefka, diaľkové ovládanie, HEPA filter, nabíjacia stanica a penový filter, sivá farba
Kód:  CORV928 Produktové číslo:  VR2100 Stránky výrobcu
VR2100 Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Gyro Soft Predaj skončil

VR2100 Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Gyro Soft

Hľadáte kvalitný robotický vysávač, ktorý za vás bez problémov vysaje celú vašu domácnosť? Potom sa určite pozrite na vysávač Concept VR2100 2 v 1 RoboCross Gyro Soft. Robotický vysávač Concept je totiž vhodný na všetky podlahové krytiny a poradí si aj s členitými priestormi. Výkonný BLDC motor a kvalitné LG BYD batérie sa postarajú až o 150 minút upratovania. Robota Concept VR2100 môžete ovládať prostredníctvom inteligentnej aplikácie alebo pomocou priloženého diaľkového ovládania. Vysávač je vybavený niekoľkými režimami, ktoré vám pomôžu dokonale upratať celý váš domov. Concept VR2100 nájde využitie v úplne každej domácnosti.

2 v 1

Trojstupňová filtrácia

Všetky druhy povrchov


Kľúčové vlastnosti robotického vysávača Concept VR2100 2 v 1 RoboCross Gyro Soft

  • Navigačná technológia GyroTec 2.0 zaistí presnú navigáciu v priestore
  • Vysávač Concept VR2100 je vhodný na všetky podlahové krytiny
  • Keď bude všetko upratané, vysávač sa automaticky vráti do nabíjacej stanice
  • Concept VR2100 disponuje pokročilým filtračným systémom TripleAirClean
  • Vysávajte a umývajte naraz
  • Výkonný BLDC motor vysávača Concept VR2100
  • Až 150 minút upratovania vďaka kvalitnej LG BYD batérii
  • Concept VR2100 je totiž vybavený špeciálnym senzorom na perfektnú orientáciu
  • Inteligentná aplikácia na ovládanie robota
  • Priložené diaľkové ovládanie s displejom
  • Concept VR2100 ponúka 4 režimy upratovania
  • Tichý režim

Navigačná technológia GyroTec 2.0

Robotický vysávač Concept VR2100 sa pýši novou navigačnou technológiou GyroTec 2.0, vďaka ktorej sa skvele orientuje v miestnosti. Všetky miesta budú perfektne upratané a nestane sa tak, že by opakovane prechádzal na už upratané miesta. Vysávač Concept VR2100 je vhodný na všetky podlahové krytiny a členité priestory. Prekážky do výšky 1,5 cm nie sú pre vysávač žiadny problém. Keď bude všetko upratané, robotický vysávač Concept VR2100 sa sám automaticky vráti do nabíjacej stanice.

Žiadne baktérie a vírusy

Odteraz už žiadne baktérie a vírusy, ktoré by vás v domácnosti trápili. Vysávač Concept VR2100 vás všetkých týchto nepríjemností zbaví. Stačí pridať do zásobníka na vodu vhodný dezinfekčný prostriedok a robot môže začať umývať. Vďaka tomu budete mať krásne čisté a dezinfikované podlahy.

Vysávajte a umývajte naraz

Vysávač Concept VR2100 disponuje dvoma zásobníkmi, na suché aj mokré upratovanie. 600-mililitrový zásobník slúži na klasické upratovanie. V prípade, že budete chcieť vysávať aj vytierať zároveň, stačí nasadiť mopovací modul s elektronicky riadeným umývaním. Vďaka tomu získate hŕbu času, ktorý môžete tráviť niečím, čo máte radi. Praktický zásobník na umývanie je osadený textíliou z mikrovlákna, ktorá dokáže zachytiť všetky nečistoty a počas upratovania robotický vysávač Concept VR2100 podlahu tiež vyleští. Textíliu veľmi ľahko zložíte a následne vyperiete v práčke.

Výkonný motor vysávača Concept VR2100

Vysávač Concept VR2100 sa pýši výkonným a veľmi kvalitným BLDC motorom, ktorý je digitálny a bezkartáčový. Oproti bežným motorom je tichý a zároveň energeticky úsporný, takže vám zaručí dlhšiu životnosť. Sacia sila 2200 Pa vám zabezpečí dokonalé čistenie celej vašej domácnosti. 3 úrovne výkonu sa automaticky menia v závislosti na spustenom režime upratovania. V prípade potreby si môžete sací výkon sami nastaviť tak, aby to vyhovovalo miere znečistenia.

Až 150 minút upratovania

Vysokokapacitná 2600 mAh batéria LG BYD vám zaistí až 150 minút upratovania. Počas tejto doby stihne upratať celú vašu domácnosť. Kvalitná batéria vyniká svojou dlhou životnosťou, vysokým výkonom, stabilným cyklom a zároveň svojou bezpečnosťou. Batéria LG BYD sa využíva tiež v automobilovom priemysle, čím vám zaručuje vysoký výkon.

Tri hlavné kefy na perfektné upratovanie

Robotický vysávač Concept VR2100 je vybavený hlavnou kefou a dvoma bočnými kefkami. Špirálová kefa v kombinácii so štetinami a gumovými lamelami je ideálna na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Vďaka bočným kefkám má robot Concept VR2100 ešte väčší záber pri vysávaní. Dokonale tak uprace aj ťažko prístupné miesta ako sú rohy miestností, nábytkov či priestory okolo stien.

Carpet Turbo na perfektne uprataný koberec

Máte doma koberce? Potom pre vás máme skvelú správu. Robotický vysávač Concept VR2100 má k dispozícii funkciu Carpet Turbo, ktorú môžete využiť v prípade, že máte v robote vloženú Carpet kefu. Vo chvíli, keď vysávač Concept nabehne na koberec, automaticky sám zvýši sací výkon na maximum a perfektne ho vysaje. Potom, čo z koberca opäť zíde, vráti sa vysávač ConceptVR2100 späť na pôvodnú hodnotu.

Concept VR2100 sa skvele orientuje

Nemusíte sa vôbec báť o svojho robota. Concept VR2100 je totiž vybavený špeciálnym senzorom, ktoré slúži na perfektnú orientáciu pozdĺž múrov. Vysávač si drží od všetkých prekážok mierny odstup, takže nedochádza k poškodeniu nábytku či nepríjemným nárazom. Špeciálny senzor slúži zároveň na detekciu skla a čiernych stien, takže si skvele poradí s akýmkoľvek upratovaním.

Inteligentná aplikácia na ovládanie robota Concept VR2100

Aby ste mali vášho robota Concept VR2100 vždy pod kontrolou, ľahko ho môžete ovládať pomocou inteligentnej aplikácie Concept Home, ktorá je zadarmo dostupná pre zariadenia iOS a Android. Pomocou aplikácie Concept si ľahko naplánujete upratovanie kedykoľvek a odkiaľkoľvek budete potrebovať. Zistíte tiež koľko toho robot Concept VR2100 upratal a kde sa práve nachádza. Táto aplikácia je skvelá, pretože vám umožní robota ovládať z práce, dovolenky či z kaviarne. Akonáhle prídete domov, budete mať dokonale uprataný celý váš domov. Ak však nie ste priaznivci inteligentných aplikácií, použite priložený diaľkový ovládač.

4 režimy na perfektné upratovanie

Robot Concept VR2100 vám ponúkne hneď 4 režimy upratovania, ktoré si môžete sami vybrať podľa aktuálnej potreby. Režim Auto SMART dokonale a systematicky vysaje celý priestor, pretože sa pohybuje v líniách. Na záver upratovania vysaje miesta aj pozdĺž stien. Lokálny TURBO režim vysáva na maximálny výkon a pohybuje sa v špirále, vďaka čomu vysaje neporiadok v konkrétnom mieste. Nechýba tiež obvodový režim, ktorý vám zaistí dokonalé čistenie pozdĺž stien. V neposlednom rade môžete využiť aj manuálny režim, ktorý vysaje presne v mieste, kde práve potrebujete upratať.

Užitočné funkcie na jednoduchšie a pohodlnejšie upratovanie

Concept VR2100 ponúka mnoho užitočných funkcií, ktoré vám pomôžu s upratovaním celej vašej domácnosti. V obvodovom režime a režime Auto SMART môžete aktivovať funkciu TURBO. Vďaka tomu bude vysávač Concept vysávať na maximálny výkon. Funkcia INTENSIVE vám umožní vykonať nastavený program 2× a pri obvodovom režime navyše s maximálnym výkonom. Naozaj vydarená funkcia SILENT vypne všetky hlasové oznámenia a vy tak nebudete počas sledovania vašich obľúbených programov nijako rušení.

Concept VR2100 vhodný aj pre alergikov

Robotický vysávač VR2100 je ideálny pre alergikov. Disponuje totiž pokročilým filtračným systémom TripleAirClean. Ide o trojstupňovú filtráciu s HEPA filtrom 13, ktorý dokáže zo vzduchu odstrániť až 99,9 % častíc, vrátane baktérií a vírusov. Váš domov tak bude perfektne čistý a bez zbytočných škodlivín.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia, Hlasom Hotovo!
Kompatibilita
Concept Home, Amazon Alexa, Google Home Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!
Typ motora
BLDC Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Napájanie

Doba nabíjania
4 h Hotovo!
Doba chodu
150 min Hotovo!
Kapacita batérie
2 600 mAh Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Bočná Hotovo!
Ďalšie príslušenstvo
Filter Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
0,6 l Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
8 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,77 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli je vysavač vhodný na vysávání nízkých koberců. Děkuji

Dobrý deň, zaujímalo by ma, že koľko m2 je schopný vysávač umyť na jeden krát

Dobrý den, vysavač funguje, vysává ale nelze se připojit k telefonu. Wi-Fi by jej měla podporovat ale v aplikaci nelze spárovat. Co teď? Ráda bych, když už jsem jej koupila aby fungoval.

Vysavač po pár měsících přestal dávkovat vodu i když naplním nádržku na maximum, tak vytírá prakticky na sucho. Můžu to nějak vyřešit, nebo musím reklamovat?

Dobrý den, pořídil jsem si vysavač Concept VR 2100. Mluví anglicky. V aplikaci Concept Home jsem nikde nastavení jazyka nenašel. Přitom v recenzích jsem četl, že mluví česky. Je možné jazyk změnit? Děkuji

Jde nastavit aby vytíral jen podlahy? mám velkou chodbu ale uprostřed koberec 3x3m. když pojede po plovoucí podlaze a najednou vjede na koberec přestane mopovat nebo namočí i koberec ? S vysavačem jsem spokojený ale tohle mě trápí. děkuji za odpověď.

Dobrý den, má vysavač funkci detekci schodů, aby nespadl. Dekuji

Dobrý den, koupil jsem vysavač, ale nedá se vůbec spustit. Nechal jsem ho nabíjet, ale nikde není vidět, že by se nabíjel. Měla by na vysavači vidět nějaká indikace nabíjení?

Dobrý den, pamatuje si robot trasu bytu?

Dobrý den, po zakoupení tento vysavač nešel spustit, baterie byla totálně vybita. Po ručním umístění do nabíječky se nabil a nyní již funguje. Nemohla být baterie poškozena tím totálním vybytím? Vysavač vydrží max 70min vysávat tvrdé podlahy na střední výkon a nízký koberec jen maximálně 40min (koberec pozná a nastaví si vyšší vykon) Jsou tyto časy přijatelné? Proč výrobce uvádí výdrž až 150min?

123
Diskusia a poradňa k VR2100 Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Gyro Soft
Príslušenstvo pre VR2100 Robotický vysávač 2 v 1 RoboCross Gyro Soft Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VR2100 Robotický vysavač 2 v 1 RoboCross Gyro Soft.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií