Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Vrahova modlitba

Zobraziť katalóg
Vrahova modlitba E-kniha
4,5 4 hodnotení
Elektronická kniha
2011, 352 strán - Kniha zo série Dobrodružstvo lekárky Adélie
Kód:  EK12765 ISBN: 978-80-721-7895-7

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vrahova modlitba Predaj skončil

Vrahova modlitba

Lékařka Adélie se ve čtvrtém pokračování historické kriminální série stává ochránkyní mladé princezny


Píše se rok 1176 a král Jindřich II. posílá svou desetiletou dceru Johanu do Palerma, aby ji tam provdal za krále Viléma II. Sicilského. Válka a mor v Evropě činí z takové cesty velmi nebezpečný podnik. Král proto vybral své dceři za společnici ženu, které důvěřuje ze všech nejvíc: svou „vykladačku smrti“ Adélii Aguilarovou.

Vystudovaná lékařka Adélie, jež pochází ze sicilského království, má princeznu doprovázet a starat se o její bezpečí a zdraví až do svatby. Adélie by sice nabídku nejraději odmítla – odcestovat s královským průvodem pro ni znamená rozloučit se na dlouhou dobu s vlastní dcerkou. Král ale její dceru pohotově přesídlil na královský dvůr jako svou chráněnku, ale současně i jako rukojmí, aby si pojistil, že se Adélie k němu zase vrátí.

Adélii tím pádem nezbývá než vydat se na dlouhou cestu. Doprovázejí ji arabský ochránce a společník Mansur, milenec Rowley a také irský námořní kapitán O’Donnell, jenž by mohl být Adélii daleko prospěšnější, než by se Rowleymu mohlo zamlouvat.

Ke královskému průvodu se ovšem připojuje ještě jeden člověk – vrah bažící po strašlivé pomstě. Když začnou v princeznině okolí umírat lidé, Adélie i Rowley pojmou podezření, že vrah se skrývá na dohled. Co bude následovat? Má se jeho příští obětí stát princezna Johana? Nebo snad dokonce samotná Adélie?

***

Ariana Franklinová

Vlastním jménem Diana Normanová (1933-2011) byla britská prozaička a novinářka. Narodila se v Devonu, její otec byl rovněž novinářem, korespondentem listu The Times, strýc ministrem Churchillova válečného kabinetu. Po sňatku s žurnalistou a filmových kritikem Barry Normanem v roce 1957 se rozhodla vzdát kariéry reportérky v novinách a usadila se na venkově, kde se věnoval výchově svých dvou dcer, Samanthy a Emmy, studiu středověkých dějin a vlastnímu tvůrčímu psaní. Byla považována za výtečného znalce 12. století a zvláštní slabost měla pro panovníka Jindřicha II.

V Nakladatelství JOTA vyšly dosud tři svazky této populární série: VYKLADAČKA SMRTI (2009), LABYRINTEM SMRTI (2010) a RELIKVIE MRTVÝCH (2011). VRAHOVA MODLITBA je definitivně posledním dílem úspěšné autorky. Za první díl série VYKLADAČKA SMRTI získala v roce 2007 cenu Ellis Petersové.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Viac parametrov
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií