Alzaboxy Q1 Stellar Blade

VRgineers XTAL

Zobraziť katalóg
VRgineers XTAL
VR okuliare – s rozsahom 360°, OLED s rozlíšením 5K (5120×1440), vstavaný mikrofón, priestorový 3D zvuk, softvér na rozpoznávanie hlasu (okuliare je možné ovládať hlasovými príkazmi)
Kód:  CES9XTAL Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VRgineers XTAL

Česko-americká spoločnosť Vrgineers prichádza s veľkou novinkou v oblasti virtuálnej reality a to v podobe nových okuliarov XTAL, ktoré sú ako predchádzajúci model VRHero určené pre profesionálnych používateľov. Tieto okuliare disponujú displejom OLED s celkovým 5K rozlíšením (5 120 × 1 440 pixelov/oko), takže poskytujú neuveriteľnú úroveň kvality a vernosti obrazu. Okuliare disponujú zabudovanou zvukovou kartou, vstavaným mikrofónom, či softvérom na rozpoznávanie hlasu. Lepšiu kvalitu obrazu by mala zabezpečiť jedna z hlavných noviniek a to funkcia AutoEye, ktorá automaticky zarovnáva polohu šošoviek pre každého používateľa. Nemal by tak nastať problém s výmenou okuliarov medzi viacerými používateľmi. Pohyby rúk či len jednotlivých prstov dokážete snímať bez problémov, s integrovanými senzormi Leap Motion. Okuliare XTAL podporujú štandardné trackovú systémy v priestore ako napríklad OptiTrack.

Kľúčové vlastnosti okuliarov XTAL na virtuálnu realitu

  • Okuliare XTAL na virtuálnu realitu od značky VRgineers
  • OLED displej s celkovým 5K rozlíšením (5 120 × 1 440 pixelov/na jedno oko)
  • Funkcia AutoEye na automatické zarovnanie šošoviek pre ľahkú výmenu používateľa
  • Integrované senzory Leap Motion podporujúce hand tracking
  • Softvér rozpoznania hlasu pre jednoduché ovládanie hlasovými príkazmi
  • Pozorovací uhol až 170° a priestorový 3D zvuk
  • Podpora od Autodesk, Dassault Systemes či Nvidia (grafika Quadro)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

170k za VR bryle????...sem zvedavej jestli si to vubec nekdo koupi :D

kedy bude asi produkt na sklade? dake blizssie info? dakujem

pre jedno oko take rozlisenie ? no to mozno s grafikou s vesmiru alebo na nejake prehliadky cad objektov ale urcite nie na hry kedze ani 1080ti nezvlada obycajne 4k rozlisnie 60+

Tieto okuliare majú predsa rozlíšenie 2560*1440 na oko. Takže pri zornom uhle 170st bude obrazova kvalita horšia ako s najnovším HTCvivePro pri zornom uhle 110st, či nie ?

Diskusia a poradňa k VRgineers XTAL
Príslušenstvo pre VRgineers XTAL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VRgineers XTAL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VRgineers XTAL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VRgineers XTAL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VRgineers XTAL.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií