AlzaPlus+ děti AD homeoffice

VTech BM4300 Sova

Zobraziť katalóg
VTech BM4300 Sova
5 2 hodnotení
Detská pestúnka – s prenosom obrazu (video), dosah 300 m, prenos zvuku prebieha digitálne, s displejom, senzor teploty, obojstranný prenos, optická indikácia úrovne hluku, vibračné upozornenie, regulácia hlasitosti, signalizácia mimo dosahu, indikácia slabej batérie, technológia DECT, eco režim a uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia), detská jednotka sa nabíja zo siete a rodičovskú jednotku nabíja sieť alebo batéria (2× AAA)
Kód:  BABY5924 Produktové číslo:  7350780418766 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

VTech BM4300 Sova

Spoľahlivý pomocník na stráženie a uspávanie detí

Detská video pestúnka VTech BM4300 v tvare sovy je vybavená kvalitným 4,3" farebným LCD displejom a kamerou s rozlíšením 640 × 480 pixelov. Okrem funkcie stráženia dokáže vaše bábätko aj efektívne uspávať pomocou uspávaniek. K dispozícii je tiež izbový teplomer a automatický nočný mód s infračerveným videním. Vďaka obojstrannej komunikácii umožňuje s vašim bábätkom komunikovať a prispieť tak k jeho kľudnejšiemu spánku.


Kľúčové vlastnosti detskej video pestúnky VTech BM4300

  • 4,3" farebný LCD displej
  • Kvalitná kamera s 2× zoomom
  • Digitálna technológia FHSS 2,4 GHz pre kvalitný prenos obrazu bez rušenia
  • Maximálny dosah 300 metrov v otvorenom priestore (50 až 60 m v interiéri)
  • Automatické infračervené nočné videnie
  • Kamera má uhol pohľadu 56°, vertikálny uhol 37°, digitálny zoom
  • Vstavaný mikrofón pre obojsmernú komunikáciu
  • Vibrácie, tichý režim, eco režim
  • Indikátor vybitej batérie a indikátor detskej jednotky mimo dosahu signálu
  • Dobíjací akupack s možnosťou napájania zo siete

Dobíjacia batéria a vysoký dosah signálu

V kamere možno nastaviť jej uhol alebo môžete ovládať priblíženie obrazu a hlasitosť prenášaného zvuku. Dosah opatrovateľky je až 300 metrov v otvorenom priestore a 50 až 60 metrov v interiéri. K zariadeniu možno pridať až štyri ďalšie monitorovacie zariadenia, čím zvýšite bezpečie a komfort vášho dieťaťa. Rodičovská jednotka je vybavená dobíjacím akumulátorom, ktorý možno napájať aj zo siete.



Obsah balenia

  • 1× rodičovská jednotka so 4,3" farebným LCD displejom
  • 1× detská jednotka (videokamera)
  • 2× napájací adaptér
  • 1× nástenný držiak
  • 2× hmoždinky
  • Slovenský návod na použitie

Parametre a špecifikácia

Batéria

Typ batérií
AAA Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Vlastnosti

Dosah
300 m Hotovo!
Napájanie rodičovskej jednotky
Sieť (230 V), Batéria Hotovo!
Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Funkcie

Funkcie
S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Optická indikácia úrovne hluku, Vibračné upozornenie, Regulácia hlasitosti, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Technológia DECT, Eco režim, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Píšete že dosah v interiéri je 50-60m avšak veľmi často nemám signál v dome. Dieťa spí v detskej izbe a ja som s kamerou o cca 5-10m ďalej v izbe a vypisuje mi “žiadny signál”. Medzi izbami sú ďalšie 3 miestnosti.

Dobrý den, Chůvička je skvělá... Jen píšete možnost dalších kamer, ale nikde jsem nenašla objednat sovičky zvlášť... Mohu radu kde se dají koupit

Dobrý den, uvádíte zde, že napájední dětské jednotky je na: "baterie". Nicméně na stránkách výrobce je napsané, že je to adaptér. Jak to tedy je? Tato informace je poměrně zásadní. Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k VTech BM4300 Sova
Príslušenstvo pre VTech BM4300 Sova Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VTech BM4300 sovička. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VTech BM4300 Bagoly.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií