Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

VU+ Solo SE V2 1× DVB-C/T2 Dual tuner

Zobraziť katalóg
VU+ Solo SE V2 1× DVB-C/T2 Dual tuner
5 1 hodnotení
Prijímač – DVB-T/T2/C, 2× USB, HDMI, CI, SCART, 1× čítačka kariet, Dual Core 1.3GHz, diaľkové ovládanie, biely
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JT098b Produktové číslo:  V008h
VU+ Solo SE V2 1× DVB-C/T2 Dual tuner 145,82 € Rozbalené

VU+ Solo SE V2 1× DVB-C/T2 Dual tuner

VU+ Solo SE V2 1× DVB-C/T2 Dual tuner je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

HDTV prijímač so svojím vzhľadom skvele zapadne do čistého vzhľadu vášho interiéru. Jednoduché línie a matný povrch nepriťahujú oči zvedavcov. Na prednej strane zariadenia môžete nájsť analógový displej. Vďaka tomu je ovládanie ešte intuitívnejšie a jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Pomocou jednoduchého ovládača ľahko prepínate programy, nastavujete hlasitosť a pohybujete sa v menu.

Satelitný prijímač premieta filmy či televízne programy v kvalite Full HD, čo je 1 080p. Srdcom zariadenia je procesor dual Core 1,3 Ghz s RAM 1 GB. Vďaka týmto špecifikáciám a operačnému systému Linux E2 je chod zariadenia plynulý. Do zariadenia bola integrovaná čítačka kariet, slot na CI modul a dual DVB-T/T2/C tuner.

Kľúčové vlastnosti

  • Sledovanie filmov vo Full HD rozlíšení
  • Príjemný dizajn
  • OSD menu v slovenskej lokalizácii
  • Pomocou OpenWebif prehrávajte multimediálne súbory
  • Pripojte sa na youtube či streamované vysielanie

Naozaj funkčné zariadenie

Zariadenie je plne kompatibilné s formátmi pluginov ako JPEG, MP3 a XviD. OSD menu produktu je multijazyčné a podporuje vlastné skiny. Technológia na automatické vyhľadávanie kanálov je samozrejmosťou. Funkcia nahrávania programov na externý disk je jednou z mnohých výhod tohto produktu. Pomocou OpenWebif môžete prehrávať multimediálne súbory, nahrávať programy a pripojiť sa do domácej siete. Vďaka tomu môžete sledovať vaše obľúbené programy odkiaľkoľvek, kde je prístup na internet. Široká škála mobilných aplikácií vám umožní pripojenie k streamovanému vysielaniu alebo youtube.

 

Parametre a špecifikácia

Tuner
DVB-T, DVB-C Hotovo!
Záznam na
Externý disk, flash disk Hotovo!
Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!
Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, YPbPr, S/PDIF optický, LAN, eSATA, USB, CI/CI+ Hotovo!

Tuner

Tuner
DVB-T, DVB-C Hotovo!

Multimédiá

Multimédia
Video, Foto, Hudba Hotovo!

Vstupy/Výstupy

Vstupy/Výstupy
HDMI, SCART, YPbPr, S/PDIF optický, LAN, eSATA, USB, CI/CI+ Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Linux Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

no a co příjem DVB-T2 v HEVC (H.265) ?

Dokaze zariadenie streamovat vybrany TV kanal (kanaly) do lokalnej siete (LAN)? A potom pozerat napr. cez vlc player na akomkolvek zariadeni, ktore je pripojene do LAN? Je mozne prepojit zariadenie cez HDMI kabel k notebooku a sledovat vybrany TV program, bez nutnosti pripajat k zariadeniu Televizor? Dakujem za odpoved.

Príslušenstvo pre VU+ Solo SE V2 1× DVB-C/T2 Dual tuner
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií