Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pamäte RAM – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Kingston
(1)
Corsair
(3)
Patriot
(14)
Crucial
(2)
Určenie
Pre počítač
(12)
Pre notebook
(8)
Vyhotovenie
DIMM
(11)
SO-DIMM
(8)
Typ pamäte
DDR3
(1)
DDR3L
(1)
DDR4
(16)
DDR5
(2)
Veľkosť operačnej pamäte RAM
0,01 GB
64 GB
-
Počet modulov v balení
1 ks
2 ks
-
Frekvencia pamäte
0,00 MHz
6000 MHz
-
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné pamäte RAM. Cenových hitov v kategórii pamäte RAM máme v súčasnej dobe 20. Hľadáte najlacnejší pamäte RAM? Potom sa pozrite do kategórie lacné pamäte RAM.
20 položiek

Pamäte RAM – cenové bomby, akcie

Pamäte RAM – cenové bomby, akcie

Operačné pamäte RAM
Operačná pamäť RAM je nevyhnutnou súčasťou každého počítača. Jej presné označenie znie RWM - RAM z anglického Read Write Memory, čo označuje pamäte, do ktorých sa môže opakovane zapisovať a čítať z nich - Random Access Memory, teda pamäte s priamym/náhodným prístupom. Od celkovej veľkosti a rýchlosti operačnej pamäte sa odvíja (okrem iného) celkový výkon počítačovej zostavy. Operačná pamäť v počítači sa skladá z jednotlivých pamäťových modulov a slúži na ukladanie dočasných dát a inštrukcií, ktorými je zásobená aktuálne spustenými programami. Tieto dáta v operačnej pamäti nezostávajú trvalo, ale sú priebežne odstraňované a pri každom vypnutí počítača je operačná pamäť úplne vyčistená. Operačná pamäť sa na tento účel využíva preto, lebo je rýchlejšia ako pevný disk a zároveň je prístupová doba k dátam kratšia. Tomu je prispôsobená aj komunikácia pamäte s procesorom, ktorú zaisťuje rýchla dátová zbernica. A hoci by sa dal o využití a potrebnej veľkosti operačnej pamäte v počítači napísať článok na niekoľko strán, vo všeobecnosti platí: čím viac pamäte RAM, tým lepšie. Počítač tak dostane viac priestoru na dôležité dáta, čo určite spoznáte na jeho väčšej svižnosti.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií