AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mini statívy na mobily – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Eternico
(1)
Druh statívu
Tripod
(1)
Stabilizátor
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné mini statívy na mobily. Cenových hitov v kategórii mini statívy na mobily máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší mini statívy na mobily? Potom sa pozrite do kategórie lacné mini statívy na mobily.
1 položka
4,4 55×
Eternico Selfie Tripod with Stabilizer S400BT
Selfie tyč – max. dĺžka 58cm, dĺžka v zloženom stave 18.8cm, hliník, plastová rukoväť, rozmery telefónu 53 – 111mm, Bluetooth, odnímateľná diaľková spúšť, tripod statív, stabilizátor, výdrž stabilizátora 2.5 až 3h, farba čierna
Super cena
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AETSS40
mobilné telefóny5G sieť v SR (AKTUALIZOVANÉ): rýchlosť, výhody, pokrytie a všetko okolo Mobilné siete piatej generácie, tzv. 5G, je nový štandard, ktorý svojimi parametrami výrazne prekračuje súčasné 4G siete. Prináša až desaťnásobný nárast rýchlosti, ktorý spoločne so znížením doby odozvy garantuje vysoko stabilné internetové pripojenie na prakticky...
Baseus je svetovo známy výrobca príslušenstva k mobilným telefónom, ale až teraz sa oficiálne dostáva do SR. Powerbanky, káble alebo obaly sú tutovka, ale čo taká bezdrôtová nabíjačka mobilného telefónu do vášho auta?
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií