Alza pre firmy

Beletria – Audioknihy – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Nakladateľstvo
Grada
(3)
V tejto kategórii nájdete výhodné beletria – Audioknihy. Cenových hitov v kategórii beletria – Audioknihy máme v súčasnej dobe 3. Hľadáte najlacnejší beletria – Audioknihy? Potom sa pozrite do kategórie lacné beletria – Audioknihy.
3 položky
Poslední na seznamu
Audiokniha MP3 - autor Peter Mohlin a Peter Nyström, čte Pavel Soukup , 20 hod. 32min.
Zľavnené -45 %
10,90 € 19,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C562
Spolčení ničemů
Audiokniha MP3 - Když se nejhorší noční můry stávají realitou. Francií otřese vlna brutálních vražd. Sadisticky znásilněné a usmrcené dívky, vyvražděná rodina, náhodní cestující shození pod vlak... - autor Maxime Chattam, čte Libor Hruška , 14 hod. 5min.
Zľavnené -45 %
10,90 € 19,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C663
5,0
Život v utajení
Audiokniha MP3 - Paměti agentky CIA v podání Zuzany Slavíkové - autor Amaryllis Fox, čte Zuzana Slavíková , 9 hod. 41min.
Zľavnené -52 %
7,09 € 14,90 €
Ihneď k stiahnutiu a počúvaniu
Objednávací kód: AK1C411

Beletria – Audioknihy – cenové bomby, akcie

e-knihyStephen King (ŠPECIÁL) – Kráľ hororov a napínavých thrillerov Každý fanúšik literárnych hororov a trilerov už musel na meno Stephen King naraziť. Jeho mrazivo podmanivému štýlu písania, v ktorom dokáže vystihnúť všemožné typy strachu, už podľahli milióny čitateľov po celom svete a darí sa mu aj na Slovensku či v Českej republike....
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií