AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Vysávače na mokré a suché vysávanie – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Bissell
(1)
Typ vysávača
Tyčový
(1)
3 v 1
(1)
Viacúčelový
(1)
Typ povrchu
Všetky druhy podláh
(1)
Koberce
(1)
Tvrdé podlahy
(1)
Mäkké povrchy
(1)
Linoleum
(1)
Určenie
Pre alergikov
(1)
Antibakteriálny
(1)
Typ upratovania
Utieranie
(1)
Mokré čistenie
(1)
Suché čistenie
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné vysávače na mokré a suché vysávanie. Cenových hitov v kategórii vysávače na mokré a suché vysávanie máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší vysávače na mokré a suché vysávanie? Potom sa pozrite do kategórie lacné vysávače na mokré a suché vysávanie.
1 položka
Bissell CrossWave C6 Cordless Pro 3570N
Viacúčelový vysávač – na všetky typy podláh, pre alergikov a antibakteriálny, na utieranie, mokré čistenie a suché čistenie, objem zbernej nádoby 0,62 l, indikátor nabíjania a fúkanie, umývateľný filter, ovládanie na tele, mopovacia textília, nádobka na vodu, filter, zásobník na nečistoty na vysávanie, čistiaca stanica a čistiaci roztok súčasťou balenia, aku, na Li-Ion batériu, doba nabíjania 4 h, doba chodu 30 min, napätie batérie 36 V, hlučnosť 80 dB, čierna farba
Zľavnené -19 %
354,90 € 435,90 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: BISVV505
recenziaTyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7 (RECENZIA) V domácej recenzii sme pre vás vyskúšali tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7. Ten je vhodný na všetky druhy podláh a disponuje nadštandardným množstvom príslušenstva na komplexné upratovanie domácnosti.
Robotické a tyčové vysávače Electrolux vám ušetria veľa práce. Teraz vám navyše pri nákupe vybraných modelov vrátime až 90 €. Čo je pre to potrebné urobiť a ktorých modelov sa akcia týka?
Vyskúšali sme aku tyčový vysávač Electrolux Pure Q9 PQ91-ANIMA 2 v 1 a v našej recenzii vám prinášame skúsenosti, ktoré sme s týmto vysávačom získali počas testovania v bežnej domácnosti. Výrobca avizuje tichú prevádzku, dlhú výdrž a pohodlné upratovanie. Pokiaľ teda...
bezsáčkové vysávačeTyp vysávača Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod.
Viac článkov
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií