Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Vysávače

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Typ vysávača
Bezvreckový
(458)
Vreckový
(167)
Robotický
(257)
Tyčový
(362)
Ručný (samostatný)
(107)
Typ povrchu
Všetky druhy podláh
(840)
Koberce
(617)
Mäkké povrchy
(285)
Čalúnenie
(316)
Určenie
Pre alergikov
(342)
Na zvieracie chlpy
(429)
Antibakteriálny
(192)
Typ upratovania
Vysávanie
(706)
Utieranie
(295)
Mokré čistenie
(334)
Suché čistenie
(590)
Typ napájania
Aku
(661)
S káblom
(381)
Mechanický
(17)
Typ filtra
High Efficiency filter
(65)
Mikrofilter
(47)
Vodný filter
(26)
Príkon
0 W
14000 W
-
Hlučnosť
0 dB
96 dB
-
Objem
0 l
560 l
-
Hmotnosť
0,45 kg
16 kg
-
Farba
Antracitová
(2)
Azúrová
(1)
Béžová
(3)
Biela
(278)
Bronzová
(7)
Čierna
(426)
Čierno-oranžová
(2)
Červená
(93)
Fialová
(25)
Grafit
(1)
Hnedá
(8)
Champagne
(2)
Medená
(3)
Metalická
(4)
Modrá
(139)
Antikoro
(12)
Oranžová
(23)
Petrolejová
(2)
Priehľadná
(1)
Purpurová
(1)
Rose gold
(1)
Ružová
(4)
Strieborná
(54)
Svetlosivá
(3)
Sivá
(130)
Titánová
(2)
Tmavosivá
(12)
Tyrkysová
(6)
Viac farieb
(19)
Viacfarebná
(1)
Vínová
(4)
Zelená
(44)
Zlatá
(24)
Žltá
(40)
Najnovšie objednávky

Vysávače patria medzi základné vybavenie každej domácnosti, a to či už máte drevené podlahy, alebo koberec. Pri výbere sa zamerajte predovšetkým na to, na aký účel chcete vysávač využívať, či požadujete model s vreckom, alebo bez neho a na základné parametre. Potrebujete poradiť? Prečítajte si viac.

Pokračovať

Aké vysávače nájdete v ponuke? Rozlišujeme 5 základných typov

Existujú rôzne vysávače, ktoré sa líšia spôsobom vysávania, konštrukciou, prevažujúcim účelom a ďalšími vlastnosťami.

  1. Klasické vysávače do domácnosti patria medzi najrozšírenejšie typy. Vyznačujú sa konštrukciou na kolieskach a dlhou sacou hubicou, s ktorou sa dostanete všade. Klasický elektrický vysávač sa hodí na upratovanie bežne znečistenej domácnosti.
  2. Ručné vysávače sú výbornými pomocníkmi na rýchle upratovanie, pretože si hravo poradia s vysatím rôznych odrobiniek, prachu či iných menších nečistôt. Ručný vysávač vám zaistí účinné a efektívne upratovanie.
  3. Tyčové vysávače sú typické tenkou konštrukciou, s ktorou je spojená obratnosť a skladnosť. Ak teda potrebujete vysávať menšie plochy a ťažko dostupné miesta, potom je pre vás ideálny práve vysávač tyčový.
  4. Robotické vysávače síce plne nenahradia manuálne vysávanie, ale oveľa ho oddialia, a tak sú vhodné na pravidelnú údržbu celej domácnosti. Robotický vysávač využijete obzvlášť vtedy, ak doma máte maznáčika.
  5. Priemyselné vysávače sa hodia predovšetkým do priemyselných hál, dielní či na stavby, kde je potrebný vyšší výkon a odolnejšia konštrukcia. Priemyselný vysávač si ľahko poradí so štrkom, pilinami, šponami, ale aj bahnom.
  6. Viacúčelové vysávače si hravo poradia ako so suchými nečistotami, tak aj s tekutinami, a to nielen z tvrdých podláh, ale aj z koberca. V niektorých variantoch dokonca zvládnu umývanie okien či parné čistenie.

Klasický domáci vysávač
Klasický elektrický vysávač

Tyčový a ručný mini vysávač
Tyčový a ručný vysávač

Robotické mini vysávače
Robotický vysávač do domácnosti

Priemyselný vysávač
Priemyselný vysávač

Potrebujete špeciálny vysávač na upratovanie konkrétnych nečistôt? Žiadny problém

Vysávače podľa použitia potešia každého, kto potrebuje vysávač na upratovanie konkrétnych nečistôt.

  • Vysávače na popol mávajú hliníkovú trubicu a odolnú kovovú nádobu, a to pre prípad, že by ste omylom vysali žeravý popol. Vysávač na popol môže byť malý ku krbu, ale aj veľký do dielne, garáže či haly.
  • Vysávače lístia ocení každý vlastník záhrady. Lístie sa po vysatí rozdrví a tento odpad sa zbiera do vaku. Vysávač na lístie si nasadíte pomocou nastaviteľného popruhu na rameno a môžete sa vrhnúť do vysávania.
  • Vysávače na zvieracie chlpy sú vhodné pre majiteľov domácich maznáčikov. Títo pomocníci si bez problémov poradia s akýmikoľvek chlpmi, a vy tak môžete udržiavať váš domov v dokonalej čistote.
  • Vysávače do auta sú veľmi kompaktné a poradia si s rýchlym upratovaním omrviniek, zvieracích chlpov a ďalších nečistôt v interiéri vozidla. Vysávač do auta je napájaný buď z autozásuvky, alebo akumulátorom.
  • Čističe okien sú výbornou alternatívou ku klasickému ručnému umývaniu. Fungujú na princípe vysávania špinavej vody, ktorá teda nikde nesteká. Vysávač na okná predstavuje jednoduché, rýchle a efektívne umývanie okien.
  • Parné vysávače využívajú na vysávanie horúcu paru, vďaka čomu dochádza k uvoľňovaniu aj hĺbkových nečistôt, ktoré sú následne s prebytočnou vodou odsaté. Hodia sa tak pre upratovanie väčších plôch či špecifických povrchov.
  • Vysávače do bazéna ocení každý, koho nebaví ručné vyberanie neporiadku z bazéna. Automatický bazénový vysávač si ľahko poradí so špinou aj lístím, ktoré sa nachádza na hladine aj dne bazéna, a to rýchlo a veľmi ľahko.
  • Vysávače na piliny sa hodia predovšetkým do drevárskeho priemyslu, kde dochádza k úniku veľkých nečistôt vo forme pilín a hoblín. Vysávač na piliny má odolnejšiu konštrukciu, ktorá si poradí s ostrými a veľkými kusmi dreva.

Elektrický vysávač na popol
Vysávač na popol

Malý vysávač na lístie
Vysávač na lístie

Vysávač na okná
Vysávač na okná

Vysávač do bazéna
Bazénový vysávač

Bezvreckový versus vreckový vysávač – aké sú (ne)výhody jednotlivých typov?

Pri výbere narazíte na možnosť zvoliť si bezvreckový, alebo vreckový vysávač s vreckom na jedno, alebo viac použití. Aké sú (ne)výhody jednotlivých typov?

Bezvreckové vysávače

Bezvreckové vysávače fungujú tak, že sú nečistoty vysávané do zbernej nádoby, alebo do vody. Pre alergikov, astmatikov či deti rozhodne odporúčame skôr vodné vysávače, ktoré sú oveľa hygienickejšie. Čím sa líšia vodné a multifunkčné vysávače a aké sú všeobecné výhody bezvreckových vysávačov?

  • Multifunkčné vysávače sú klasické vysávače, ktoré fungujú na princípe rotácie vzduchu v nádobke, ktorá pomocou odstredivej sily uvoľňuje aj tie najmenšie čiastočky. Cyklónové elektrické vysávače však nie sú príliš hygienické.
  • Vodné vysávače zbierajú nečistoty do nádoby s vodou, kde sa všetka špina prakticky ihneď rozpustí a potom ju len vylejete. Nevýhodou je nižší sací výkon a nutnosť častejšie vylievať vodu.
  • Odpadá nutnosť dokupovať vrecká
  • Pýšia sa stálym sacím výkon
  • Ich použitie je ekologickejšie
  • Hodia sa na mokré vysávanie
  • Vysypávanie nie je príliš hygienické
  • Musíte pravidelne myslieť na čistenie filtra

Vreckové vysávače

Vreckové vysávače sú menej ekologické. Jednorazové vrecúška sú najhygienickejším riešením, pretože zároveň slúžia ako filtre, a navyše nie ste v kontakte s prachom. Vrecká na viac použití už nie sú tak ideálne, pretože pri vysypávaní prichádzate do styku s nečistotami, navyše pri opakovanom používaní strácajú na kvalite.

  • Vrecká slúžia ako ďalšia filtrácia
  • Textilné nemusíte vysypávať vždy po vysávaní
  • V ponuke nájdete viac modelov
  • Nie je potrebná tak precízna údržba filtrov
  • Musíte mať stále v zásobe vrecúška
  • Plné vrecko znižuje výkon vysávača

Nekupujte vrecká do vysávača naslepo, prečítajte si nášho sprievodcu výberom vreciek.

Aký objem vrecka či nádoby by mal mať vysávač?

Objem zbernej nádoby má každý vysávač pomerne odlišný. Všeobecne však platí, že väčší objem umožňuje vysávať bez prerušenia kvôli vyprázdňovaniu nádoby či výmene vrecka. Objem vrecka však voľte nielen podľa veľkosti priestorov, ale aj podľa miery bežného znečistenia kobercov či podlahy a počtu členov domácnosti.

  • Vreckové vysávače mávajú väčší objem. Do 50 m2 využijete vrecko s objemom 2 – 2,5 l a do 100 m2 3 – 4 l vrecko.
  • Bezvreckové vysávače si vystačia s objemom nádoby 1,2 – 2 litre, pretože sa po každom vysatí vyprázdnia.

Sací výkon a príkon – 2 základné parametre pre výkonný vysávač

Ak hľadáte výkonný vysávač, začnite s tým, že si postrážite parametre, ako je sací výkon a príkon.

  1. Príkon vysávača sa pohybuje od jednotiek W až po 2 400 W a udáva, koľko vysávač do domácnosti spotrebuje elektrickej energie. Vyšší výkon teda znamená vyššiu spotrebu, ale na druhej strane aj lepší výkon.
  2. Sací výkon vysávača predstavuje cca 20 – 35 % príkonu a pohybuje sa medzi 600 a 2 500 W. Samozrejme záleží tiež na kvalitnej konštrukcii, vďaka ktorej nebudú nečistoty nikde unikať.

Vysávače – dostatočne dlhý prívodný kábel zaistí komfortné vysávanie

Aby bolo vysávanie čo najpohodlnejšie, myslite na dostatočne dlhú prívodnú šnúru – jej dĺžka sa pohybuje od 1,5 do 12 m. Dôležitejší je však akčný rádius, ktorý udáva dosah pri maximálnom využití kábla – líši sa od dĺžky, pretože sa doň započítava aj telo a trubica vysávača. Pohybuje sa od 2 do 15 metrov.

Na pohodlné vysávanie je dôležitá aj hmotnosť, ktorá sa odvíja od konštrukcie. Malé elektrické vysávače môžu mať iba 0,5 kg, tie priemyselné až 15 kg.

Ak vyberáte vysávač, energetický štítok obsahuje najdôležitejšie informácie

Vyberáte vysávač? Najdôležitejšie informácie nájdete na energetickom štítku, ktorý je umiestnený na vysávači.

  • Energetická trieda udáva pomer efektivity vysávania a spotreby. Rozlišuje sa trieda A (A+, A++ a A+++) až G s tým, že trieda A patrí medzi najúspornejšie. Vysávače sa už v nízkych triedach príliš nevyskytujú.
  • Ročná spotreba energie sa pohybuje medzi 16 – 40 kWh. Ide o položku v rádoch 3,8 eura, avšak pokiaľ investujete do úspornejšieho pomocníka, časom sa vám táto investícia vráti.
  • Trieda emisie prachu udáva, ako veľmi čistý vzduch vychádza z vysávača von. Kvalita filtrácie sa udáva triedami A až G – najúčinnejšie sú vysávače v triede A, ktoré zvládnu odfiltrovať 99,8 % prachu.
  • Účinnosť vysávania podlahy/koberca patrí medzi najdôležitejšie parametre, pretože ovplyvňuje výsledok vysávania. Opäť sa rozlišujú triedy A až G s tým, že v prípade kobercov budú tieto hodnoty väčšinou nižšie.
  • Hlučnosť ovplyvňuje najmä pohodlnosť používania. V ponuke nájdete naozaj veľmi tichý elektrický vysávač, ktorého hodnoty sa podľa typu pohybujú od 20 do 50 dB, ale tiež veľmi hlasné modely presahujúce 90 dB.

i

Nemáte priestor na skladovanie? Potom si kúpte malý vysávač

Ak máte malý priestor, v ktorom sa nenájde miesto na skladovanie väčšieho spotrebiča, kúpte si malý vysávač. Kompaktné rozmery automaticky neznamenajú nižší sací výkon či iné parametre. Stačí len pozorne sledovať energetický štítok a všetky dôležité parametre.

Kvalitnú filtráciu by mali mať aj bežné domáce vysávače: Býva 2, alebo 3-stupňová

Ak chcete vysávať efektívne, tak sa zamerajte na kvalitnú filtráciu, ktorú by mali mať aj bežné vysávače do domácnosti. Pokiaľ budú filtre nekvalitné, tak budete vysávať rovnaký prach stále dookola. Väčšinou sa rozlišujú tri stupne.

  1. Vrecko skvele funguje ako prvý filter, ktorý bráni tomu, že sa nečistoty dostanú do motora.
  2. Vstupný filter chráni taktiež motor vysávača a jeho výmena sa odporúča s každým novým vreckom.
  3. Výstupný filter je najdôležitejší. Stará sa o to, aby sa nečistoty nedostali späť do miestnosti.
    • Vysávače s HEPA filtrom patria medzi najpoužívanejšie a najdokonalejšie. Platí tu, že čím vyššie číslo je v názve filtra, tým sú lepšie. Alternatívou sú tiež EPA filtre, ktoré sú tiež vysoko účinné.
Skupina filtrov Trieda filtrácie Účinnosť (v %)
EPA E 10 min. 85
EPA E 11 min. 95
EPA E 12 min. 99,5
HEPA H 13 min. 99,95
HEPA H 14 min. 99,995

A ako je to s nabíjaním? V ponuke je ako elektrický vysávač, tak aj akumulátorový

Akumulátorové vysávače majú batériu (akumulátor), ktorý stačí nabiť a potom môžete spotrebič po určitý čas používať, a to bez nutnosti kábla. Čas nabíjania sa pohybuje v závislosti od modelu medzi 1 – 16 h, čas prevádzky potom 10 – 250 minút. Druhým typom je elektrický vysávač, teda klasický model, ktorý je napájaný sieťovo.

Ak sa rozhodnete pre akumulátorový vysávač, je dobré mať v zásobe druhú batériu, ktorú môžete využiť v prípade, že dôjde k vybitiu v nevhodnú chvíľu.

Príslušenstvo a prídavné nadstavce na vysávač z neho robia multifunkčného pomocníka

Príslušenstvo k vysávačom zahŕňa predovšetkým papierové a textilné vrecúška, náhradné filtre, batérie a vône. Neoddeliteľnou súčasťou sú však tiež prídavné nadstavce na vysávač, s ktorými dosiahnete maximálnu efektivitu upratovania.

  • Turbokefa je poháňaná nasávaným vzduchom. Výborne zachytí zvieracie chlpy a vlasy z kobercov.
  • Elektrická turbokefa má vlastný motor, a preto sa otáča stálou rýchlosťou a s veľkou silou.
  • Štrbinová hubica si poradí s úzkymi a zle dostupnými miestami, čím dosiahnete perfektnú čistotu.
  • Parketová hubica je šetrná a účinná voľba na upratovanie parketových, dlaždicových či plávajúcich podláh.
  • Hubica na čalúnenie je účinná pri čistení autosedačiek, sedacích súprav a ďalšieho čalúneného nábytku.
  • Kefový nadstavec sa hodí pre dôkladné čistenie kobercov, pretože sa dostane hlboko na vlákien.

i

Chcete pri kúpe vysávača ušetriť? V tom prípade sa pozrite do našej ponuky, kde nájdete ako vreckové, tak aj bezvreckové lacné vysávače v akcii. Ak si stále neviete dať rady, prečítajte si nášho sprievodcu Ako vybrať vysávač.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Dyson V15 Detect Absolute 2023 Na sklade > 5 ks
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 60 min, doba nabíjania 4,5 h, HEPA filter, príkon 660 W, plastová zberná nádoba s objemom 0,76 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania, LED displej a LED kontrolka nastaveného stupňa výkonu, rozmery 126 × 25 × 27 cm (V׊×H), hmotnosť 3,1 kg, fialová, sivá a zlatá farba
686 €

2.
Roborock S8 biely Na sklade > 5 ks
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,4 l, zberná nádoba o objeme 0,4 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, biela farba
599 €

3.
Roborock S8 Pro Ultra biely Na sklade > 5 ks
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,35 l, zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, biela farba
1 499 €

Ďalšie najpredávanejšie
1 126 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
4,6 97×
Siguro VT-D300 W Curlew BLDC
Tyčový vysávač – aku, 2 v 1, doba nabíjania 4 h, doba prevádzky až 60 min, kapacita batérie 2000 mAh, napätie 25,2 V, objem nádržky 0,45 l, hlučnosť 82 dB, sací výkon 90 AW, príkon 350 W, výkonný BLDC motor, vysávač určený pre všetky druhy podláh, na suché čistenie, vhodný pre alergikov, odstráni aj zvieracie chlpy, otočná hlavica s LED osvetlením, nádobka s cyklónovým systémom sania prachu, 3 stupne výkonu, motorizovaná rotačná kefa, umývateľný filter HEPA 12, v príslušenstve podlahová, kefová a štrbinová hubica, držiak na stenu, 3 roky záruka
+Darček Filter do vysávača Siguro v hodnote 3,90 €
Super cena
164,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SGR_VT_D300W
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,7 97×
Rowenta RH6543WH Air Force Light
Tyčový vysávač – cyklónová technológia, Li-Ion batéria, napätie 14.4V, prevádzková doba 30minút, čas dobíjania 5hodín, sacia hubica POWER LIGHT s LED osvetlením, 2 nastavenia rýchlostí, objem zásobníka na prach 0.65l, penový umývateľný filter, hlučnosť 80dB, parkovacia poloha, rozmery 109 × 26 × 22 cm (V × Š × H), hmotnosť 2.32kg, farba červená, 15-ročná záruka opraviteľnosti)
Cenová bomba
96,90 € Ušetríte 12,10 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROWVY004
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,8 25×
Dyson V8
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na suché čistenie, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 40 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, plastová zberná nádoba s objemom 0,54 l, ovládanie na tele, regulácia výkonu, rozmery 126 × 25 × 23 cm (V׊×H), hmotnosť 2,5 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, fialová a sivá farba
359 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: DYSTV839
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Roborock S8 čierny - Robotický vysávač Varianty
4,9 102×
Roborock S8 čierny
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,4 l, zberná nádoba o objeme 0,4 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, čierna farba
599 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBRV514
3,8
Siguro VD-G200W Swift Cleaner HEPA
Bezvreckový vysávač – príkon 700 W, sací výkon 110 AW, max. hlučnosť 80 dB, penový filter, HEPA filter H12 a umývateľný filter, objem nádobky na prach 2,5 l, displej, hlavná kefa, štrbinová hubica a malá guľatá kefa, na suché čistenie , pre všetky druhy podláh aj pre interiér auta, dĺžka kábla 5 m, rozmery 305 × 247 × 363 mm, hmotnosť 3,6 kg, 3 roky záruka
Super cena
89,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SGR_VD_G200W
4,2 87×
Rowenta RY8561WH Clean & Steam Multi
Tyčový vysávač – s príkonom 1700W, parný čistič 2v1, režim ECO a MAX, cyklónová technológia, sacia hlavica DUAL CLEAN&STEAM, odnímateľná nádržka na vodu s objemom 0.4l, objem zásobníka na prach 0.5l, doba prevádzky 30min, nahrievanie pary počas 30s, hlučnosť 84dB(A), eliminuje až 99.9% choroboplodných zárodkov a baktérií, bez použitia chemických čistiacich prípravkov, filtračná odvápňovacia kazeta, bezdotyková výmena mopov, na všetky typy podláh vrátane kobercov, 15-ročná záruka opraviteľnosti
Cenová bomba
243,90 € Ušetríte 45,10 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROWSV988
5,0 28×
Dyson V15 Detect Absolute 2023
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 60 min, doba nabíjania 4,5 h, HEPA filter, príkon 660 W, plastová zberná nádoba s objemom 0,76 l, ovládanie na tele, indikátor nabíjania, LED displej a LED kontrolka nastaveného stupňa výkonu, rozmery 126 × 25 × 27 cm (V׊×H), hmotnosť 3,1 kg, fialová, sivá a zlatá farba
686 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: DYSTV754
Dyson V15s Detect Submarine - Tyčový vysávač Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 19×
Dyson V15s Detect Submarine
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na zvieracie chlpy a antibakteriálny, na mokré čistenie, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 60 min, doba nabíjania 4,5 h, príkon 660 W, plastová zberná nádoba s objemom 0,76 l, ovládanie na tele, LED kontrolky stavu nabitia batérie a regulácia výkonu, rozmery 126 × 25 × 27 cm (V׊×H), hmotnosť 3,8 kg, držiak na stenu súčasťou balenia, fialová, sivá a zlatá farba
898,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: DYSTV073
SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO - Tyčový vysávač Varianty
4,5 253×
SENCOR SVC 8618GD CLEAN&GO
Tyčový vysávač – aku, na koberce, tvrdé podlahy, linoleum, drevené podlahy a plávajúce podlahy, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 50 min, doba nabíjania 6 h, HEPA filter, príkon 100 W, hlučnosť 78 dB, objem zbernej nádoby 0,5 l, ovládanie na tele, LED osvetlenie, rozmery 116 × 27,3 × 16,2 cm (V׊×H), hmotnosť 2,4 kg, zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, zlatá farba
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SENSV861
4,1 83×
CONCEPT VP4150 Mighty 21,6 V strieborný
Tyčový aku vysávač pre alergikov a na zvieracie chlpy, doba nabíjania 5 h, typ batérie Li-Ion, kapacita batérie 2000 mAh, doba chodu 50 min, epa filter, hlučnosť 81 dB, objem nádržky 0,5 l,
Cenová bomba
106,90 € Ušetríte 28,10 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CONTV751
4,2 61×
BOSCH BCH3P255 Flexxo
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 55 min, doba nabíjania 5 h, umývateľný filter, hlučnosť 82 dB, , ovládanie na tele, rozmery 115 × 26,5 × 18 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, modrá farba
199,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BSHVT255
4,9 38×
Metabo ASR 25 L SC
Priemyselný vysávač – bezsáčkový, poloautomatický oklep, s káblom, na tvrdé podlahy, drevené podlahy a plávajúce podlahy, na mokré čistenie a suché čistenie, trieda prašnosti L, mikrofilter, príkon 1400 W, plastová zberná nádoba o objeme 25 l, dĺžka kábla 8 m, akčný rádius 11,5 m, hmotnosť 11 kg, čierna farba
295,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: BO184d
Rowenta RO2933EA Swift Power Cyclonic - Bezvreckový vysávač Varianty
4,7 265×
Rowenta RO2933EA Swift Power Cyclonic
Bezvreckový vysávač – príkon 750W, monocyklónový systém, motor EffiTech, 3 úrovne filtrácie, cyklónový filter, penový filter pred motorom, High Efficiency filter na výstupe, objem 1.2l, hlučnosť 77dB(A), dĺžka prívodnej šnúry 5m, akčný rádius 7.55m, teleskopická kovová sacia trubica, podlahová hubica, parketová hubica, nadstavec na štrbiny 2v1, vysávač nie je určený na vysávanie akýchkoľvek tekutín, 15-ročná záruka opraviteľnosti
74,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROWBV401
4,7 253×
ETA Avanto AAAA 1519 90000
Vreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na vysávanie, HEPA filter, príkon 800 W, hlučnosť 68 dB, zberná nádoba s objemom 3 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 7 m, akčný rádius 10 m, indikátor plného koša a mäkčené kolieska, s teleskopickou trubicou, rozmery 24,5 × 31,5 × 47,5 cm (V׊×H), hmotnosť 7,2 kg, čierna farba
99,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETASV632
Sencor SVC 730GR-EUE2 Alto Cyclone - Bezvreckový vysávač Varianty
4,7 711×
Sencor SVC 730GR-EUE2 Alto Cyclone
Bezvreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, na vysávanie, HEPA filter, príkon 800 W, hlučnosť 76 dB, plastová zberná nádoba o obejme 1,5 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 6,5 m, automatické navíjanie kábla, parkovacia poloha pre podlahovú hubicu a regulácia výkonu, s teleskopickou trubicou, rozmery 26 × 28 × 41 cm (V׊×H), hmotnosť 5,8 kg, zelená farba
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAD1181d2
Roborock S8 Pro Ultra biely - Robotický vysávač Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8 51×
Roborock S8 Pro Ultra biely
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,35 l, zberná nádoba o objeme 0,35 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, biela farba
1 499 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ROBRV668
4,3 30×
SENCOR SVC 0741YL-EUE3 3 v 1 CLEAN&MOP&GO
Tyčový vysávač – s mopom, aku, na všetky druhy podláh, na mokré čistenie, na suché čistenie, na Li-Ion batérie, doba chodu 85 min, doba nabíjania 5 h, HEPA filter, objem zbernej nádoby 1 l, indikátor nabíjania a LED osvetlenie, rozmery 113 × 26 × 16 cm (V׊×H), hmotnosť 3 kg, mopovacia textília súčasťou balenia, čierna a žltá farba
Cenová bomba
159,90 € Ušetríte 49,10 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SENTV801
Rowenta RO7487EA Silence Force Allergy+ - Vreckový vysávač Varianty Doprava
zadarmo
4,8 80×
Rowenta RO7487EA Silence Force Allergy+
Vreckový vysávač hlučnosť 57 dB, objem vrecka 4.5 l, high efficiency filter, materiál trubice: kov, dĺžka kábla 8.4 m, akčný rádius 11 m, na koberce, na zvieracie chlpy, na všetky druhy podláh, tvrdé podlahy, hladké podlahy, na auto a protialergický, hubica na čalúnenie, parketová hubica, podlahová hubica, rotačná turbokefa a štrbinová hubica, šírka 29.8 cm, výška 26.5 cm, hĺbka 52.8 cm, farba biela, sivá, 15-ročná záruka opraviteľnosti
227,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROWVS247
Roborock S8 biely - Robotický vysávač Varianty
4,9 102×
Roborock S8 biely
Robotický vysávač s mopom – na všetky druhy podláh, na vysávanie, umývateľný filter a EPA E11 filter, senzor proti nárazu, pokračovanie upratovania po samostatnom dobití, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, predvoľba miestností na upratovanie, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, mäkčené kolieska a odolnosť kief proti namotávaniu vlasov, ovládanie hlasom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,4 l, zberná nádoba o objeme 0,4 l, 1 bočná kefa, prekoná prekážky do výšky 2 cm, LiDAR navigácia, Li-Ion batérie, doba chodu 180 min, hlučnosť 68,5 dB, kompatibilný s Amazon Alexa, Google Assistant, Wi-Fi, príkon 69 W, rozmery 9,5 × 35 × 35,3 cm (V׊×H), hmotnosť 4,8 kg, akumulátor, nabíjací adaptér, nabíjacia stanica a napájací kábel súčasťou balenia, biela farba
599 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ROBRV521
SENCOR SVC 8621TI CLEAN&GO - Tyčový vysávač Varianty
4,5 253×
SENCOR SVC 8621TI CLEAN&GO
Tyčový vysávač – aku, na koberce, tvrdé podlahy, linoleum, drevené podlahy a plávajúce podlahy, na vysávanie, na Li-Ion batérie, doba chodu 50 min, doba nabíjania 6 h, HEPA filter, príkon 100 W, hlučnosť 78 dB, plastová zberná nádoba s objemom 0,5 l, ovládanie na tele, LED osvetlenie, rozmery 116 × 27,3 × 16,2 cm (V׊×H), hmotnosť 2,4 kg, zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, sivá farba
118,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SENSV862
4,7 45×
Philips Performer Silent FC8783/09
Vreckový vysávač – s káblom, na koberce a tvrdé podlahy, pre alergikov, na vysávanie, mikrofilter, príkon 750 W, hlučnosť 66 dB, zberná nádoba s objemom 4 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 9 m, akčný rádius 12 m, automatické navíjanie kábla, indikátor plného koša a mäkčené kolieska, s teleskopickou trubicou, rozmery 28 × 32 × 47 cm (V׊×H), hmotnosť 5,4 kg, modrá farba
210,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHISV532
4,3 35×
ETA Falco Smart 2515 90000
Robotický vysávač 2v1 na umývanie podláh, na koberce, na zbieranie nečistôt, na všetky druhy podláh, tvrdé podlahy, hladké podlahy a mäkké povrchy, dĺžka prevádzky 120 min, čas nabíjania 5 h, automatické dobíjanie, predvoľba miestností na upratovanie, senzor proti pádu zo schodov, senzor proti nárazu, vysávanie viacerých miestností a prispôsobenie povrchu podlahy, objem nádoby 0.6 l, počet bočných štetcov 2, prekoná prekážku do 1,5 cm, spôsob navigácie: gyro, DC motor, typ ovládania diaľkový ovládač, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, typ batérie Li-Ion, HEPA filter, hlučnosť 72 dB(A), mobilná aplikácia, bočná kefa, diaľkové ovládanie, mopovací modul s mopovacou tkaninou, mopovacia textília (2ks), nabíjací adaptér, nabíjacia základňa a virtuálna stena, farba strieborná
304,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ETARV410
Sencor SVC 512VT-EUE2 Allegro - Bezvreckový vysávač Varianty
4,5 458×
Sencor SVC 512VT-EUE2 Allegro
Bezvreckový vysávač – s káblom, na všetky druhy podláh, pre alergikov, na vysávanie, mikrofilter, HEPA filter a umývateľný filter, príkon 890 W, hlučnosť 76 dB, plastová zberná nádoba o obejme 1,5 l, ovládanie na tele, dĺžka kábla 5 m, akčný rádius 7,5 m, automatické navíjanie kábla a parkovacia poloha pre podlahovú hubicu, s teleskopickou trubicou, s hadicou, rozmery 22,5 × 27,7 × 33 cm (V׊×H), hmotnosť 3,5 kg, zásobník na nečistoty na vysávanie súčasťou balenia, fialová farba
59,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EAD1185b3
4,5 125×
SENCOR SVC 7814VT 2 v 1 CLEAN&GO
Tyčový vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na suché čistenie, na Li-Ion batérie, doba chodu 35 min, doba nabíjania 4,5 h, HEPA filter a umývateľný filter, hlučnosť 76 dB, objem zbernej nádoby 1 l, LED osvetlenie, rozmery 114 × 28,6 × 23,6 cm (V׊×H), hmotnosť 2,8 kg, biela farba
Super cena
78,90 € Ušetríte 6 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SENTV804

Vysávače

Robotické vysávačeRobotický vysávač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral (RECENZIA) V domácej recenzii sme vyskúšali robotický vysávač iRobot Roomba Combo i5 Woven Neutral. Ten vyniká nielen príjemným a moderným dizajnom, ale aj pokročilými funkciami na dôkladné upratovanie. Ako obstál počas mesačnej prevádzky v domácnosti? Prečítajte si viac.
Mať doma šikovného pomocníka v podobe robotického vysávača som si priala už dlhší čas, takže keď prišla ponuka na testovanie robotického vysávača iRobot Roomba Combo j9+, nadšene som súhlasila. Ide o najvyšší model vo svojej kategórii, ktorý sa pýši inovatívnymi...
V domácej recenzii sme pre vás vyskúšali tyčový vysávač Niceboy ION Hurricane H7. Ten je vhodný na všetky druhy podláh a disponuje nadštandardným množstvom príslušenstva na komplexné upratovanie domácnosti.
recenziaRobotický vysávač iRobot Roomba Combo j7+ Combo (RECENZIA) V domácej recenzii sme otestovali iRobot Roomba Combo j7+, ktorý je vybavený pokročilou navigáciou, funkciou mopovania a ponúka možnosť personalizovaného upratovania. Je jasné, že sa v našej domácnosti s dvoma deťmi a psom nenudil. Ako zvládol upratovať konštantný...
V domácnosti s dvoma malými deťmi sme riadne otestovali robotický vysávač iRobot Roomba j7+, ktorý sa pýši pokrokovými funkciami, inovatívnymi technológiami, vysokým výkonom a personalizovaným upratovaním. V čom nás tento moderný pomocník prekvapil, ako sa s ním...
Kúpte si nový spotrebič z vybraných modelov značky Concept, napíšte recenziu a získajte voucher v hodnote 13 € na ďalší nákup. Viac informácií sa dozviete v článku. Akcia platí od 7. 7. do 31. 3. 2024.
Viac článkov Všetky články

Vysávače

Domáci vysávač je našim spojencom v boji za čistú domácnosť už viac ako sto rokov. Osvedčení výrobcovia ako EtaPhilips či Sencor neúnavne rozširujú svoju ponuku v snahe uspokojiť čoraz náročnejších zákazníkov.

Vysávač pre každého

Siahnite po vysávačoch klasickej konštrukcie, univerzálnych alebo ľahkých tyčových vysávačoch. Tie navyše veľmi ľahko premeníte na vysávače ručné. Potrebujete vrecká do vysávača? Tu ste na správnom mieste. Ak sa chcete naopak vyhnúť nutnosti ich neustáleho dokupovania, odporúčame vybrať bezvreckový vysávač.

Robotický vysávač

A čo keď trpíte averziou voči samotnému vysávaniu? Aj tento zdanlivo neriešiteľný problém má východisko v podobe jedného z robotických vysávačov spoločnosti iRobot. Vysávanie ešte nikdy nebolo také jednoduché, ako dnes!

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vysávače Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vysávače Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vysávače Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vysávače recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií