Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Wacom STU-530 + Sign Pre PDF

Zobraziť katalóg
Wacom STU-530 + Sign Pre PDF
Grafický tablet – 2540lpi, 5" farebný LCD, rozlíšenie 800×480, pozorovacie uhly 140°/120°, USB
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MF114i1 Produktové číslo:  STU-530-SP-SET
Wacom STU-530 + Sign Pre PDF 272,87 € Rozbalené

Wacom STU-530 + Sign Pre PDF

Wacom STU-530 + Sign Pre PDF je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Odolné zariadenie s farebným 5-palcovým LCD displejom je určené pre zachytenie podpisu pomocou digitálneho pera. Firmám i živnostníkom ušetrí veľa miesta, pretože nie je potrebné zachovávať všetky dokumenty vytlačené na papieri. Nechajte si všetky vaše zmluvy len v bezpečnej digitálnej podobe, znížite tým náklady za papier a farbu do tlačiarne.

 

Tri jednoduché kroky

 

S týmto tabletom vám stačia tri jednoduché a rýchle kroky, aby ste svoj dokument mohli podpísať a uložiť do zabezpečenej digitálnej podoby. Ak dokument, ktorý chcete podpísať, nemáte vo formáte PDF, s pribaleným programom Sign Pre PDF ho ľahko do tohto formátu prevediete.

Bezdrôtové pero umožňuje pohodlné použitie a reakcia displeja na tlak pera prináša prirodzený pocit pri podpisovaní dokumentu, ako by to bol bežný papier. Nezachytáva sa len podoba podpisu, ale aj prítlak pera a rýchlosť ťahu. Uložte si dokument a majte ho kedykoľvek k dispozícii. Zobrazí ho štandardný PDF prehliadač. Dokument môžete aj zašifrovať. Pokročilý šifrovací systém zaručuje bezpečné a spoľahlivé vykonávanie všetkých transakcií.

 

Parametre a špecifikácia:

Všeobecné informácie:
Trieda produktu: Podpisový tablet
Rozhranie: USB

Displej:
Farebný LCD, TFT
Rozlíšenie: 2 540 lpi
Rozlíšenie: 800 × 480
Pozorovacie uhly: 140°/120°
Stupne prítlaku pera: 1 024
Odozva: 200 bodov/s

Fyzické údaje:
Rozmery: 161 × 174 × 11 mm
Hmotnosť: 270 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, toto zbozi bylo zakoupeno jako rozbalene, v balicku vsak chybel inzerovany "pribaleny software Sign Pro PDF". Lze ho sice stahnout z webu, pak ale funguje na bazi predplatneho. Soucasti produktu ma byt aktivovany software fungujici bez dalsich nakladu, chapu spravne? Dekuji

Dobrý den, je možné si tento produkt vyzkoušet v provozu? Děkuji za odpověď. S pozdravem Filip Pekárek

Príslušenstvo pre Wacom STU-530 + Sign Pre PDF
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií