Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Wallbox Copper SB 22 kW

Zobraziť katalóg
Wallbox Copper SB 22 kW
Nabíjacia stanica pre elektromobily – maximálny prúd 32A, napätie 400V, maximálny výkon 22kW, počet fáz: 3, dĺžka kábla: 5m, typ konektora: 1 a 2, správa cez aplikáciu, úprava výkonu funkcií Power Boost, prístup RFID kartami
Kód:  WBcopper01 Produktové číslo:  CPB1-S-2-4-5-002-A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wallbox Copper SB 22 kW Predaj skončil

Wallbox Copper SB 22 kW

Kúpte si výkonnú a inteligentnú nabíjaciu stanicu elektromobilov Wallbox Copper s elegantným dizajnom z tvrdého skla v čiernej povrchovej úprave. Je vybavená univerzálnou zásuvkou vhodnou pre konektory typu 1 aj 2 a ponúka maximálny výkon až 22 kW pre 3-fázové inštalácie. Môže fungovať ako hlavná nabíjačka, kedy automaticky distribuuje dostupnú energiu do všetkých ostatných pripojených nabíjačiek.

Kľúčové vlastnosti nabíjacej stanice Wallbox Copper SB 22kW

  • Výkonná inteligentná nabíjacia stanica Wallbox Copper SB 22 kW
  • Elegantný dizajn v čiernej povrchovej úprave
  • Ako hlavná nabíjačka môže distribuovať energiu do sekundárnych staníc
  • Automatická úprava výkonu funkcií Power Boost
  • Plánovanie nabíjacích časov
  • Ovládanie mobilnou aplikáciou zo smartfónu alebo inteligentných hodiniek
  • Štatistiky v reálnom čase aj historicky
  • Prístup RFID kartami

Regulácia spotreby energie nabíjačky Wallbox Copper SB

Nabíjacia stanica Wallbox Copper SB meria, koľko elektriny spotrebujete na bežnú prevádzku a zvyšok dáva vášmu autu. Voliteľná funkcia Power Boost automaticky upravuje výkon a poskytuje vám najlepší možný nabíjací účinok. Spotreba energie nabíjačky Wallbox Copper SB sa automaticky zníži, ak nabíjací prúd prekročí maximálny zmluvný výkon vášho domova alebo firmy.

Ovládanie nabíjacej stanice Wallbox Copper SB 22 kW

Automatické spustenie a ukončenie nabíjania možno jednoducho naplánovať na portáli myWallbox. Prostredníctvom mobilnej aplikácie Wallbox môžete sledovať stav nabíjacej stanice a ovládať ju na diaľku odkiaľkoľvek. Aplikácia Wallbox Copper SB ochráni nabíjačku blokovaním pred nechceným použitím a zobrazí štatistiky priebehu nabíjania v reálnom čase. Budete upozornení na ukončenie nabíjania, alebo dostanete výzvu na pripojenie auta k nabíjačke pred plánovaným začiatkom nabíjania. K dispozícii je tiež verzia tejto aplikácie pre inteligentné hodinky.

Riadenie prístupu k nabíjacej stanici Wallbox Copper SB

Odomknúť nabíjaciu stanicu Wallbox Copper SB a sprístupniť nabíjanie vybraným ľuďom vnútri alebo mimo vašej organizácie je možné rádiofrekvenčnou identifikačnou technológiou s RFID kartami.


Parametre a špecifikácia

Typ konektora
Typ 1, Typ 2 Hotovo!
Maximálny výkon
22 kW Hotovo!
Maximálny prúd
32 A Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Napätie
400 V Hotovo!

Vlastnosti

Typ konektora
Typ 1, Typ 2 Hotovo!
Maximálny výkon
22 kW Hotovo!
Maximálny prúd
32 A Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Napätie
400 V Hotovo!
Počet fází
3 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Umí tento wallbox monitorovat spotřebovanou energii, resp. spotřebovanou energii dle vozidla? Tj. abych si například každý měsíc mohl vypsat, že auto A spotřebovalo XY kWh a auto B YZ kWh (ideálně včetně zohlednění nízkého tarifu).

Diskusia a poradňa k Wallbox Copper SB 22 kW
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wallbox Copper SB 22kW. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wallbox Copper SB 22 kW.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií